Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 1 minuto je godlike napisal:

Ahjoj, predvidevam da si nikoli nisi lastil Alfe in da to iz tebe bruha sama favšija.

Haha, to bo ja - si čist zadel :bravo:

• Všeč 2
  • Haha 1

33112_1.png

Napisano
Pred eno uro je Matick napisal:

Mislim da je osnovni model tole. Ce gledas Tonale, pol vsaj 160 konjsko glej

Sej se da remap naredit na hitro. 

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 12 minutami je godlike napisal:

Ahjoj, predvidevam da si nikoli nisi lastil Alfe in da to iz tebe bruha sama favšija.

Žalostno, da se še vedno tak pljuva po njih, pa je VAG dosti majn kvaliteten.

Ti čist preveč resno vzameš poste glede Alfe :D Skor že k dvorjan glede elektrike :D

• Všeč 1
  • Hvala 1

Napisano

Jih ja, priznam.

Saj veš, ko vsi pluvajo po njih in so tudi ko sem si si jo lastil, pa dejansko veš, da temu ni tako, žal dobiš napadalen odziv v podzavest.

pred 41 minutami je Boss napisal:

Haha, to bo ja - si čist zadel :bravo:

Super.

En redkih ki prizna. 🤣

Napisano (urejeno)

jaz ko sem bil mlajši i sem vedno hotel GT-jko

Popravljeno od Tilen5

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano

Besede Alfista v družini, ki si se vedno lasti 12 alf.
Tonale ni Alfa tudi Stelvio ni Alfa

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Všeč 1
  • Haha 2
  • Začuden 1

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano
pred 1 uro je mazdaman napisal:

Besede Alfista v družini, ki si se vedno lasti 12 alf.
Tonale ni Alfa tudi Stelvio ni Alfa

Pa gremo s tvojim Alfistom nazaj.

Če se že gremo španat.

156, 159, 33, 166 vse niso Alfe, prave Alfe so imele zadnji pogon. Torej od novih (pod Fiatom), je edino Alfa Giulia.

Naj raje pove, da mu SUVi niso všeč. Tu se tudi jaz podpišem.

Cel svet prodaja SUVe, tudi Alfa jih more, da komaj preživi.

Napisano
Pred eno uro je godlike napisal:

Če se že gremo španat.

156, 159, 33, 166 vse niso Alfe, prave Alfe so imele zadnji pogon. Torej od novih (pod Fiatom), je edino Alfa Giulia.

Pa ne pozabimo tudi na vse dizelce, ki tudi niso alfe al? 😁

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 1 uro je godlike napisal:

Če se že gremo španat.

Nisem prepričan, da sta imeli tudi 155 in 164 pogon zadaj, dvomim?

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Danes prvič v življenju videl Mitsubishi Clio wagen. Sem debelo pogledal, pa vidim da res obstaja in sem prebral, da obstaja celo šibkejši motor, ki ga Clio nima, ter zato tudi ugodnejša cena Colt-a.

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=19000624&display=Mitsubishi Colt

Napisano

Ravno kar pogledal oddajo Volan....hm, kam gre oblikovanje in cenovno vrednotenje avtomobilov.....KIA Sorento, 68k €.....heh, da ne govorimo o kakih bolj premijskih znamkah....glede na vozni park po Sloveniji nam ne gre slabo :), četudi standard tega realno ne omogoča (ne vem pa ali se kdo v tej oddaji vpraša zakaj predstavljajo avtomobile, ki si jih realno lahko privošči 5-10% folka...).

Napisano

Lizingi laufajo na polno, verjemi. Narod bi tud dušo prodal za kos pleha....

• Všeč 7
  • Žalosten 2

N7rRRL1.jpg

Napisano
Pred eno uro je FuManchu napisal:

Lizingi laufajo na polno, verjemi. Narod bi tud dušo prodal za kos pleha....

Poznam nekaj takih... 😔🫤

Napisano (urejeno)
dne 21. 8. 2022 ob 15:17 je Janez007 napisal:

Evo ga, spet ena zanimiva Mazda 6, tokrat CD175 letnik 2017. 😮

Nov motor in turbina - julija 2021 pri 72124 prevoženih kilometrov

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=17573549&display=Mazda Mazda6

image.png

image.png

Končno so malo popustili ... s ceno so sedaj tam nekje v letu 2021 ... 😁

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=19439865&display=Mazda Mazda6

image.png

Popravljeno od Janez007
Napisano

Space Shuttle Honda je bila že takrat yelo redka.

Napisano (urejeno)

Ne vem, avto sem videval ko sem sel mimo na sprehod, nikoli ni bil karkoli poskodovan, pa vedno je bil opran. Lastnik ima tudi avtomehanicno delavnico, zato ne dvomim, da je dobro skrbel za avto. Vglavnem če kdo išče sedana je avto sigurno za pogledat. Ravno včeraj popoldne sem ga videl na cesti.

Popravljeno od ignacij

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Močno dvomim da tudi pri tem kolaču niso bili zraven.
    • Mah, prav dobro se niti ne spomnim... Je bil en vaški pretep, prišla milica in njihov nono se je izmuznil, da ga niso dobili. Ko je vsa "pivska kompanija" prišla iz zapora in so se spet našli v oštariji in spet "malo" popili, so se spet nekaj začeli kregat in so mu jebali četniško mater, ker "se je skril ko partizan, ko nemce zagleda"...   Nekako tako je šla ta zgodba...
    • Če boš uporabljal Forscan, potem poglej kaj priporočajo na njihovi strani.   Jaz sem po njihovem priporočilu kupil iz Amazona.
    • Zanimivo, res ekstra donosi posvecenih. Po drugi strani pa vsi ti insiderji (razen enega ali dveh) niso dosegali rasti zlata, ki je šlo v zadnjem letu gor za 70+%...
    • Zadnjič je nekdo govoril, da ima prijatelja, ki je 2,5 leti obnavljal hišo iz 70-tih. Potem se je odločil, da jo poruši in zgradi novo.   Znanec je pred 2 letoma obnavljal hišo iz 80-tih, tri etaže (tipična hiša iz tega časa), žena arhitektka. Hiša je bila po 2 letih dela obnovljena, strošek pa cca 220.000 € (pričakoval je 180.000). Je pa temeljito "prerukana" in izgleda lepo. Podrli je niso, ker imajo spomine na starše ...   Spet drugi znanci so kupili hišo, ki je 20 let stala v 3. gradbeni fazi in jo predelali v gostilno. Če bi lahko zavrteli čas nazaj, bi jo podrli in zgradili novo.    Lado, odvisno od potreb. Hiše zastarajo fizično, funkcionalno in ekonomsko. Pri tvoji prvi del ni problematičen, ker je zgrajena solidno (treba bi jo bilo le izolirat in osvežit), tretji tudi ne (super lokacija - noben moteč infrastrukturni objekt se ni in se v bližnji prihodnosti verjetno ne bo nasral zraven). Če ti je hiša funkcionalno ustrezna, potem je smiselno razmišljati o obnovi, pri večjih spremembah konstrukcije, pa je fino razmislit še o kakšni drugi varianti.   Tudi sam sem v tvojih letih razmišljal "za 100 let naprej", danes pa razmišljam drugače. Verjetno smo preveč mahnjeni na te naše nepremičnine ... potem se pa otroci zaradi njih med seboj še skregajo.                
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.