Koga volit
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Pa sej sem ti napisal zakaj so bili krediti tako dragi. Zaradi gobcanja gologlavega o tem kako je Slovenija v kurcu. Pajt vprašat tvoj AI kako so po njegovih izjavah bonitetne ocene padale. In vaš kaj to pomeni? Slabša boniteta višje obresti in slabši kredit. Model je javno blebetal, kako do jeseni 2012, ne bomo imel plač za šolstvo, policijo in podobno.Potem je klical trojko na pomoč in če ne veš kaj to pomeni si poglej Grčijo, kjer je trojka urejala finance. To je bil domet tega znalca in kriznega managerja kot nekateri mislite, da je. Ena šivilja (OK, njena ekipa) je morala potem to sranje spucat. A mogoče ni? Obranila nas je trojke in spravila vsaj v neko normalo, da tudi s temi krediti, ki bi bili lahko mnogo bolj ugodni, če pacient ne bi svojo nesposobnost razglašal mednarodnim finančnim institucijam. Verjamem, da ste nekateri danes slep za to, ker naš neomadeževani pa res ni tolk nesposoben.
-
A sej res, važn, da je pa zdej AI vsega kriv in da če AI nekaj ne napiše potem tega ni al kako? Če že daješ ven njegove izsledke kot relevantne se vsaj prepričaj a so kolikor toliko resnični. Pa ne mi rečt, da nisi opazil, da manjka ta podatek. Glede na tvojo natančnost in preciznost pri drugih stvareh sem skoraj prepričan, da si opazil, če je meni nevednežu tole padlo v oči natanko po dveh sekundah.
-
Ampakj tole pa splo ne zgleda tako slabo. A si mogoče že kej zagret za menjavo? Un Vika T5 zgleda kot Dodge RAM.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.