Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 4 urami je Alex napisal:

Kaj smeha. Kolesarji z dirke po Sloveniji  so šli skoraj mimo mojega bloka. Seveda sem si jih ogledal.

A niso zgledal k eni politkolesarji na poti v LJ se vozit okol parlamenta - vsi oblečeni v enih težko razumljivih parolah? Jih pa moram pohvalit, prej pridejo iz obale v Lj kot vlaki SŽ. :bravo:

33112_1.png

Napisano
pred 6 urami je Alex napisal:

Kaj smeha. Kolesarji z dirke po Sloveniji  so šli skoraj mimo mojega bloka. Seveda sem si jih ogledal.

Ej tle zraven na Veluščkovi sem živel 😀

Drugače pa, a se ne morjo vozit po trailih, ne da zablokirajo pol Slovenije 😅

Podpis.png

Napisano
pred 53 minutami je g.Wankel napisal:

Ej tle zraven na Veluščkovi sem živel 😀

Drugače pa, a se ne morjo vozit po trailih, ne da zablokirajo pol Slovenije 😅

Kaj na Veluščkovi? Kar blizu mene. 😊

Napisano

TRETJI SVET? :(

WWW.24UR.COM

V kamniškem zdravstvenem domu se je zjutraj vila dolga vrsta čakajočih, ki je segala celo na parkirišče. Ena od zdravnic družinske...

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 9 minutami je Z M A J napisal:

TRETJI SVET? :(

WWW.24UR.COM

V kamniškem zdravstvenem domu se je zjutraj vila dolga vrsta čakajočih, ki je segala celo na parkirišče. Ena od zdravnic družinske...

Ne, to je uspeh te vlade v zdravstvu-zmanjšanje čakalnih vrst. Odlično jim je spelo. Kot vse drugo. 😉

Napisano

Levi, desni, vsi nesposobni z enim samim ciljem, kako se bodo v mandatu čimbolj okoristili, da bi kdo izpolnil volilne obljube pa nikomur na pamet na pade.

Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Ne, to je uspeh te vlade v zdravstvu-zmanjšanje čakalnih vrst. Odlično jim je spelo. Kot vse drugo. 😉

Predlagam ti, da se postaviš v vrsto na oni strani luže. Boš prvi v vrsti ker tam tam ni na kaj čakat.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

Če imaš sklenjeno/plačuješ zavarovanje si sigurno takoj na vrsti, verjemi da imajo zasebniki radi $$. No, saj mi tudi plačujemo, pa imamo takole...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Drži, moja napaka 🙈 takoj popravim ...
    • ....90 stopinj....desno za priklop in levo za izklop... 
    • Tudi jaz sem jo nabavil ob nakupu novega avta, nekaj čez 800 eur z montažo so računali pri Avtotehni Vis v Ljubljani. Po montaži sem jo moral vpisati v homologacijski karton na lastne stroške. Uporabljam jo za prevoz koles, tako jo takrat namestim, sicer pa jo imam v prtljažniku. Dobra zadeva.   Pri prvem priključevanju kabla za luči od nosilca koles sem imel težave, ker vtikač nikakor ni v vtičnico. Sem se že spraševal, če je na nosilcu sploh pravi vtikač ali pa da je vtičnica napačna ... Ker nisem upal nič na silo narediti, sem avto peljal prodajalcu, da pogleda pa tudi njemu ni uspelo, tako sem ga potem peljal na servis. So pogledali in ugotovili, da je vse v redu. Ker so bili priključki povsem novi, je bilo treba vtikač v vtičnici malo bolj na silo zavrtet za 90 stopinj, da se je ustrezno zataknil 😁 
    • Danes pa ena res zgodnja tura. Dokler ni peklensko vroče. So mii naredili kopalci gušte, saj ima morje že blizu 25°C. Že zjutraj jih je polno. Zanimivo, da srečaš že pred sedmo uro zjutraj veliko kolesarjev. 😊
    • Na moji homuri sta spredaj tudi halogenski žarnici za dnevno luč. A si ju že zamenjal, je težko? Sem malo gledal pa se mi zdi, da je kar malo težko doseči ... Kako zgledata novi žarnici, vse v redu deluje? Razmišljam, da bi ju tudi nabavil ...   Mimogrede, srečno vožjo!  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.