Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 25 minutami je hermelin napisal:

kontakt za premaz podvozja

Kam te je usmeril? Tri krone ali kak drug kontakt? Hvala za info....

Napisano (urejeno)
pred 2 urama je sportman333 napisal:

Kam te je usmeril? Tri krone ali kak drug kontakt? Hvala za info....

Še čakam, da mi pošlje. Sporočim, ko dobim.

Popravljeno od hermelin
Napisano
pred 6 minutami je hermelin napisal:

Kaj sta ga pa to pila? :D Jaz: image.png

edit: aja a o kronah govoriš?

Ja, če so ''Tri krone'' (kar je verjetno predlagal, ker je skoraj na njegovih koncih), potem je čakalna doba kar dolga in se je fajn prej naročiti :) 

Napisano

Jp jaz sem se naročil avgusta 25 in sem imel termin novembra 25, pa so me obvestili da so za nekaj časa prekinili delo (smrt v družini), pa sem jih zdaj spet kontaktiral v jan 26, da vidim situacijo....(ni pa teh majstrov veliko v teh koncih)

Napisano (urejeno)

Ja klinc, potem se pa kar naročim. Če bo poslal Pelko kak drug kontakt pa prekličem, ker saj pravim, ni še povedal kam me pošilja. Hvala! 

Popravljeno od hermelin
Napisano

Tale zadnja debata glede zavornih ploščic se je verjetno nanašala na Mazdo 6 z avtomatskim menjalnikom? Ker pri ročnem menjalniku po mojih izkušnjah in načinu vožnje ploščice zdržijo cca 50% prevoženih km več. Torej pri AT okoli 55.000 km, pri ročnem okoli 85.000 km. Govorim o avtih z neprevrtenimi km. 😁 

Napisano

Na mojem AT so zdržale do 85k km, tk da ne vem od kod vam takšna statistika. Čisto odvisno je kako voziš, so pa nekje skrajne meje, katere pač nebi pogojeval z ročnim vs. avtomatskim menjalnikom.

Napisano

Mislim, da je največ odvisno od voznika kako ploščice pobira in pa seveda, če živiš v nekih hribih in je treba bremzat za v dolino... tam je boljš MT kot pa AT kar se dolgovečnosti ploščic tiče.

33112_1.png

Napisano

G165 manual. Samo se pač kdaj afnam po hribih pri starših in hitro pobere. :)

Pelko je pa poslal kontakt za mstyling.net, kar je verjetno mišljeno zaradi želje po trših vzmeteh. V čertek grem k njemu in ga bom takrat še enkrat za podvozje vprašal.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Imaš prav, seveda je pleh cinkan. Malo moteče je, da so določeni deli barvani samo z temeljno barvo. Narobe sem se izrazil, namesto osnovna zaščita sem mislil, da vosek spada pod osnovno opremo pri nas brez doplačila. V konfiguratorju jo najdeš pod rubriko zunanjost.
    • Eh...ja to kar se je včeraj dogodilo na skakalnici v  NemčijI ...  je NOROOOO 😵‍💫🧐😬😬🙃Neodgovorno 🧐😵‍💫 Lahko tle pišemo 3 dni in noči 🙃😃 Saj bojo Tudi Nemci prišli Marca v Planico skakat ......🤨😃😁😁😁 pa lp 😁  
    • Ja tale naci si je res dal duška... pa tulu tam nain nain, pa je šele opazil, da je uradni jezik angleščina, ki jo verjetno niti ne zna govorit. Oziroma bi šel potem pogovor z Dominatorjem nekako v tem stilu:    
    • Nemcem nikoli ni zamrlo prepričanje, da so uberalles.  Samo amiji so bolj prepričani v svojo ubermench pozicijo.   "Na obrazu kontrolorja sem opazil zmagoslavni izraz na obrazu, ki je sporočal: zdaj sem pa jaz zmagal, zdaj sem te dobil, zaslužil si, da ne nastopiš, jaz sem tisti odrešenik, ki sem našel napako. Poglejte posnetke, kar prekipeval je od sreče. Na takšnem tekmovanju za takšne ljudi ni prostora! " Peter Slatnar za Val 202        
    • G165 manual. Samo se pač kdaj afnam po hribih pri starših in hitro pobere.   Pelko je pa poslal kontakt za mstyling.net, kar je verjetno mišljeno zaradi želje po trših vzmeteh. V čertek grem k njemu in ga bom takrat še enkrat za podvozje vprašal.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.