Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 1 uro je Shrek napisal:

Boljši že, samo ne od mazde!

No ja,ne bom vstrajal......:nevem:

Napisano
pred 11 urami je Alex napisal:

Nisem rekel, da je mazda najlepša, je pa najlepša med serijskimi avtomobili. Ne pobira zastonj medalj za oblikovanje. 😏

Če Mazda pobira medalje za oblikovanje, kakšni so potem šele drugi?

Ravno včeraj sem preklinjal Mazdo po dolgem in počez, ker tako slabo oblikovanega avta pa res nimaš za vsakim vogalom. In preklinjal sem tudi tiste konstruktorje, ki so zrisali načrt za našo Mazdo 5. Če bi jih le dobil za en dan, jim spremenim vero - in spol spremenim v nespol, da se slučajno taki bedaki ne bi razmnoževali naprej. Sinoči krenem na pot in pregori leva žarnica. Pa sem se lotil kar na prvi bencinski menjat.  Koliko sem pa sinoči preklel ta avto, ga pa najbrž nisem od takrat, ko sem v snežnem metežu ob 22ih montiral verige...

In če pomislim, da nekdo za tako oblikovanje dobi še medaljo... Ma da ga dobim v roke, bo hitro spremenil ideje o obikovanju avtomobilov...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 13 minutami je Slivka napisal:

Če Mazda pobira medalje za oblikovanje, kakšni so potem šele drugi?

Ravno včeraj sem preklinjal Mazdo po dolgem in počez, ker tako slabo oblikovanega avta pa res nimaš za vsakim vogalom. In preklinjal sem tudi tiste konstruktorje, ki so zrisali načrt za našo Mazdo 5. Če bi jih le dobil za en dan, jim spremenim vero - in spol spremenim v nespol, da se slučajno taki bedaki ne bi razmnoževali naprej. Sinoči krenem na pot in pregori leva žarnica. Pa sem se lotil kar na prvi bencinski menjat.  Koliko sem pa sinoči preklel ta avto, ga pa najbrž nisem od takrat, ko sem v snežnem metežu ob 22ih montiral verige...

In če pomislim, da nekdo za tako oblikovanje dobi še medaljo... Ma da ga dobim v roke, bo hitro spremenil ideje o obikovanju avtomobilov...

Mah, to je delo za spretne prstke(ala kitaristični) nikakor ne za debele, štoraste. Vse je stvar spretnosti. Sicer pa tej novi avti niso za mojstre diy kot so bili yugoti in stoenke. 

Lepo odpelješ avto na uradni servis in ti zaračunajo 40€ za zamenjavo.In je fertik v pol urce...Pa sej folk mora od nečesa živet, ne? 😏

• Všeč 1
  • Haha 1

Napisano

Ta je svetovna. To je isto, kot da nejcu poci guma na kolesu in kupi novo za 10e potem jo pa pelje na servis zamenjati in mu zaracunajo 50e. Denar mora kroziti :D

• Všeč 2
  • Haha 4
  • Ljubim 1
Napisano
dne 13. 5. 2020 ob 22:15 je gregc88 napisal:

arteona si gledu in pol kupu mazdo... 😔  ne štekam , vw stokrat lepši in zagotovo boljsi

Pa vsaj 10 jurjev dražji...

Zunaj je Arteon res lep v mojih očeh ampak znotraj je pa sivo povprečje in me ni navdušil. Ker pa avto večino časa gledaš od znotraj (od zunaj ga gledajo drugi, za njih pa avta ne kupujem) je volja do nakupa padala. Piko na i pa je pustila slaba aktivna varnost, kjer se Mazda obnese bolje. Sej imajo isti problem tako Passati pa  Superbi ... pač to ni to. Aktivno podvozje in športni volan, ki naj bi to odpravilo neizrazito krmiljenje pa nisem mogel sprobati nikjer.

33112_1.png

Napisano

Obvestilo skoraj kot oglas KONEC PANDEMIJE, pa ne bo več kratenja človekovih pravic....... :jupiii:

• Haha 2
  • Ljubim 1
Napisano
pred 15 urami je Boss napisal:

Ker pa avto večino časa gledaš od znotraj (od zunaj ga gledajo drugi, za njih pa avta ne kupujem)+

Words to live by! Me je vedno prepričalo to kako se avto pelje in kako se počutim notri kot to kako drugim izgleda od zunaj. Drugače ne bi nikoli kupil določene svoje avte. 😁

Napisano

Jaz se pa bolj malo vozim in jo večinoma gledam,zato mi je pomembno,da imam najlepši avto-MAZDA,hehehe....:prstgor:

• 2 tedna kasneje...
Napisano (urejeno)

pred 35 minutami je Z M A J napisal:

Beetle atraktiven in celo s strešnim oknom :)

1051261.jpg
WWW.AVTO.NET

Volkswagen Beetle V5, letnik:2004,2990 EUR :: www.Avto.net ::

Pa še s prirejenimi kilometri. Čudno da to napišejo, a ni to samo po sebi umevno.

Popravljeno od Mraušk Mčk

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Kaj pa tole: 😲

1069222.jpg
WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda6 Sport Combi 2.0i 90th Anniversary, letnik:2010,9000 EUR :: www.Avto.net ::

Je kdo iz foruma?

Izgleda, da mora cena predstavljati pomembnost 90 obletnice   🤣

• Haha 1
  • Žalosten 1

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano

Noja vsak zastavi ceno klt pač želi, ampak malo pretirana je pa vseeno, avto z osnovno opremo... Hmh, pa pri 135kkm ima volan zguljen kot da jih ima 500kkm🙄

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano

K smo že glih u bencinarjih, tale je tut dobra: "Uvožen na željo stranke!" ... malo kasnej pa: "Kupljen v Sloveniji mazda selmar" ... :D

1059357.jpg
WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda6 KaravanG192 RevolutionTop Le30.000km SLO 1.LASTNIK, letnik:2017,24880 EUR :: www.Avto.net ::

P.S.: A ni to ta k se že en cajt prodaja, pa je nekdo reku da jo bo šou gleat?

Napisano
pred 29 minutami je Martin Cufer napisal:

Mal boljš si preber kaj piše. 🙄
Piše:"Uvoz vozil na željo stranke". In spodaj link do njihove spletne strani. Tko da ne kar na prvo streljat gluposti 😉

Točno tako, ti si zbereš na netu avto in oni ti ga uvozijo in zrihtajo papirje, to je to. Uvoz na željo stranke. :ouje:

Napisano

Jaz sem se zanimal ampak potem nisem šel na ogled. Se prodaja že nekaj časa, gre pa za nov oglas z isto ceno kot star.

Kaj pa tole? Kaj poznanega?

1045628.jpg
WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda6 Karavan CD175 AWD Revolution Top črno usnje Avt., letnik:2016,18990 EUR :: www.Avto.net ::

Napisano (urejeno)
dne 29. 5. 2020 ob 17:10 je Martin Cufer napisal:

Mal boljš si preber kaj piše. 🙄
Piše:"Uvoz vozil na željo stranke". In spodaj link do njihove spletne strani. Tko da ne kar na prvo streljat gluposti 😉

Ja res je se strinjam, da majo link strani in da je zadeva uvozena na zahtevo stranke. Kar pa ne razumem, kako je lahko avto potem kupljen v mazda selmar?

Hocjo povedat, da uvazajo vozila, tale doticni model je pa slovenski, pa je biu kuplen pr selmarju?

Popravljeno od 50keda
Napisano (urejeno)

Prvi stavek je reklama, da lahko uredijo tudi uvoz xyz avtomobila. Spodaj so dejanski podatki avtomobila, ki je bil kupljen v Mazda Selmar.  

Popravljeno od amatej
Napisano

Za tole 6ko je tko, smo jo sel jst pogledat. V bistvu nej bi bila od soseda, jo prodaja, ker rabi denar. Ogled po dogovoru v njegovi garaži ali pri avtoplanet.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• povej več, a si že imel tak projekt pa te je zdaj sesulo in ti je zdaj žal? se mi zdi, da nekaj veš 
    • Ja, jurja na kvadrat bo kar pravilna ocena po moje. Kot so drugi že rekli tule. Jaz sem tudi šel dograjevati hišo iz leta 85 in je zdaj dvostanovanjski objekt na lokaciji, ki jo danes ne dobiš kar tako samoumevno - bližina Celja, avtocesta 5 min stran, vse stvari na dosegu roke, otroci lahko (že) sami hodijo po dejavnostih. Ne govorim o neki Ljubljani, pa vseeno, saj vemo kako je z bajtami in cenami danes. Več faktorjev špila tu.   Zgodba je tudi drugačna kot včasih. Danes je glavno da se zapufajo ljudje in da je čez eno leto fertik. Včasih se je pa lepo 10 let delalo in se je počasi naredilo. Malo smo to tudi pozabili. Res je pa, da danes pri vsej izbiri in dopaminskih šusih od drugje je težko glavo v stvar spraviti.   Sam sem si dal kar zalogaj. Začetni objekt velikost cca. 300 m2 neto sem dozidal in ga spremenil v dvojček 220 m2 + 170 m2 skoraj brez kreditov in z veliko lastnega dela in predvsem načrtovanja s tem, da sem v objektu skozi živel. Se pa lahko v prihodnosti lastništva urejajo posebej če je treba.   O mojem porabljenem času za ta projekt zadnjih 10 let pa raje ne bi govoril. Poleti 2022 in potem še celo 2023 sem bil čisto sesut, pa še iz projektov v firmi se nisem videl. Sem pa tehnik po duši in imam OCD s prefekcionizom, tako da vemo kako potem to gre. 🤪
    • Ampak fertik bajto za 120.000. 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.