Skoči na vsebino

Časovnica za prihajajoča nova ali posodobljena vozila Mazda do leta 2030

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zanima me ali obstoji kje časovnica za nova oziroma posodobljena vozila Mazda, ki bodo na voljo do leta 2030 ? Na netu nisem našel nič pametnega.

Napisano
pred 19 urami je Robert napisal:

Zanima me ali obstoji kje časovnica za nova oziroma posodobljena vozila Mazda, ki bodo na voljo do leta 2030 ? Na netu nisem našel nič pametnega.

Je težko priti do teh podatkov, Mazda to uspešno skriva do tik pred zdajci...

Verjetno s tem dalje ohranja vrednost trenutnih modelov :whatever:

Napisano

Mazdo, bolj kot novi modeli, skrbi, da bo preživela do 2030.

33112_1.png

Napisano
pred 29 minutami je Boss napisal:

S tako ponudbo definitivno ne...

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano
pred 1 uro je Boss napisal:

Mogoče. Mislim pa, da glede na zeleni prisilni "pokop" to vse proizvajalce skrbi, razen made in china .... :whatever: (ali so zato nekatere nove mazde kitajske, ker preživeli bodo menda samo kitajci 😁). P.S. upam sicer da ne.

• Všeč 1
  • Žalosten 1
Napisano

Žal, ker to je "moja" znamka in mi je top, gledam kako gre v svojih odločitvah po poti Nissana, Mitsubishija, Subaruja, Suzukija. Edino Toyota, Mazda in Honda so še nekako držale japonsko zastavo živo, pa čedalje bolj izgleda, da Mazda izgublja bitko, Honda počasi tudi, edino Toyota je še dokaj na varni strani.

Pohlep, dajanje Čajnizom vso tehnologijo na pladnju samo zato, da bi z njihovo poceni delovno silo še dodatno večali dobičke. Pa tele grabežljivce kapitalistične nič ne izuči kaj se zgodi potem, ko Čajniz osvoji tehnologije, ki ji h še razvijat ni rabil in imet stroškov s tem. Enako se je zgodilo od predelovalnih industrij, tekstila, hifi tehnike, bele tehnike, in vsega ostalega.

Kaj so resno mislili, da bo avtomobilska industrija ostala nedotaknjena? Ker je bila bolj kompleksna je prišla zadnja na vrsto za pokop. Le kako, da se noben ne nauči nič iz izkušenj in zgodovine. Dejansko tale rek tukaj spet pokaže svoj pomen - "kdor zgodovine ne pozna, je prisiljen, da jo bo ponavljal".

Ja medicina bi morala pohlep obravnavat kot bolezensko stanje in ga zdravit. Sploh ker je to zelo nalezljiva bolezen z dolgotrajnimi posledicami in se lahko konča celo s smrtjo.

• Všeč 1
  • Žalosten 1

33112_1.png

Napisano

Ditto, zmerej so mi ble vsec mazde, ampak naslednji avto po vsej verjetnosti ne bo mazda. Pac v razredu kjer bi/bom gledov, nimajo nekega avtomobila da bi mi bil zanimiv

Napisano

Mene zanima samo Vision Concept, brez tistega v imenu, ki so jo ravno predstavili.

Napisano

Jaz pa bom kar ostal na mazdi. Kar sem ostalih znamk vozil me ne prepriča nobena. Vedno je nekaj, kar mi ni všeč. 

Tudi mazda ni popolna a je še vedno top. Če vgradijo še kak močnejši, resen motor, bo pa zmaga. 

Napisano
pred 45 minutami je Boss napisal:

... ... ... ... ...

... ... ... ... ...leda, da Mazda izgublja bitko, Honda počasi tudi, edino Toyota je še dokaj na varni strani.

... ... ... ... ...

... ... ... ... ...

Mislim, da je Toyota že zdavnaj onkraj "varne strani" - vsaj ko sem jaz gledal Toyoto, je bila narejena v Vauxhallovi tovarni v Angliji skupaj s Citroënom, Peugeotom, Fiatom in Opelom (vsi so prihajali iz istega tekočega traku, edino značko je imel vsak svojo)...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.