Nekaj del se je nabralo Vse v lastni režiji. Mazda 5, 2011, 1.6 diesel, 362k km.
- menjava diskov in ploščic (Zimmerman oboje)
- menjava batov na čeljustih - zdaj pa bomo videli ali bo znova zvijalo diske (imel težavo)
- Menjava nosilca motorja desno
- menjava nosilca motorja spodaj / zadaj
- menjava olja in filtra (na 11k km)
- menjava kabinskega filtra (čeprav me je presenetilo kako čist je bil tokrat)
Prilagam še nekaj slikic.
Tole sem moral rešiti urgentno in sem Mazdo odpelajl v BTC, delam čez cesto, vsaj priročno je. Žal se s Pelkotom nisva dobila preko telefona.
Strošek menjave in materiala (komplet sklopka, vztrajnik in potisni) je bil 930,00 EUR.
Ta vikend sem sam delal menjavo olja in opazil kar 2 neprivita vijaka. Precej divje. Prav tako se je okoli nosilva akumulatorja pojavil kabel, ki ga dosedaj tam ni bilo, na spodnji zašliti motorja pa so prav tako manjkali kar 3 vijaki.
Sedaj mi je jasno zakaj avto ne naredi 500k km Mehaniki poskrbijo za to.
Ampak z referendumom bo ostal stari zakon, ki dovoljuje dedovanje dodatka in ne določa zgornje meje, tudi ni jasnih pravil zakaj se ga dobi.
Verjetno umetniki isto za borce pravijo, da ni blo žrtev in si pač tega dodatka ne zaslužite?
Nisem umetnik, brez skrbi 🙃
Ukinit vse dodatke. Invalidnega pustit, pa bo red.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.