A za montažo toplotne pa nimaš profesionalcev? Meni je montiral lani lokalni mojster, ki mi je že pred leti montiral peč na pelete… In sem prezadovoljen z rešitvijo… Sicer mi je on ponujal toplotno Weisshaupt pa smo se potem odločili za Kronotermovo Adapt… OŠ in sem po dobrem letu zelo zadovoljen z delovanjem… Pa imam podobno situacijo kot ti… brez talnega gretja … stari radiatorji…
Toni se jutro po službeni zabavi zbudi z glavobolom, groznim zadahom in popolno luknjo v spominu. Odpravi se v kuhinjo, kjer mu žena že pripravlja kavo.
- "Alenka, od sinoči se ne spomnim ničesar! Povej mi, ali je bilo tako grozno, kot se mi dozdeva, da je bilo?"
- "Še huje je bilo! Popolnoma si se osmešil pred vsemi, poleg tega pa si grozil nadzornemu svetu in žalil predsednika uprave, tako da te je odpustil!"
- "Ah, poščijem se na njega."
- "Saj si tudi se!"
- "Ah, jebi ga."
- "Saj sem ga, tako da si dobil nazaj svojo službo..."
Nabavi možakar Mazdo RX-7 FD, sede za volan, stisne gas in mimogrede je prehiter. Dobi ga policaj na radar, ga ustavlja, ampak možakar odpelje mimo. Policaj takoj javi naslednji patrulji, ki ga ustavlja, a možakar spet odpelje mimo. In tako še mimo tretje patrulje. Končno ga ustavijo in pripeljejo pred sodnika:
- "Obtoženec, peljali ste mimo treh patrulj, ki so vas ustavljale. Zakaj niste ustavili?"
- "Nisem vedel, da so policaji."
- "Kako nisi vedel, saj jim na uniformi piše..."
- "Eh, v mestu vsakemu drugemu na hrbtu piše 'Yamal'..."
Pokliče mlada mamica iz porodnišnice takoj po porodu svojo mamo.
- "Mami, a se še spomniš tistega moškega, ki je bil na pustni zabavi oblečen v črnca?"
- "Ja, zakaj?"
- "Res je bil črnc..."
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.