Matick Napisano 2. avgust, 2023 Prijavi Napisano 2. avgust, 2023 Glih sem tole hotu zalepit sm notr. Pa sej kaj se čudiš, sj ma na tablici označen da ima A(vtizem) 3 Citiraj
Slivka Napisano 2. avgust, 2023 Prijavi Napisano 2. avgust, 2023 In še tako lepo so ga umaknili. Ma da ga niso kar na streho obrnili in z vitlom potegnili par metrov proč, pa naj se možakar čoha, kjer se hoče... Je pa vprašanje, a je res Avstrijec ali je Avstrijanac... 2 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 2. avgust, 2023 Prijavi Napisano 2. avgust, 2023 Aroganten je za pravega jodlarja, tko da se ne bi čudil, če bi mel irharce gor, naramnce pa perje v klobuku in da mu je ime Hans Gruber. 1 2 Citiraj
Z M A J Napisano 2. avgust, 2023 Prijavi Napisano 2. avgust, 2023 Wild Wild West??? https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/sredi-dneva-moski-s-pistolo-grozil-policistu.html 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 2. avgust, 2023 Prijavi Napisano 2. avgust, 2023 Včeraj zvečer je našo obalo zopet obiskala tramontana a tokrat prvič s točo (do velikosti lešnikov). 😬 Pregledal sem obe mazdi a na srečo se nič ne pozna. Kakšno poletje je to letos? Me je klicala sestrična iz Ilirske Bistrice, da je bil pri njih pa čisto pravi tornado. Kaj pa, če so res na delu Američani in nam sedaj po "nenormalni" toči še tornade izvažajo? 🤔 Lahko se hecamo, a v tej vasi, kjer je bil tornado, je naredil ogromno škode. Včasih smo zafrkavali amerikance, da jim odnaša kartonaste hiše. No, v tej vasi je odnašalo prave, zidane strehe iz zidani hiš. 2 Citiraj
MazdaBoy Napisano 2. avgust, 2023 Prijavi Napisano 2. avgust, 2023 pred 6 urami je Boss napisal: Evo spet stereotip na stereotip - upokojenec, avstrijec, BMW, zaparkiral gasilce. A kazen smešno nizka 40 EUR. Sej tole se skor bolj splača, kot parkirat na parkirišču pa ne plačat parkirnine. https://www.24ur.com/novice/slovenija/Zaparkiral-gasilce-ki-so-morali-avtomobil-odmikati.html Pa kako glih BMW spet? Glih spet priročno, da meče slabo luč na vse ostale voznike BMW znamke 🤨 2 2 Citiraj
Janez007 Napisano 3. avgust, 2023 Prijavi Napisano 3. avgust, 2023 (urejeno) Gledam 24ur, kako je v Kosezah pri Ilirski Bistrici tornado lupil strehe hiš. Je mogoče olupilo streho kakšnemu našemu forumašu? @Brane? Popravljeno 3. avgust, 2023 od Janez007 2 1 1 1 Citiraj
Brane Napisano 4. avgust, 2023 Prijavi Napisano 4. avgust, 2023 Je on , ma kaj delaš za FBI? Po moje si me odkril po drvih? Lep pozdrav Brane-tornado 3 1 Citiraj
Janez007 Napisano 4. avgust, 2023 Prijavi Napisano 4. avgust, 2023 (urejeno) Pred eno uro je Brane napisal: Je on , ma kaj delaš za FBI? Po moje si me odkril po drvih? Lep pozdrav Brane-tornado Ne, FBI ne bi ugotovil. 😃 Malo se poveže informacije, ki jih puščamo na spletu ... Koliko je mehanikov na vašem koncu zrelih srednjih let, ki bi bili povezani z nekoč prodajano M6 na vašem koncu, pa se ime začne z Bran...? 😃 Kako sanacija, veliko škode? Zavarovano? Popravljeno 4. avgust, 2023 od Janez007 1 Citiraj
Brane Napisano 4. avgust, 2023 Prijavi Napisano 4. avgust, 2023 Vse zavarovano,300 m strehe za menjat , popravilo nadsteška, drvarnice.Štartamo v ponedeljek po dežju. 9 Citiraj
Tilen5 Napisano 5. avgust, 2023 Prijavi Napisano 5. avgust, 2023 Kaj pa Janja sedaj počne,... 😱 2 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Tilen5 Napisano 5. avgust, 2023 Prijavi Napisano 5. avgust, 2023 6 1 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Z M A J Napisano 11. avgust, 2023 Prijavi Napisano 11. avgust, 2023 SLO 2 ali Eurosport zdaj vklopite, saj gre naš adut kmaw na pot. 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 11. avgust, 2023 Prijavi Napisano 11. avgust, 2023 Kdaj štarta ? Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Z M A J Napisano 11. avgust, 2023 Prijavi Napisano 11. avgust, 2023 Čez 5 minut 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 11. avgust, 2023 Prijavi Napisano 11. avgust, 2023 Hmm ja... mogoče bi bilo bolje, da sploh ne bi štartal. Poba je res izmučen in bo treba en daljši premor narest. 4 Citiraj
Tilen5 Napisano 11. avgust, 2023 Prijavi Napisano 11. avgust, 2023 Janji kaže boljše Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Tilen5 Napisano 11. avgust, 2023 Prijavi Napisano 11. avgust, 2023 (urejeno) Popravljeno 11. avgust, 2023 od Tilen5 2 4 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Z M A J Napisano 11. avgust, 2023 Prijavi Napisano 11. avgust, 2023 pred 2 urama je Boss napisal: Hmm ja... mogoče bi bilo bolje, da sploh ne bi štartal. Poba je res izmučen in bo treba en daljši premor narest. So rekli mu ta postavitev steze niti malo ne ustreza in če bo med 10, da bo super. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 16. avgust, 2023 Prijavi Napisano 16. avgust, 2023 Alex je omenjal čevapčiče v Portorožu in že takoj naval turistov; https://www.24ur.com/novice/slovenija/zaseden-vsak-centimeter-obale-kot-v-casu-stare-slave-naj-traja-cimdlje.html 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 16. avgust, 2023 Prijavi Napisano 16. avgust, 2023 Tolk so dobri? Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Boss Napisano 16. avgust, 2023 Prijavi Napisano 16. avgust, 2023 pred 4 urami je Z M A J napisal: Alex je omenjal čevapčiče v Portorožu in že takoj naval turistov; https://www.24ur.com/novice/slovenija/zaseden-vsak-centimeter-obale-kot-v-casu-stare-slave-naj-traja-cimdlje.html Po moje je taka gneča, ker imajo res dobre čevape. 1 Citiraj
Alex Napisano 16. avgust, 2023 Prijavi Napisano 16. avgust, 2023 (urejeno) Pred eno uro je Boss napisal: Po moje je taka gneča, ker imajo res dobre čevape. Potem pa ni čudno, ko slišiš švabe sredi Portoroža:" Ja, dieses typisch slowenische gericht - ćevapičiči ist wirklich gut". Popravljeno 16. avgust, 2023 od Alex Citiraj
Jest Napisano 16. avgust, 2023 Prijavi Napisano 16. avgust, 2023 In kaj je narobe s cevapcici in burekom? Fina gospoda ima verjetno raje skoljke, hobotnice, jastoge in kaviar... navadni ljudje pa raje dobre cevape ali burek ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 16. avgust, 2023 Prijavi Napisano 16. avgust, 2023 pred 15 minutami je Jest napisal: In kaj je narobe s cevapcici in burekom? Fina gospoda ima verjetno raje skoljke, hobotnice, jastoge in kaviar... navadni ljudje pa raje dobre cevape ali burek ... Hja, kaj pa veš... mogoče si premalo časa lastiš premijsko Mazdo in si samo še trenutek stran, ko boš začel vihati nos nad čevapi in burekom. 🤣 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.