Skoči na vsebino

Gume

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
dne 23. 5. 2025 ob 11:21 je 50keda napisal:

@Boss zaznavaš tuljene med 80 in 90? Kolk  si jih pumpal? Js mam zdej spredaj 2.5 zadaj pa 2.4.

Kar se tiče oprijema, ne vem kolk maš stare zdelane, sam moje bridgstonke se na dežju ne morjo primerjat niti slučajno, včeraj sem spet komentiral v avtu: "me zanima, če bodo te gume drugo leto tudi tak držale v dežju". vi vil si.

So tvoje Made in Germany? Moje majo še zdej duh to prav ne morm vrjet. Si zaznal da nenormalno bolj pobirajo kamenčke in ostalo kramo s ceste in jo mečejo v avto?

Sem šel danes pred izletom na pumpo in dopolnil spredaj na 2.6 in zadaj na 2.5. V vožnji ni razlik, tako da bo kar ostalo pri tem tlaku. So pa Made in Germany.

33112_1.png

Napisano
pred 11 minutami je Boss napisal:

Sem šel danes pred izletom na pumpo in dopolnil spredaj na 2.6 in zadaj na 2.5. V vožnji ni razlik, tako da bo kar ostalo pri tem tlaku. So pa Made in Germany.

Moje so made in Slovenia. 😄

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.