Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

Do sedaj sem vedno imel original platišča, je pa res, da so bila jeklena in plastični pokrovi. 

Vedno sem sam v miru doma menjal. 

Avto bo pri hiši najmanj 10 let. Res nimam živcev za vuklanizerje, še najbolj se bojim, me moti, da pri menjavi lahko hitro poškodujejo alu platišče. Sem že imel tak primer. 

Moram še razmisliti, verjetno pa bom nabavil "zimski komplet". Je pa cena res grozno visoka. 😭

Hvala za predlog glede RC design platišča, če me kaj moti na avtih, je to da nimajo original platišč. 😀

Če bi se dalo RC design logo zamenjati za Mazda logo, potem bi jih morda vzel. 😃

LP

Popravljeno od GregorV
Napisano
pred 25 minutami je GregorV napisal:

Do sedaj sem vedno imel original platišča, je pa res, da so bila jeklena in plastični pokrovi. 

Vedno sem sam v miru doma menjal. 

Avto bo pri hiši najmanj 10 let. Res nimam živcev za vuklanizerje, še najbolj se bojim, me moti, da pri menjavi lahko hitro poškodujejo alu platišče. Sem že imel tak primer. 

Moram še razmisliti, verjetno pa bom nabavil "zimski komplet". Je pa cena res grozno visoka. 😭

Hvala za predlog glede RC design platišča, če me kaj moti na avtih, je to da nimajo original platišč. 😀

Če bi se dalo RC design logo zamenjati za Mazda logo, potem bi jih morda vzel. 😃

LP

image.png

Napisano
pred 2 urama je godlike napisal:

Za Focusa sem kupil rabljena original. Za 450€.

V takem primeru se mogoče splača in seveda če imaš avto dalj časa. Jaz osebno menjam avto na 5 let tako da te računice niso za mene. 

pred 1 uro je GregorV napisal:

Res nimam živcev za vuklanizerje, še najbolj se bojim, me moti, da pri menjavi lahko hitro poškodujejo alu platišče. Sem že imel tak primer. 

Tudi sam lahko doma zelo hitro poškoduješ platišče , ampak ja lažje je vedno prelagat krivdo na druge in potem imet razlog da zaradi  tega se pa splača dajat 1000 EUR za zimska platišča. Koga boš pa krivil ko boš podrajsal po pločniku???? Sicer pa prodajalci imajo zelo radi takšne " pacijente " in če so spretni ti še na hitro uturi najdražje gume in si za 2000 lažji😁

• Haha 1
  • Zmeden 1
Napisano (urejeno)
pred 32 minutami je GregorV napisal:

Ne vem kako bi izpadle 16" na CX-30, precej majhne... ?

Ne kupuj 16"! Avto bo grd 6 mesecev.... 🥴

pred 4 urami je robertk6 napisal:

Pa si prepričan da se ti nakup novih izplača? Če pogledaš račun , ki ti ga je prilepil so ga platišča prišla slabega 1000. Če boš avto imel 7 let in dal letno 140 EUR za premontažo si na tej ceni. Da ne računama še zraven tvojega dela in prostora za hrambo enega seta koles. 

Ko jih pa prodaš dobiš nazaj 50%cene....:nevem:

pred 4 urami je robertk6 napisal:

.:nevem:

Popravljeno od Bini
Napisano (urejeno)

Meni so 16" platišča čisto OK. Ne razumem tega jamranja??? Če želim jesti steak, bom plačal več kot za polpet ... komu to ni jasno? Če nimam denarja, bom jedel polpete, rajši kot poceni pokvarjene steake ... 🙂

image.png

Popravljeno od Janez007
Napisano

Tudi meni ne izpade slabo s 16, jih ima svakinja na svoji in celoletne gume..

Itak ima avto široko obrobo, se vseskupaj lepo zlije..

Napisano

Razlika ni tako velika, ko jih na koncu prodaš in mislim, da čez cca 7 let  boš 18"lažje prodal kot 16"! Ja vedno je potreben kompromis.... :nevem:

Napisano
pred 43 minutami je Bini napisal:

Ko jih pa prodaš dobiš nazaj 50%cene....:nevem:

A ti to resno? Človek bo imel avto 10let+ in po tvoji ekonomiki bo čez 10 let dobil 50% za platišča🤣🤣 mislim da tebi nekaj pošteno narobe hodi.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.