Koga volit
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Golob je mel svojo priliko in je zajebal, ga ne bo več pomojem. Janša je tu že tretjič, se vidi kak napredek? Ravno danes sem se nasmehnil ob strokovnem svetu za reformo vzgoje in izobraževanja, ki bo popeljal naše otroke v svetlo prihodnost. Seznam članov sveta: Andrej Flogie, izredni profesor na Fakulteti za naravoslovje in matematiko Univerze v Mariboru, direktor Zavoda Antona Martina Slomška, Jonatan Vinkler, redni profesor na Fakulteti za humanistične študije na Univerzi na Primorskem, Urška Perenič, redna profesorica za slovensko književnost na Filozofski fakulteti na Univerzi v Ljubljani, Jože Možina, profesor zgodovine in diplomirani sociolog kulture, Janez Juhant, redni profesor na Teološki fakulteti Univerze v Ljubljani, Matej Forjan, direktor Šolskega centra Novo mesto, Sebastjan Kristovič, redni profesor na univerzi Alma Mater Europaea, Igor Pesek, izredni profesor na Fakulteti za naravoslovje in matematiko na Univerzi v Mariboru, Mateja Hovnik, ravnateljica vrtca Ravne na Koroškem, Borut Stojilković, ravnatelj OŠ Gornji Grad, Bernard Kresnik, ravnatelj Srednje šole Slovenj Gradec in Muta, Martin Pivk, direktor Šolskega centra Škofja Loka, Jurij Pavel Emeršič, teolog in zgodovinar, Ana Hrovat, nekdanja ravnateljica, Albin Vrabič, nekdanji učitelj, Tatjana Hrovat, učiteljica na OŠ Spodnja Šiška, Katarina Grom, učiteljica na OŠ Dragomer, Lea Colner, profesorica razrednega pouka, Gregor Macedoni, župan Mestne občine Novo mesto, Stanka Magister, svetovalka na Centru za poklicno izobraževanje, Vesna Nahtigal, generalna direktorica Gospodarske zbornice Slovenije (GZS), Blaž Cvar, predsednik Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije (OZS), Jože Podgoršek, predsednik Kmetijsko-gozdarske zbornice Slovenije (KGZS), Aleš Primc, vršilec dolžnosti generalnega direktorja Direktorata za demografijo, Felice Ziza, poslanec DZ - predstavnik italijanske narodne skupnosti, Ferenc Horvat, poslanec DZ - predstavnik madžarske narodne skupnosti.
-
Seveda ga imajo. Ne enega. Saj prvih 10.000 km je vse v redu. Težave nastopijo pozneje. Pri FucksWagnu so se hvalili, da so s tem modelom naredili 1.600.000 testnih kilometrov. Ko sem jih vprašal, koliko vozil je sestavljala flota testnih vozil, ki je skupno naredila 1.600.000 km, so pa izjavili, da se z menoj sploh ne da normalno pogovarjat. Kasneje sem izvedel, da je ta flota obsegala 50 vozil... Po moji matematiki so torej testna vozila v povprečju naredila 35.000 km... Niso pa samo Kitajska vozila polizdelki. Tudi Ameriška (Ford), ki jih delajo Nemci (VW) na Poljskem. No, del tudi na Slovaškem. Pa v BiH. Pa nekaj kosov je na tem Fordu tudi paraolimpijskih (štirje krogci)... Moram malo bolje pregledat, mogoče dobim gor še dele, ki so jih izdelali pri Mobius Motors ali pa pri Innoson Vehicle Manufacturing...
-
Tak je modern način razvoja. Stranke pa ostanejo vseeno. Pred 18 leti sem bil na predavanju, ker so kazali, da Windows, da SP(service pack) ven vsakih par let, Google pa šiba nove verzije dnevno. Celo imajo pri sebi množice, po katerih objave stopnjujejo. No sedaj pride za Windowse nova verzija 1x letno. Zakaj bi delal teste, če jih lahko uporabniki. Kapitalizem, najboljše od njega.
-
Mi je pa ena stvar zelo nenavadna in je ne razumem. Zakaj dajo proizvajalci polizdelke v prodajo, da potem prvi kupci v bistvu sporočajo napake, ki jih sploh ne bi smelo biti v serijski proizvodnji. S tem si znamke ne delajo najboljše reklame. A v firmah nimajo nobenega, da bi se z avtom vozil 1 mesec pa povedal vse kar je narobe, preden ga dajo v produkcijo.
-
Golobnjak je šele pravi fašo. On bi najraje odstranil iz države vse drugače misleče. In podjetnikom vse zaplenil. To smo že videli v drugih časih po vojni, kako se to naredi v praksi.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.