Poplave 2023
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Itak si ne delamo utvar, da se v zakulisju naši predstavniki obnašajo enako vzorno, kot na TV. Se spomnite madžarskega konzervativnega poslanca, ki so ga ujeli na razvratni zabavi v gejevskem klubu ... Orbanov evroposlanec in nasprotnik LGBT+ pravic na zabavi z golimi moškimi | MLADINA.si
-
Včeraj sem govoril s svakom, ki je bil zadnja 2 tedna v Maslenici na Šolti - zelo verjetno sta se večkrat srečala na plaži ... Šli so z 2 avtoma, bencinarjem in električnim ID3. In prišli, pri čemer so se vmes za filanje za 1 uro ustavili. V Maslenici ga je nafilal preko 3 noči, porabil za cca 2,5 € elektrike (filal je 3 noči z 2 kW). Sicer so na tistem območju 2 fazni priključki in so vsaj nekaj let nazaj bile kar težave z napetostjo, predevsem zvečer. Še palačinke si komaj spekel (v vtičnici sem izmeril tudi samo slabih 200V).
-
Od sportman333 · Napisano
droga in estrada, kaj čemo v sloveniji :)....ne moreš se voziti v kombiju in ne biti pripet, vse ostalo je prodajanje bučk....kakor koli pa, koga to sploh zanima.....najbolje da vsak objavi kaj je imel težave na svoji poti na dopust in nazaj....in ali je lahko tankal bencin/dizel ceneje kot v slo, ali dražje ter ali je bilo pivo dražje na hrvaškem ali italiji.... -
Jaz sem enkrat koristil Triglav asistenco za kolo... ko smo bili z Mazdasi v Medvodah na pijaci, je medtem guma spustila ... Nedolgo pred tem, mi je zavarovalnicar ponudil dodatno zavarovanje pri avtomobilskem, da velja tudi za kolesa... in je takrat kostalo nekje okoli 6€ dodatno in sem probal... pa je slo skozi BP ... Kolo je nalozil na avtovleko in me peljal domov ... .
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.