Aktualni dogodki!
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
CX 30 sicer ima neko hibridno usnje na volanu, razen tistih ki so pobarvane v Mazda Soul Cristal Metalika barvo. Ker tiste so pa premijum. -
Tole deljenje na leve in desne meni ne gre. Sprašujem se, kaj sem jaz? Levi ali desni? 2 koleni nad mano - stari starši so bili oboji manjši kmetje, eni hribovci na nadmorski višini 600 m (med vojno so zbežali pred Nemci za 2 leti v drug kraj), drugi blizu Ljubljane (med vojno na nobeni strani). Oboji katoličani. Enega pradedka in dva njegova sina so ubili partizani pred koncem vojne, eden od njih je bil vojaški pilot-partizan, drugi je tudi bil partizan, oba verna partizana. Drugega pradedka so skoraj ubili Italijani, med vojno ni bil na nobeni strani (mogoče tudi zato, ker je bil invalid - nanj se je nekoč prevrnil voz). V cerkev grem redko, zame so to igrice, nisem veren. Spoštujem pa to tradicijo, kulturo in predvsem se mi zdijo krščanske vrednote, naštete v 10-tih božjih zapovedih, zelo dobro izbrane. Če bi se jih vsi držali, bi bilo na svetu mnogo lepše, za vse. So univerzalne. Večino "vernikov", ki hodijo v cerkev, se jih po mojem ne drži. In potem gledam politike, desne "krščanske", ki zagovarjajo nekrščanske vrednote (sebičen kapitalizem), in leve, ki zagovarjajo krščanske vrednote (solidarnost). Kaj sem? Po mojem malo desnega in malo levega. Hibrid.
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Meni plazme (eno sem nekoč celo razvil v Iskri) zgledajo čist drugače. -
Bi dodal da je to nazalost glasna manjsina. Normalni desnicarji so cisto vredu ljudje
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.