Chat is back ...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Bom se potrudil in prosil mojstra, da bi se oglasil do njega na ogled in analizo, v nadaljevanju pa če se ugodno dobi še material, potem pomoje bo računica s popravilom. Drugače par dni preko tehničnega ni neka panika, dejansko imaš časa 14 dni ali celo 1 mesec, potem pa začnejo težit z vračilom tablic, itd.
-
To je res hitro. Lupo fotra 8 ur s komplikacijam....vse pregnilo, vse v bistvu pozrto. Pa mehanik ni racunal vec kot 300 za menjavo
-
Torej bi dejansko moral peljati tvojemu mehaniku, ki ve kaj dela.
-
Najceneje je da sam kupis material. V danasnjem casu to ni problem in gre za identicen isti izdelek le da imajo nasi prodajalci marzo. Ce bos svojega mehanika vprasal za kateri most gre ti bo rekel NTY. Osebno bi naredil tako, da bi sam nabavil material in ti potem mehanik samo zmontira. To kar je pa omenjal, da bi neki vijaki lahko pocili pa da bi moral sedez vn jemat je pa tud za lase privleceno... Pa 100e za vijake ? Kaksni vijaki ? Zadnja prema pride 600€ (most, obe spodnji roki, oba amortizertja, oba amortizerja. Sprednja prema oz. sprednja spodnja roka je pa okol 140€/kos. Torej cca. 300€ za obe roki. Sem bil zraven ko je na mojem menjal most + obe roki + oba stabilizatorja pa je bilo vsega skupi dobre dve uri in sem imel avto...
-
Mehanik je dal kar dobro oceno. Menjava mostu ni enostavna in nihce ne dela zastonj. 10 ur dela minimalno....slabga jurja takoj. Tud lift zaseden cel dan, vse ob predpostavki da bo slo vse ok, ampak verjetno so vsi vijaki zarjaveni, lahko da se kak odlomi, bo treba kakega segrevat itd.....amortizerji majo tud 340k......verjetno ko so videli most jih niti niso testirali ali pac? Potem se optika. Ce mislis da se ti splaca met avto za 2-2.5k € se naprej naredi to, takega kot je lahko prodas samo za dele. Za kakega jurja mogoce kaj vec
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.