SpEkTr Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami kup samolepilno peno v obliki traku, pa tam kjer misliš da je potreba malce nalimaj pa gasa..:) 1 Citiraj
Bini Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Meni je ropotala rinka od obeska na kluču, ki sem ga imel v predalčku za pločevinke, poglej, če ni morda to! Drugače pa hvala bogu nimam teh insektov.... 🤗😉 Je morda že gdo zasledil kdaj pride na trg nova CX30..... Citiraj
Agerg Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Velikokrat ropota res tisto kar imaš v predalih nekako skupaj naloženo. Vsaj pri meni je tako. Najbolj so me presenetili žvečilni v plastični posodi. So med sabo ropotali, tako da je bilo nadležno. Ampak samo pri določenih obratih. 1 Citiraj
Boss Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Men so sončna očala ropotala v predalčku. Zvok se je pa tako prenašal, da sem mislil, da nekje zadaj čričkajo vrata. Pol sem pa ugotovil, da ko nosim očala, da ne ropota nič. 😜 1 1 Citiraj
Alex Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Meni je pa nekaj okoli šip ropotalo. Pa sem ugotovil, da imam spuščeno šipo. Sem dvignil šipo in je nehalo. Vse je za preverit. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.