samSimon Napisano torek ob 11:40 Prijavi Napisano torek ob 11:40 Moraš pa tut vedno nekaj najt. Nisi resen. Če bi bla CX-30, pa barva ne bi bla ok. 🙄 4 Citiraj
Slivka Napisano torek ob 11:54 Prijavi Napisano torek ob 11:54 pred 13 minutami je samSimon napisal: Moraš pa tut vedno nekaj najt. Nisi resen. Če bi bla CX-30, pa barva ne bi bla ok. 🙄 Ne tako. Ti si še misliti ne moreš, kaj vse bi jaz TAKOJ kupil - če bi imel na računu kaj več kot 130€... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Alex Napisano torek ob 16:56 Prijavi Napisano torek ob 16:56 pred 5 urami je samSimon napisal: Moraš pa tut vedno nekaj najt. Nisi resen. Če bi bla CX-30, pa barva ne bi bla ok. 🙄 Itak. Se ve, katere barve pridejo v poštev. 😉 1 Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 13:39 Prijavi Napisano včeraj ob 13:39 Sem že vplačal Loto, tako da drugi teden grem ponj... https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=22117677&display=Avtodom MAN- STAR 944 4x4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Janez007 Napisano včeraj ob 17:43 Prijavi Napisano včeraj ob 17:43 dne 3. 3. 2026 ob 12:34 je Alex napisal: Oblika x5 je meni osebno najbolj neposrečena oblika od vseh Mazd. Sam je ne bi kupil nikoli. To je res SUV v pravem pomenu besede. Če bi bila na prodaj CX 30 turbo, potem pa ja. Torej X186 le ni dovolj dober motor za CX-30. OK. 3 Citiraj
Alex Napisano včeraj ob 18:32 Prijavi Napisano včeraj ob 18:32 pred 47 minutami je Janez007 napisal: Torej X186 le ni dovolj dober motor za CX-30. OK. Če pogledaš malo nazaj, sem vedno trdil,da vse mazdam manjka turbo. Dobro,dizel ga edini ima. Zato je tudi dober motor.🤗 Od ostalih "normalnih" je pa X motor najboljši. 1 Citiraj
Z M A J Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami pred 12 urami je Alex napisal: Če pogledaš malo nazaj, sem vedno trdil,da vse mazdam manjka turbo. Dobro,dizel ga edini ima. Zato je tudi dober motor.🤗 Od ostalih "normalnih" je pa X motor najboljši. meni je bil daleč najbolj všeč rotacijski motor v tamočni Rx8, ampak tisti ima pa spet svoje specifike in potrošnjo goriva nekoliko nad pričakovanji, haha Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Res VELIKO od oglasa https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=22121018&display=Mazda MX-6 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro In kaj bi rad za tako ceno? Da ti spesni rep-komad? Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.