Alex Napisano 31. januar, 2025 Prijavi Napisano 31. januar, 2025 pred 35 minutami je etcho napisal: A ni na forumu nobenega policaja, ki si lasti Mazdo? Lih ker tako radodarno pišete te številke. 😉 Je bil policaj Mad max , pa ga ni več. 😊 1 Citiraj
etcho Napisano 31. januar, 2025 Prijavi Napisano 31. januar, 2025 (urejeno) Pred eno uro je Agerg napisal: Kaj se bomo skrivali ... Simbolček na koncu razkriva sarkazem povedi. 😄 Lahko tudi sam izdam, da sem vozil 222 km/h (po števcu) s polotom GTI pred ... 18 leti ... (po tovarniških naj bi šel 207), ampak, ta podatek je do zdaj verjetno zastaral, kot bi rekli na sodišču. 😁 Evo ga strup: Pred eno uro je Alex napisal: Je bil policaj Mad max , pa ga ni več. 😊 Je izgubil bitko za bencin? 😄 Popravljeno 31. januar, 2025 od etcho 5 Citiraj
Boss Napisano 31. januar, 2025 Prijavi Napisano 31. januar, 2025 pred 12 urami je Bini napisal: Aha, zdaj mi je vse jasno zakaj so bili včeraj zastoji proti obali... 😁😉 Nisem opazil, ker sem bil prvi v koloni. pred 21 urami je Boss napisal: Sem klical vulkanizerja pa je rekel sam prit. Jaz pa njemu: "a bi se to mogoče dal kar prek Teamsov zrihtat, ker jutri delam od doma". 🤪 Ni čist zapopadel - očitno preveč geekovski štos, tako da bo treba kr fizično k njemu na sestanek. 🤣 Šrauf je bil ... lep, svetel, skoraj nov cca 6cm dolg. Flikarija, centriranje pa skupaj 41€ olajšanja. Tko je to, pršparaš na gorivu a te pol druga zadeva opali. Če bi šel po AC ne bi nabasal šraufa. 🤪 1 3 Citiraj
Alex Napisano 31. januar, 2025 Prijavi Napisano 31. januar, 2025 Pred eno uro je Boss napisal: Nisem opazil, ker sem bil prvi v koloni. Šrauf je bil ... lep, svetel, skoraj nov cca 6cm dolg. Flikarija, centriranje pa skupaj 41€ olajšanja. Tko je to, pršparaš na gorivu a te pol druga zadeva opali. Če bi šel po AC ne bi nabasal šraufa. 🤪 Pa kaj je s temi žeblji in šraufi zadnje čase? Prej dolgo let nič, sedaj pa kar po tekočem traku. 1 Citiraj
Bini Napisano 31. januar, 2025 Prijavi Napisano 31. januar, 2025 Malo jih trosijo naokoli kot so jih v Reki v času kovida, ker niso imeli dosti prometa... 😁😉 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 1. februar, 2025 Prijavi Napisano 1. februar, 2025 dne 30. 1. 2025 ob 23:12 je Boss napisal: Za tako velikost, maso je v ICE svetu skoraj težko bolje. Boss se že spet hvali s svojo postavo 5 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 1. februar, 2025 Prijavi Napisano 1. februar, 2025 pred 5 urami je Mraušk Mčk napisal: Boss se že spet hvali s svojo postavo Ja kdo me bo pa pohvalil, če se ne bom sam. 😜 1 5 1 Citiraj
Slivka Napisano 30. september, 2025 Prijavi Napisano 30. september, 2025 Končno so dojeli, da dizelaši s svojo majhno porabo in DPFji niso več hudi onesnaževalci. 7 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
g.Wankel Napisano 30. september, 2025 Prijavi Napisano 30. september, 2025 A ne spada tole v "tole je pa kr smeh"? 😀 Citiraj
Tilen5 Napisano 30. september, 2025 Prijavi Napisano 30. september, 2025 pred 2 urama je g.Wankel napisal: A ne spada tole v "tole je pa kr smeh"? 😀 ja najbolš, da se še mal spema tisto temo ja,.. pa "sex chat" 100objav dnevno v teh dveh temah 😂 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
ignacij Napisano 30. december, 2025 Prijavi Napisano 30. december, 2025 Danes sem šel z družino in prtljago iz Kranja na Dunaj s svojo Mazdo 6, 2.5l. Na poti so bile precej zimske razmere in veter, poraba pri vožnji med 110 in 150 km/h je bila 8,1l. 6 Citiraj
Alex Napisano 31. december, 2025 Prijavi Napisano 31. december, 2025 pred 14 urami je ignacij napisal: Danes sem šel z družino in prtljago iz Kranja na Dunaj s svojo Mazdo 6, 2.5l. Na poti so bile precej zimske razmere in veter, poraba pri vožnji med 110 in 150 km/h je bila 8,1l. V redu.👍 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.