Skoči na vsebino

Carplay, Android auto,... telefoniranje med vožnjo ...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Še vedno mi nagaja🤔

Povezano je ampak mi ne prikazuje na Google Maps na radiu. 

Potem prisilno izklopim Android auto, reset gsmja in dela. Možno, da mi nagaja GSM? 

Screenshot_20201224_134654_com.huawei.android.launcher.jpg

IMG_20201224_134837.jpg

Napisano (urejeno)
1 hour ago, SpEkTr said:

link na artikel bi prosil :)

Sj je

je pa res, da je tisto link za mobilne naprave, poskus tega:

Popravljeno od Deeyan
Napisano
dne 24. 12. 2020 ob 16:04 je SpEkTr napisal:

Pred nakupom je fajn prebrat komentarje na FB glede tega... Kot kaze je fake oz. scam ...

128511144_177938437335870_61630433393119
FB.WATCH

🔥CHRITSTMAS SALES🔥 This CarPlay Wireless Adapter turns your wired CarPlay into a wireless one 📲 Convert your factory CarPlay to wireless and skip...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
On 12/25/2020 at 2:54 PM, SpEkTr said:

Zdej bo. Kok ma ti fila, si kaj meril?

Sent from my SM-G780F using Tapatalk

Screenshot_20201230_150410_com.tofabd.batteryanalyzer.jpg

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Spoštovani. Sem nov lastnik mazde cx-30, zanima me pa naslednje. Ali je za prikaz Android Avto app potrebno telefon vedno priključiti s kablom, ali deluje tudi preko Bluetootha. Hvala za odgovor, lep pozdrav vsem lastnikom mazde 😃

Napisano
Spoštovani. Sem nov lastnik mazde cx-30, zanima me pa naslednje. Ali je za prikaz Android Avto app potrebno telefon vedno priključiti s kablom, ali deluje tudi preko Bluetootha. Hvala za odgovor, lep pozdrav vsem lastnikom mazde 

Vedno je potrebno priklopiti na kabel žal...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Napisano

Razen... če živiš v ZDA in kupuješ Mazdo 6 modelno leto 2021. Tam deluje tudi wireless, ampak kot mi je znano le za CarPlay.

33112_1.png

Napisano
pred 1 uro je Jupolko napisal:

Spoštovani. Sem nov lastnik mazde cx-30, zanima me pa naslednje. Ali je za prikaz Android Avto app potrebno telefon vedno priključiti s kablom, ali deluje tudi preko Bluetootha. Hvala za odgovor, lep pozdrav vsem lastnikom mazde 😃

Dobrodošel med nami.....:vesel:

Napisano (urejeno)

Za carplay obstaja wifi adapter, noro dobra zadeva, uporabljam. Preveri za AA pa ce podpira mazdo. Moj CZ za volvo oodpira sooraj vse znamke, ne spomnim pa se da bo widel mazdo na seznamu

sicer je pa AA zelo zaostal za CP

Popravljeno od marko91
  • Jest je spremenil naslov v Carplay, Android auto,... telefoniranje med vožnjo ...
  • 1 mesec kasneje...
  • 3 tedne kasneje...
Napisano

Kot sem ze govoril v eni sosednji temi sem si zamenju usb enoto in potegnu 2 nova kabla za carplay oz. Android auto. 

Sicer sm poskusu na sluzbenem Honor 8, na mojem P40 pro pa ne gre, ker pac nima googla, android auto je pa googlov. 

Screenshot_20210316_081710_com.huawei.fastapp_edit_165856690116878.thumb.jpg.6d29a2d3dca31d8708f8ab13dd4894ab.jpg

Screenshot_20210316_085517_com.alibaba.aliexpresshd.thumb.jpg.ef56dbec194615585702b09c2e13416a.jpg

IMG_20210407_162017.thumb.jpg.fc7dd803f5299400285a8d91f5a58908.jpg

IMG_20210407_181346.thumb.jpg.27c76ca22a860226c5679ba308ad3ff3.jpg

IMG_20210408_162821.thumb.jpg.dc53343b60f9c29931f46907774c33e5.jpg

IMG_20210408_163444.thumb.jpg.925749269a00c123b6900641e0286355.jpg

• Všeč 3
  • Začuden 1
Napisano

Wow cool :ouje: vidim, da piše Apple CarPlay - a dela z iPhone tudi? A boš zdaj imel še temperaturo vode?

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano
pred 19 minutami je Sishi napisal:

Wow cool :ouje: vidim, da piše Apple CarPlay - a dela z iPhone tudi? A boš zdaj imel še temperaturo vode?

Z iPhoneom menda dela najboljse

Za temperature in ostale stvari pa rabis se elm 327 vmesnik, ki ga mam pa ze par let, ze z obdobja, ko sm mel se mazdo 3 BK

2076299637_SKU082507(3).jpg.ea2bc3675db01c199cc57515a1b122fa.jpg

Napisano
Pred eno uro je Deeyan napisal:

Kot sem ze govoril v eni sosednji temi sem si zamenju usb enoto in potegnu 2 nova kabla za carplay oz. Android auto. 

Sicer sm poskusu na sluzbenem Honor 8, na mojem P40 pro pa ne gre, ker pac nima googla, android auto je pa googlov. 

Screenshot_20210316_081710_com.huawei.fastapp_edit_165856690116878.thumb.jpg.6d29a2d3dca31d8708f8ab13dd4894ab.jpg

Screenshot_20210316_085517_com.alibaba.aliexpresshd.thumb.jpg.ef56dbec194615585702b09c2e13416a.jpg

IMG_20210407_162017.thumb.jpg.fc7dd803f5299400285a8d91f5a58908.jpg

IMG_20210407_181346.thumb.jpg.27c76ca22a860226c5679ba308ad3ff3.jpg

IMG_20210408_162821.thumb.jpg.dc53343b60f9c29931f46907774c33e5.jpg

IMG_20210408_163444.thumb.jpg.925749269a00c123b6900641e0286355.jpg

Koliko časa si rabil za vse skupaj? Vidim, da si razdrl  enako kot na videu, ki sem ga gledal. Se pravi da bi meni, ki imam vedno samo honor telefone, delovalo? 🤔

Napisano (urejeno)
pred 1 uro je Alex napisal:

Koliko časa si rabil za vse skupaj? Vidim, da si razdrl  enako kot na videu, ki sem ga gledal. Se pravi da bi meni, ki imam vedno samo honor telefone, delovalo? 🤔

Kaj pa vem, kako urco, največja jeba je bla itak kable spravit skoz, še update sistema je dlje trajal se mi zdi 😂 Honor je u bistvu hčerinska firma Huaweia, tak da pri novih modelih nvem, če se nebi isto dogajal kot pri mojem Huaweiu. Je pa škoda, ker telefon je drugače bomba edino ta pomanjkljivost ga mal biksa. vse zarad tega Trumpa...  :vskalo:

Popravljeno od Deeyan
Napisano
pred 19 urami je Deeyan napisal:

Kaj pa vem, kako urco, največja jeba je bla itak kable spravit skoz, še update sistema je dlje trajal se mi zdi 😂 Honor je u bistvu hčerinska firma Huaweia, tak da pri novih modelih nvem, če se nebi isto dogajal kot pri mojem Huaweiu. Je pa škoda, ker telefon je drugače bomba edino ta pomanjkljivost ga mal biksa. vse zarad tega Trumpa...  :vskalo:

Jaz imam v bistvu star model honor 9 in ima še vse  pritikline gor. Je bomba telefon in ga ne zamenjam. Star štiri leta pa še vedno hiter kot mazde.🤗

• Všeč 1
  • Haha 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Jaz bi še vedno rad vedel zakaj so nonotu v Kanalu jebali četniško mater? Tukaj je tud men logika odšla v 3PM.
    • klet betonski zidaki, srednji štuk opeka, 20 cm zgornji štuk zunanji zid vmes kjer ni nosilnosti 10 cm (potencialno priložnost da poderem in dam panoramsko steklo)   streha dvojna kritina, vmes toplotni most (na prvo streho so bili nabiti distančniki in prekrito 96)
    • Se peljemo v avtu, dolga pot, otroci vsi buljijo v mobitele. Vsi vedno govorijo, da to ni dobro, zato začnem iskati nekaj, da zbudim njihovo pozornost, in ker smo se ravno peljali skozi predor Medvedjek, pokažem na levo na oklepnik, ki tam stoji in začnem: - »Otroci, tisti oklepnik je pa tam od domovinske vojne. Ali kdo od vas ve, kaj je bila domovinska vojna?" Vsi otroci v avtu so bili tiho in zmajevali z glavami, kot da ne bi imela pojma. Pa jih še enkrat vprašam: - "Kaj, nihče?" Potem se eden oglasi: - "Je bila to vojna, v kateri so naši ljudje s pomočjo zaveznikov zdrobili Nemce in domobrance?" Ga pogledam preko ogledala in rečem:  - "To je bilo v drugi vojni." - "Kateri drugi vojni?" - "Druga svetovna vojna je bila pred domovinsko vojno." Pa eden od otrok vpraša: - "In koga so naši premagali v domovinski vojni?" Ves zagret, da otrokom malo zbudim domovinskega ponosa, razložim: - "Srbe in komuniste!" - "In kdo so bili naši zavezniki?" - "Nemci in domobranci." Pa en od otrok zmeden vpraša: - "Kako, a niso bili Nemci in domobranci uničeni v drugi svetovni vojni?" Pa se oglasi drugi otrok: - "Mogoče niso uničili vseh, ampak samo nekatere, druge so pa pustili, da bi bili kasneje zavezniki." Pa se oglasi še tretji: - "Kako so pa izbirali, katere bodo uničili in katere bodo pustili? A so šteli par-nepar?" Pa sem jih ustavil: - "Otroci, prosim, ne komplicirajte življenja! Jaz sem vas hotel samo preprosto podučiti, da razumemo, kdo je bil agresor in kdo žrtev in ne da gremo zdaj vse do sedmega stoletja..." Pa se spet oglasi en otrok: - "Kaj so bili takrat Srbi in komunisti?" Zmeden vprašam: - "Kdaj?" - "No, v drugi svetovni vojni..." - "No, eeem, torej, Srbi so bili s četniki ... ... in domobranci, ... ... ki so se borili proti komunistom..." Pa se oglasi najmlajši: - "Našega nonota so pa med domovinsko vojno ujeli Italijani." - "Ne, ne, ne, Italijani niso aretirali vašega nonota v domovinski vojni, njega so aretirali v drugi svetovni vojni." Pa se spret oglasi en od otrok: - "In kdo so bili Italijani: Nemci, domobranci, Srbi, komunisti ali četniki?" - "Italijani so bili Italijani. Bili so skupaj z Nemci, domobranci in četniki. In to pomeni proti Slovencem. In Srbom." Pa se oglasi drugi otrok: - "In so bili Italijani s Slovenci in Srbi v domovinski vojni?" Pa se oglasi tretji: - "Ma, ti pa si neumen! Kako bodo skupaj s Slovenci in Srbi, če so se pa Slovenci borili proti Srbom?" Pa en od otok komentira: - "Mogoče jih je bilo pol s Slovenci in pol s Srbi..." Pa drugi komentira: - "Kako so pa izbirali, kdo bo s kom?" Pa se oglasi najmlajši: - "To je težko, čisto nič ne razumem!" Meni je že malo dvignilo pritisk: - "Dovolj! To je zato, ker ste vmešali zraven še drugo svetovno vojno. Ostanimo pri domovinski vojni! Jasno? In ne omenjajte več Nemcev in Italijanov, ker to so zdaj naši prijatelji. In turisti... V redu, torej, vrnimo se na začetek. V domovinski vojni so Srbi in komunisti okupirali komaj dobro ustanovljeno samostojno Slovenijo ... ..." Pa mi en od otrok pade v besedo: - "In so jih naši in domobranci ustavili, kajne?" Pa se oglasi drugi: - "Za razliko od druge svetovne vojne, kjer so naši in Srbi uničili domobrance in Nemce, kajne?" Pa se oglasi tretji: - "Kar pomeni, da bodo v tretji svetovni vojni Srbi in domobranci uničili naše in Nemce, kajne?" Sem kar obstal odprtih ust. Ko sem prišel do sape, sem vprašal: - "Kaj pa zdaj to pomeni? Kakšna tretja svetovna vojna?" Pa se oglasi en od otrok: - "Jaz sem skapiral logiko: gre se za načelo lige prvakov - vsak igra proti vsem in na koncu se seštejejo točke!" Drugi pa je dodal: - "Jasno. In ne moreš lige ustaviti na polovici..." Meni je kar pritisk dvigalo: - "Kot prvo: nikoli več ne bi smelo biti nobene vojne! Kot drugo: kakšna kombinacija, da bi se domobranci borili skupaj s Srbi proti Slovencem in Nemcem? Pa kaj je z vami narobe? Smo rekli, da se bomo pogovarjali o domovinski vojni!" Pa se oglasi en od otrok: - Zakaj pa so našemu nonotu v Kanalu jebali četniško mater?" Skoraj smo šli s ceste, toliko me je šokiralo vprašanje, mulc pa nadaljuje: - "... in to samo zato, ker je bil v partizanih." Pa vpraša drugi otrok: - "In kdo so zdaj partizani?" Pa tretji odgovori: - "Najbrž kakšni turisti, kot Nemci in Italijani." Pa se en od otrok obrne k meni: - "Resno, kdo so bili partizani?" Meni je že krepko dvignilo pritisk: - "Mir! Mi naj bi se pogovarjali o domovinski vojni, bitki za samostojno Slovenijo, ne pa o partizanih!" Pa en od otrok reče: - "Stric Gregor je rekel, da so bili partizani odločilni faktor v domovinski vojni in da smo zato zmagali." Jaz sem kar obstal z odprtimi usti. Končno sem izdavil: - "Kako?" Pa mali razloži: - "Zato, ker jih ni bilo."   Obupal sem. V tem času je že prišel izvoz za Novo mesto in smo se usmerili proti Pahi in našemu cilju. Sem se pa nekaj naučil: ne moti otrok, dokler so tiho in gledajo v mobitele...
    • 2019 Focus ni počila še. 2008 Mondeo ni počila nikoli. Oziroma 2x od kamenčka.   Je pa res, da sta obe ogrevani. Mogoče je ta z grelno žico bolj kakovostna. In oba imata športno podvozje, torej bolj trdo šasijo. 3 valjnik 1.0 dizl 😲?
    • S kakšno opeko je zidana in kako debel je zid?  Kaj je na strehi in kako je ostrešje? 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.