g.Wankel Napisano sobota ob 13:12 Prijavi Napisano sobota ob 13:12 Mislim, da ni problem v višini koloteka (čeprav za moje pojme tudi), ampak proporci ti. greenhouse-a. Spredaj še gre, zadaj je pa nenormalna razlika med zadnjimi kolesi in kabino. Lej že kje leži zadnja kljuka. Primerjaj to z elegantnimi vozili (čeprav ni isti rang za primerjavo, a vseeno): 3 Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
godlike Napisano sobota ob 13:18 Prijavi Napisano sobota ob 13:18 Kaka lepotica z zeleno deteljico. To so moje sanje ekološke zelenega avtomobila 😍 2 2 Citiraj
Bini Napisano sobota ob 16:07 Prijavi Napisano sobota ob 16:07 Vir: Avto-magazin.si Michelin odpoklical letne pnevmatike! Če imate na avtomobilu ta model, se takoj obrnite na prodajalca ali serviserja SHARE.GOOGLE Michelin je napovedal vpoklic omejene serije letnih pnevmatik Primacy 5 Energy, pri katerih so zaznali... Tole pa je udarec za Mišelinke.... 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=22235502&display=Mazda BT-50 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Mraušk Mčk Napisano pred 25 minutami Prijavi Napisano pred 25 minutami Kateri datum je danes? 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.