Boss Napisano 24. avgust Prijavi Napisano 24. avgust Pa ne pozabit, tole pije kot žolna. Pod 10 se je težko peljat oziroma se moraš kar potrudit. Zarad ene stave mi je uspel @jures ovo peljat do Murske in nazaj pa je blo komaj nekaj pod 10l/100km. Citiraj
Alex Napisano 24. avgust Prijavi Napisano 24. avgust pred 2 urama je Boss napisal: Pa ne pozabit, tole pije kot žolna. Pod 10 se je težko peljat oziroma se moraš kar potrudit. Zarad ene stave mi je uspel @jures ovo peljat do Murske in nazaj pa je blo komaj nekaj pod 10l/100km. Se pravi, da je realna poraba okoli 12 l/ 100.😊 1 Citiraj
jures Napisano 24. avgust Prijavi Napisano 24. avgust pred 2 urama je Alex napisal: Se pravi, da je realna poraba okoli 12 l/ 100.😊 Zlahka tudi vec Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 30. avgust Prijavi Napisano 30. avgust Sem bil prepričan, da je takle RangeRover veliko cenejši, pa očitno kar držijo ceno oz. tule ga je treba še prodat; https://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=21065018 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 30. avgust Prijavi Napisano 30. avgust pred 4 urami je Z M A J napisal: Sem bil prepričan, da je takle RangeRover veliko cenejši, pa očitno kar držijo ceno oz. tule ga je treba še prodat; https://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=21065018 Meni napiše samo "stran ni ma voljo"... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
g.Wankel Napisano 30. avgust Prijavi Napisano 30. avgust pred 3 minutami je Slivka napisal: Meni napiše samo "stran ni ma voljo"... 1 Citiraj
jures Napisano 30. avgust Prijavi Napisano 30. avgust A to menja za kompresor 😁 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
DiSla23 Napisano 3. september Prijavi Napisano 3. september se prodaja kakšna MX5 NB v sloveniji? na avto.net ni veliko izbire. Citiraj
DonFelipe Napisano 4. september Prijavi Napisano 4. september dne 30. 8. 2025 ob 23:14 je jures napisal: A to menja za kompresor 😁 Očitno. Boš ti vzdrževal to neuporabno šminko s 5-litrsko požrešno mašino? pred 23 urami je DiSla23 napisal: se prodaja kakšna MX5 NB v sloveniji? na avto.net ni veliko izbire. Zelo težko. Pri nas so bolj predzadnje serije. Večjo izbiro imaš na autoscout.de Citiraj
MazdaBoy Napisano 13. september Prijavi Napisano 13. september https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=21447103&display=Mazda Mazda6 2 2 1 Citiraj
Bini Napisano 13. september Prijavi Napisano 13. september pred 2 urama je MazdaBoy napisal: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=21447103&display=Mazda Mazda6 Si kupil 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 13. september Prijavi Napisano 13. september pred 8 urami je Bini napisal: Si kupil Sej veš, da ne dam svojga audija 😛 Gledamo mal za kolega, sodelavca, se je zagrel za mazdo 😉 Citiraj
Bini Napisano 13. september Prijavi Napisano 13. september pred 1 uro je MazdaBoy napisal: Sej veš, da ne dam svojga audija 😛 Gledamo mal za kolega, sodelavca, se je zagrel za mazdo 😉 Jp, ve kaj je dober avto😁😊😉 1 Citiraj
Janez007 Napisano 16. september Prijavi Napisano 16. september (urejeno) Tale Mazda 2 se je pa 2 dni nazaj prodajala za 2.680 €, prodajala ga je 2. lastnica, danes pa ga prodaja "1. lastnik" ... Mazda Mazda2 1.5 GTA Slo + Vinjeta, letnik:2011,4000 EUR - prodam :: Avtonet :: www.Avto.net null Popravljeno 16. september od Janez007 2 2 Citiraj
FuManchu Napisano 16. september Prijavi Napisano 16. september Če so se pa zmotili no...😁 1 3 Citiraj
sportman333 Napisano 16. september Prijavi Napisano 16. september Takoj naprej prodaja, in se ne šteje za lastnika🤣🤓 1 Citiraj
Janez007 Napisano 16. september Prijavi Napisano 16. september (urejeno) Mazda 2 se je vsaj prodala, najprej v 1 dnevu, sedaj se bo še enkrat v nekaj tednih, ampak kaj pa tale premijska Mazda, ki se prodaja že dobra 3 leta (tako kot Mazda 3 G194 😁) Mazda Mazda6 SLO CD175 4x4-1.LAST-LED-NAVI-ACC-KAMERA-BOSE, letnik:2017,17990 EUR - prodam :: Avtonet :: www.Avto.net Popravljeno 16. september od Janez007 2 Citiraj
x-layer Napisano 17. september Prijavi Napisano 17. september Zdravo. Znanec mi je poslal tale link: Mazda CX-3 Revolution + 4x4 + BREZ POLOGA TUDI ZA TUJCE, letnik:2015,7474 EUR - prodam :: Avtonet :: www.Avto.net Pozna kdo prodajalca? Ker sam nisem imel nobene dizel Mazde, me zanima, če ima tudi ta motor kakšne znane težave? 1 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
NevLado Napisano 17. september Prijavi Napisano 17. september pred 9 urami je x-layer napisal: Zdravo. Znanec mi je poslal tale link: Mazda CX-3 Revolution + 4x4 + BREZ POLOGA TUDI ZA TUJCE, letnik:2015,7474 EUR - prodam :: Avtonet :: www.Avto.net Pozna kdo prodajalca? Ker sam nisem imel nobene dizel Mazde, me zanima, če ima tudi ta motor kakšne znane težave? Moj nasvet? Ne kupuj mazde dizla z več kot 200kkm, razen če ni 1 lastnik. Za CX-3 je 2.0 G120 vrh glave, vrhunski motor brez težav in lepo poskočen. 4 Citiraj
x-layer Napisano 18. september Prijavi Napisano 18. september Kupuje znanec, sam sem na Mazda bencinarjih od leta 2004. Klical me je, ker kupuje avto za hčerko in je njej tale padel v oko... Bom rekel, da naj poiščejo bencinarja. Hvala. Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Slivka Napisano 18. september Prijavi Napisano 18. september pred 21 urami je NevLado napisal: Moj nasvet? Ne kupuj mazde dizla z več kot 200kkm, razen če ni 1 lastnik. Za CX-3 je 2.0 G120 vrh glave, vrhunski motor brez težav in lepo poskočen. Ja, raje jih prepusti meni... Ena je imela 360.000, preden je šla od hiše - kar je bila velika napaka. Druga ima skoraj 240.000 in se pripravljam na menjavo zobatega jermena... Moj nasvet: kakšne vožne pa imate? Če ni vsak dan v enem kosu vsaj 50 km, potem res ni dizelaš za vas. Če je pa ogromno mestne vožnje z pogostim stanjem na semaforjih, kjer start-stop matra motor na veliko, je pa dizel še toliko manj... 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
NevLado Napisano 20. september Prijavi Napisano 20. september dne 18. 9. 2025 ob 14:03 je Slivka napisal: Ja, raje jih prepusti meni... Ena je imela 360.000, preden je šla od hiše - kar je bila velika napaka. Druga ima skoraj 240.000 in se pripravljam na menjavo zobatega jermena... Moj nasvet: kakšne vožne pa imate? Če ni vsak dan v enem kosu vsaj 50 km, potem res ni dizelaš za vas. Če je pa ogromno mestne vožnje z pogostim stanjem na semaforjih, kjer start-stop matra motor na veliko, je pa dizel še toliko manj... Ti si pa tut ko boben in lajna, skyactiv dizli niso to, kar si vozil/voziš ti in se nedaš in nedaš prepričat 1 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 21. september Prijavi Napisano 21. september pred 17 urami je NevLado napisal: Ti si pa tut ko boben in lajna, skyactiv dizli niso to, kar si vozil/voziš ti in se nedaš in nedaš prepričat Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Slivka Napisano 21. september Prijavi Napisano 21. september pred 22 urami je NevLado napisal: Ti si pa tut ko boben in lajna, skyactiv dizli niso to, kar si vozil/voziš ti in se nedaš in nedaš prepričat Ko bo FuksWagen vzel konec najbrž ne bom več rabil sedemsedežnika - pa si nabavim enega tega zlo-glasnega skyactiva, pa da se sam prepričam, a je problem v avtu al v vozniku... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano 22. september Prijavi Napisano 22. september https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=21383784&display=Opel Zafira 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.