Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 5 minutami je Freak napisal:

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=21418848&display=Mazda CX-5

Zanimivo, da je samo 140KM verzija, da ni "stare" 194KM :glare:

Realno gledano neke razlike v nizkih obratih ne bo, ker je motor isti 2.5, baje ima še malo več navora v nizkih obratih - vsekakor ga moraš za tistih 194KM stisnit krepko do podna nad 5k obratov

Napisano

Nad 5000 obratov tut moja G155 vleče, samo kdo se tko vozi realno... 😏

Napisano

Jaz iz prve roke povem, da se G140 vozi lepše v nizkih obratih, je pa res, da ga hitro začne zmanjkovati ko govorimo o obratih 3k plus, kjer pa zasije g194.

G140 v CX5 bo vredu za normalno vsakodnevno vožnjo. Sam pa na to gledam drugače. Če bi dal 45k, hočem, da je notri tudi dovolj močan motor, da lahko sledim @Alexu vsaj do polovice vrhniškega klanca, za kar pa bo g140 prekratek.

Napisano

Bolje bi bilo, da bi dali v CX-5 X186 in še malo več pomoči elektromotorja zaradi malo večje teže 5tke vsaj tja do 70 km/h, naprej pa tako vsi vemo kako leti X186..... :bravo:

Napisano
Pred eno uro je samSimon napisal:

Nad 5000 obratov tut moja G155 vleče, samo kdo se tko vozi realno... 😏

Sj maš res, dans tako vozit je nemogoče oz. marsikdaj že nezaslišano, takšni divjaki kot smo bi nam še teh 155 najraje vzel, da se potem lahko vključiš na AC pr 70km/h na polovici pospeševalnega pasu xD

Napisano
pred 17 minutami je 50keda napisal:

vključiš na AC pr 70km/h

Še preveč si rekel 🤣

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.