Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pa dobro, ?eprav sta terenca je tko ko ?e bi primerjal Mazdo2 in Mazdo6. Jimny je druga klasa, nekdo ki rabi tak avto ne bo Santa Feja povohal. Kje so ?e servisni stro?ki, poraba, ponudba rabljenih delov...

olQpsQr.jpg

Casual Gearheads
: Drones, Trikes and Automobiles / General Youtube Shenanigans

Napisano

Fante moji, ?e Jimny ne bi bil Jimny, ga ne bi delali prakti?no nespremenjenega ?e po?tenih 45 let. Ampak, kaj pa trg in kupci vedo. Bossa je potrebno vpra?ati, on bo vedel, kateri avto je vreden svojega denarja in kateri ne...

In ?e stara Panda ne bi bila stara Panda, je nih?e ne bi dejansko res prodal za 2000?. Sicer se lahko komu zdi papirnata, ampak o?itno je iz povoskanega papirja - ker na de?ju se ne razmo?i...  In 4.500.000 kupcev, ki so kupili "staro" Pando (tisti model od leta 1980 do leta 2003) so gotovo bedaki, ker ?e bi vpra?ali Bossa, bi dobili bolj?i avto za manj denarja. Predvsem pa bi dobili avto, ki je dobil zamenjavo ?e po petih letih, da se je lahko obdr?al na tr?i??u...

Kdor je razumel, je razumel...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

• 2 tedna kasneje...
Napisano

?ivjo!

Pred kake pol leta sem ?e spra?eval glede neke mazde6, ker je mati hotela menjat ma?ino (starej?e za staro :D) in hvala za odgovore. Odlo?ila se takrat ni, je pa sedaj renault koncno pokleknil po 520k km in mora na vrat na nos nekaj kupit.

Vem, da je tematik o tem miljon ampak kaj ve? kaj se ljudje s?asoma nau?ijo in druga?e svetujejo... 

I??e diesel karavana. Nekaj ?asa se bo vozil ?e do konca ulice in za vikende 150km, prej ko slej pa bo delal po 30k+ km/leto. Budget je okoli 7000? (?e manj, ?e bolj?e).

Ve kdo kaj o tej mazdi6? Veliko tudi berem o odsvetovanju 2.generacije diesel m6... Gleda tudi kak VW golf karavan itd.

Ima kdo kak bolj?i predlog/idejo?

Najlep?a vam hvala znalci! :D

Napisano

Jaz mislim, da nih?e ni odsvetoval M6 diesel razen za kratke razdalje, avta pa ve? ni na linku

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Fante moji, ?e Jimny ne bi bil Jimny, ga ne bi delali prakti?no nespremenjenega ?e po?tenih 45 let. Ampak, kaj pa trg in kupci vedo. Bossa je potrebno vpra?ati, on bo vedel, kateri avto je vreden svojega denarja in kateri ne...

Jaz razumem popolnoma. Pravi terenci imajo svoj krog kupcev. Ampak ironija je, da ko se prodaja kaj v drugem rangu (kak ?porten avto, star 15 let ali ve?) za par tiso?akov, bo? pa ti napisal, da je predrag, da ni vreden svojega denarja.  :harhar: 

Napisano

?ivjo!

Pred kake pol leta sem ?e spra?eval glede neke mazde6, ker je mati hotela menjat ma?ino (starej?e za staro :D) in hvala za odgovore. Odlo?ila se takrat ni, je pa sedaj renault koncno pokleknil po 520k km in mora na vrat na nos nekaj kupit.

Vem, da je tematik o tem miljon ampak kaj ve? kaj se ljudje s?asoma nau?ijo in druga?e svetujejo... 

I??e diesel karavana. Nekaj ?asa se bo vozil ?e do konca ulice in za vikende 150km, prej ko slej pa bo delal po 30k+ km/leto. Budget je okoli 7000? (?e manj, ?e bolj?e).

Ve kdo kaj o tej mazdi6? Veliko tudi berem o odsvetovanju 2.generacije diesel m6... Gleda tudi kak VW golf karavan itd.

Ima kdo kak bolj?i predlog/idejo?

Najlep?a vam hvala znalci! :D

?e bi vas morda zanimala 5-vratna M6, letnik 2010, 163k km prevo?enih, bela perla, znana vsa servisna zgodovina. Verjetno bo ?el avto v prodajo, sem pa drugi lastnik in je v moji lasti od 5/2012 oziroma 46k km dalje. Bi se pa prodala nekje v okviru va?ega budgeta.

Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex

Mazda6 SPC CD 150 Revolution

Napisano

Jaz razumem popolnoma. Pravi terenci imajo svoj krog kupcev. Ampak ironija je, da ko se prodaja kaj v drugem rangu (kak ?porten avto, star 15 let ali ve?) za par tiso?akov, bo? pa ti napisal, da je predrag, da ni vreden svojega denarja.  :harhar:

V?eraj me je na? zavarovalni?ar (Marko Ferlin) peljal s svojim M3, letnik 2003, za katerega je dal krepih 18 Smukov in se je fajn namatral, da ga je sploh na?el. No in nekemu nepoznavalcu ali pa ne-ljubitelju kultnih ?portnikov bi te?ko objasnil, da poba ni zme?an, ker je toliko cekina ruknil za 15 let star Wagen (in ne denimo novi Volkswagen, kak?en Golf). Tablica pa zanimiva; LJ M3 E46  :ouje:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

?e bi vas morda zanimala 5-vratna M6, letnik 2010, 163k km prevo?enih, bela perla, znana vsa servisna zgodovina. Verjetno bo ?el avto v prodajo, sem pa drugi lastnik in je v moji lasti od 5/2012 oziroma 46k km dalje. Bi se pa prodala nekje v okviru va?ega budgeta.

Mene bi zanimala, lahko pove? kaj ve??

aa.png

Napisano

V?eraj me je na? zavarovalni?ar (Marko Ferlin) peljal s svojim M3, letnik 2003, za katerega je dal krepih 18 Smukov in se je fajn namatral, da ga je sploh na?el. No in nekemu nepoznavalcu ali pa ne-ljubitelju kultnih ?portnikov bi te?ko objasnil, da poba ni zme?an, ker je toliko cekina ruknil za 15 let star Wagen (in ne denimo novi Volkswagen, kak?en Golf). Tablica pa zanimiva; LJ M3 E46  :ouje:

Heh sodelavec je 2012 dal 20k? in se danes ?e vedno za tak denar prodajo. Po drugi strani sem pa opazil, da Cliotom kar malo napihujejo cene. 200, kot sem imel so bile pred leti do 11 jurjev, danes so pa par let starej?i ?e 10 jurjev, pa gre za po?asnej?e variante. Ti pa pomoje niso resni, oziroma o?itno obstajajo naivne?i, ki dajo za slab?o evolucijo ve? denarja kot bi dali za bolj?o pred leti. 

Napisano

Heh sodelavec je 2012 dal 20k? in se danes ?e vedno za tak denar prodajo. Po drugi strani sem pa opazil, da Cliotom kar malo napihujejo cene. 200, kot sem imel so bile pred leti do 11 jurjev, danes so pa par let starej?i ?e 10 jurjev, pa gre za po?asnej?e variante. Ti pa pomoje niso resni, oziroma o?itno obstajajo naivne?i, ki dajo za slab?o evolucijo ve? denarja kot bi dali za bolj?o pred leti. 

Dolo?ena vozila so lahko tudi kot investicija, ker jim gre po nekem ?asu padanju cene, ta potem le ?e navzgor. Npr. Marko je rekel da M3 CSL lahko ?e zdaj dose?e prodajno ceno 100000 ali pa ?e ve?, ker je res zbirateljski avto :)

Sicer pa tale dizelca 6ka precej ugodna cena za letnik 2013:

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13398678

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Dolo?ena vozila so lahko tudi kot investicija, ker jim gre po nekem ?asu padanju cene, ta potem le ?e navzgor. Npr. Marko je rekel da M3 CSL lahko ?e zdaj dose?e prodajno ceno 100000 ali pa ?e ve?, ker je res zbirateljski avto :)

Sicer pa tale dizelca 6ka precej ugodna cena za letnik 2013:

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13398678

Vozilo ima sledi to?e!

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano

Vozilo ima sledi to?e!

?e pogledate streho je kar po?teno stol?ena od to?e.

Napisano

?e dobro, da je vse zna?ke odstrnil, ker to je meni bil najbolj sme?en napis na katerem koli avtu sploh. ?e Kuga ne zmaga.

For-Mercedes-Benz-SEL-Class-300SEL-500SE

33112_1.png

Napisano

Je falil eno nulo XD

Sej je hotel dat 150.000 sam si je rekel, da je skromnost lepa ?ednost pa je dal "le" 15 jurjev :lol: Po moje mu kar v vrsti stojijo, ker je tolk ugodno.

33112_1.png

Napisano

O, to pa ne. Tu se prodaja 30 let star dirkalnik (dvosed) za skoraj 7000?, pa se mi sploh ne zdi predrag...

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13126093&display=Suzuki%20Samurai

sramezljiv

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Kaj je s tem avtom narobe,da se ne proda? Tud cena mu je ?e po?teno padla...neki ne more ?timat. ?e 500? spusti,pa jo grem jst iskat  :lol: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13436490&display=Mazda%20Mazda6%202.5i%20GTA

Pismo jest sm jo se vceraj gledal in je bila 5.000e. Prvotna cena je bila 5.500e. To more bit res nekaj narobe ali pa tako nujno potrebuje denar...

Napisano

Pismo jest sm jo se vceraj gledal in je bila 5.000e. Prvotna cena je bila 5.500e. To more bit res nekaj narobe ali pa tako nujno potrebuje denar...

mislim da se je prodajala ze pred 2 mesci. prva cena je bla 7000

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.