Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ko odstraniš karter odstraniš star silikon z odstranjevalcem tesnila. Stočiš vroče olje, tačas ko sčistiš silikon in menjaš filter se bo ohladilo, na karter daš tesnili ne več silikona, doliješ olje in pri 45 stopinj ko avto laufa v prostem teku izmeris nivo na palčki, popotrebi dolijes. In to je to. Glih danes delal na eni cx5.
-
Alex preveč čistiš, sej vidiš da se na čeljusti že rja dela
-
Sem podložke menjal, ko sem kupil avto pa ni pomagalo. Kot sem napisal furaj dokler gre. Sej drugega itak ne ostane :)
-
Dobro, ti si pač imel nesrečno roko pri izbiri. Veš tisto, ko je polna vreča p.., ti oa izvečeš k.... 😊 Kolega iz Venezie ima na svoji 6-ki,dizelci, prevoženih že 376000 (je trgovski potnik za glasbila). Moj mehanik recimo, ki je bil mehanik na Avto plus Ko na Mazda oddelku pa nasprotno pravo, da če jo redno vzdržuješ, ni neke frke.ob vsakem rednem servisu je med drugim potrebno pritegniti injektorje. To je največkrat težava, da gredo bakrene podložke in je potem štala. Pa na večini uradnih servisov tega baje ne delajo. Kaj oa voziš sedaj, če ni raka skrivnost. Namreč, nisem zasledil, da si kje omenil novo pridobitev? 🤔
-
pa še to odmična, če ti jo rihta mehanik al pa servis stane preko 1000€...."pod pultom" cena kompleta 380€, glavo sem imel na srečo celo,.. če bi bila počena je cena nova 2200€ Se pravi tesnilo glave, ketne, odmična, odročniki, druga tesnila, čiščenje sesalnega kolektorja, komplet vse tekočine itd,.. se prav generalni "rebuild" me je prišel 2300€. Pri mojem mehaniku bi dal fix cca 4000€ pohvala mehaniku, ki je sam od sebe popravil zvočnik ki je hreščal in mi zamenjal lučko pri menjalniku :) avto je bil v Horjulu vsega skupaj 10dni,..kar je izjemno hitro s tem, da je šla glava na brušenje in test. Je pa rekel, da ni kaj za pazit pri dizlu, ko se začne jebat se pač jebe,.. samo furaj dokler gre
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.