Haha pa to je iz dneva v dan bolj komično. 😂
Logi, nategnu si jih, zdaj se pa še budalo delaš.
Počilo pri Demokratih, člani odhajajo, Logar pa...
WWW.ZURNAL24.SI
V stranki Demokrati Anžeta Logarja v zadnjem obdobju prihaja do kadrovskih premikov. Kaj pravi predsednik stranke Anže Logar?
Ufff vam ga je inšpektor zarinil globoko.
Tržni inšpektorat dal zeleno luč Lidlu za "lupljenje obiskovalcev"
WWW.ZURNAL24.SI
Tržni inšpektorat je v okviru nadzorov na parkiriščih pri prodajalnah Lidl Slovenija ugotovil, da so uporabnikom na voljo informacije o pogojih...
Ej ni fer, kje pa je predstavnik IT-jevcev v bankah, pa kak iz smetarskega sindikata manjka. Tud strojevodje ne vidim nobenega, pa kje so dimnikarji? Pa kakšna nuna iz samostana tud manjka, mogoče bi še kakšno prijateljico noči povabili, ker ni fer da so one zapostavljene pri odločanju o prihodnosti šolstva.
A se da kje prijavit, mislim jaz bi se prec al moraš met člansko izkaznico SDS... zdej, ko so mi po novem s tistim plakatom razložili, da sem desničar upam, da ne bo prevelik problem.
Ampak a ni tako, da moraš prijaviti nov akumolator, ker če tega ne storiš sistem obravnava novega kot bi bil stari in ga zato zjebe precej hitreje kot bi bilo treba.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.