Skoči na vsebino

Kuharija

Ustvari kratki URL


Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 21 minutami je Tilen5 napisal:

Te napolitanske mi nrdi pomoje u 5min če ne še prej,..notr pa dam sam testo pa pomidorčke namazano,..nato pa mozarelo gor, kr čene rada izloči vodo

Bivoljo mocarelo 2-4 ure prej vzami iz embalaže, pretrgaj na 2-4 delčke in na cedilko.

Tak se bo scedila in bo majn vode na pici.

Če že imam na pico iz 25 - 30 let stare gorenjeve pečice vodo. Ta izgine, ko dam na mizo in režem.

Napisano

To delam ampak še vedno je najboljše dat mozzarelo gor prot koncu,..razen če maš pravo peč potem nima veze za tisto minutko

 

jajcadizlska.jpg

 

Napisano
dne 3. 9. 2023 ob 11:24 je samSimon napisal:

Lepo. Se da, se da, sem tut sam probu, sem dal kar tisto šamotno ploščo za peko na gril 😁

IMG_8977.JPG

v lidlu majo zdej kamen za mislim da 10 eur, če kdo še nima :) 

Napisano

To je ugodno jaz sem dal za 40x30x3cm 27€, mi je pa zelo fjn ker je debela in se fajn segreje

 

jajcadizlska.jpg

 

Napisano
Pred eno uro je NevLado napisal:

v lidlu majo zdej kamen za mislim da 10 eur, če kdo še nima :) 

Tega Lidlovega mam jaz.

Sem rekel za probo, če bom fanatik, pa kupim jačega.

pred 19 urami je Janez007 napisal:

Žena ugotavlja, da je "sočnost" zelo odvisna od vrste mocarele. 

Drži.

 

V roštilu ni spustla vode.

Najmanj je drugače spustla v svetlozelenu vrečki. Imajo jo samo v talkem Mercatorju.

 

Ko sem dobil od Veracce paket za rojstni dan, je bila tudi ta noter.

Napisano (urejeno)
pred 2 urama je godlike napisal:

Tega Lidlovega mam jaz.

Sem rekel za probo, če bom fanatik, pa kupim jačega.

Drži.

 

V roštilu ni spustla vode.

Najmanj je drugače spustla v svetlozelenu vrečki. Imajo jo samo v talkem Mercatorju.

 

Ko sem dobil od Veracce paket za rojstni dan, je bila tudi ta noter.

Vsak kamen je načeloma OK - važno da ima veliko toplotno kapaciteto ... Mi imamo tudi enega iz Lidla in je OK. 

Žena pravi, da je MU suha mocarela OK ali naribana.

image.png

Popravljeno od Janez007
Napisano (urejeno)

Bivolja je bolj mokra.

Meni ima dosti boljši okus.

 

 

Pravil sem o tej:

d3ad84_70aac56a1fe4490083e3d035c90644ce~

Popravljeno od godlike
Napisano
pred 4 minutami je godlike napisal:

Bivolja je bolj mokra.

Meni ima dosti boljši okus.

 

 

Pravil sem o tej:

d3ad84_70aac56a1fe4490083e3d035c90644ce~

V pizzeriji Verace sem okušal 2 margeriti, eno z navadno mocarelo, drugo z bivoljo in posledično 20% dražjo. Meni je bil okus enak. 😀

 

Kaj pa Mazda 2 GTA ... oglas je izginil? 🙂

Napisano (urejeno)

Šla. Majn kot v 24h.

 

Probaj bivoljo 1x doma. Si tak ustvariš mnenje. Če ti ni razlike, se seveda ne splača.

Popravljeno od godlike
  • 1 mesec kasneje...
Napisano

Takole pa zgleda DeBuyer mineral B po enoletni uporabi.

Veliko sem pekel na plinu in visokih temperaturah. Ponev se obnaša odlično.

Izmeril sem tudi temperaturo, ki je bila 270°C. Na plinu seveda. 

Pogrešam edino ročaj, ki bi se malo manj grel. Mislim, da obstaja celo neka obleka za njega.

 

 

IMG_20231015_132734.jpg

IMG_20231015_132805.jpg

N7rRRL1.jpg

  • 7 mesecev kasneje...
Napisano

ccab7e62f50c6beb58f3fd7e6948ef86.jpg
aed8d652ac46e491bf8c6221a52d9fd9.jpg
No koment


Sent from my iPhone using Tapatalk

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

 

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

 

 

  34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Uff, dobr, da ste objavli - grem zdajle takoj žar zalaufat.

33112_1.png

  • 3 tedne kasneje...
Napisano
Pred eno uro je FuManchu napisal:

Neki bo:bravo:

IMG_20240624_143641.jpg

Že zdaj so napow obrane, kako bodo šele kasnej.... 😊🤣😉

  • 3 meseci kasneje...
Napisano (urejeno)

Neki na hitro danes ker nisem na šihtu jedel bolj malo,.. sicer nevem kaj je tisto zeleno fuj fuj 🤢,.. aja pa več kromprija drugič 🙃 Je pa filet mignon bil super mehek.

 

20241002_175215.jpg

Popravljeno od Tilen5

 

jajcadizlska.jpg

 

Napisano
dne 2. 10. 2024 ob 18:23 je Tilen5 napisal:

Neki na hitro danes ker nisem na šihtu jedel bolj malo,.. sicer nevem kaj je tisto zeleno fuj fuj 🤢,.. aja pa več kromprija drugič 🙃 Je pa filet mignon bil super mehek.

 

20241002_175215.jpg

kakšno redukcijo poliješ čez, ima kaj vpliva ali je sam dekorativno

Napisano

Balzamična glazura...za okus pa k steče dol na zelenje maš še tisto "okisan" lol

 

jajcadizlska.jpg

 

Napisano
pred 28 minutami je Tilen5 napisal:

Balzamična glazura...za okus pa k steče dol na zelenje maš še tisto "okisan" lol

A to kupiš?

Napisano (urejeno)

Ja al pa nrdiš, sam je kupljen od pontija več kot odličen,.. recept za homemade je pa preprost,.. balzamični kis in rjavi sladkor, zavreš pustiš da se zgosti in ohladiš. Lahko več tednov hraniš v hladilniku.

 

WWW.SPAR.SI

 

Popravljeno od Tilen5

 

jajcadizlska.jpg

 

  • 2 tedna kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

  • Zadnja sporočila

    • nemce so za par lep denar nategnili
    • Bom za Boss-a izmeril temperaturo gum po vožnji po avtocesti  z digitalnim termometrom,  tako GY na 6-ki kot Conti na cx30. Tudi mene zanima realna temperatura. 
    • Ampak se hitro učijo in bodo počasi prevladali. Moj kitarist ima privatno plastičarsko delavnico. Do sedaj je imel nemške, angleške in italijanske stroje.  Zadnjega je kupil na kitajskem za tretjino cene. In pravi, da je daleč najboljši od vseh. Tudi na trstiranjihbpogisto zmagajo. Podobno je pri pevskih ozvočenjih.Sedaj jih že veliko kupuje zvočniške enote na kitajskem za par sto evrov na enoto in delajo enako ali še bolje kot renomirane firme. Tako, da jaz jih ne bi zaničeval.  Kar se tiče električnih avtomobilov je moje mnenje, da bodo v celoti prevzeli trge( vgrajevali vodo veliko opreme,imeli bodo dolg doseg in seveda  primerna cena). Večino kupcev ne bo brigalo od kod je avto, le cena bo narekovala prodajo  (delno tudi  kvaliteta). 
    • Ups, "brez problemov" je bla slaba izbira besed, bolj je bilo mišleno, da se nebi smeu še opečt pri 60-65. Drgač pa da ne bo kdo mislu kaka drama je zej z GY F1 6stkami ... sem ziher, da se ostale gume isto "grejejo". Včera ob sedmih zvečer je asfalt še ziher mel čez 30 + trenje gume pa ni da ni da ne prideš na teh 40-45. Zadn cajt, da začne mazda delat kake nove modele, sj ne vemo več okol česa bi še filozofiral
    • Ja, to je pa zanimivo..... 
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.