Aktualni dogodki!
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ne potrebuje komentarja....vse že od nekdaj jasno. Blue Jeans Party (@bluejeansparty) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 34K likes, 417 comments - bluejeansparty on January 30, 2026: "A widely discussed...
-
Zadnje generacije motorja nisi vozil, ker je načeloma komaj par let v Škodah, ampak nema veze. Realna poraba bo, ko oziroma če se bom odločil za nakup in dal kakšnih 10.000km skozi. Glede na to, da že zdaj nimam veliko mestne vožnje, če pa že pa v času, ko ni prometnih konic in stanja v kolonah, sem vseeno prepričan, da čez 9l/100km ne bo šlo pa četudi si bom občasno privošil bit tud naughty boy. 😁
-
Pa to velja za vse, ker se zračni upor povečuje s kvadratom hitrosti in za premagovanje le tega pač raiš konje in futr, da jih nakrmiš.
-
Potem moram res še enkrat na Telekom, da mi dajo konkretno ponudbo. Izgleda, da so trenutno res najboljši.🤔
-
Saj ni poanta v tem,da moraš vedno terati na ful. Saj tega ne počnem niti sam , verjetno nobeden. Jaz sem samo napisal,da tega avta z"normalno"vožnjo ne spraviš na 7,5 l/100. Ker sem ga vozil več kot enkrat. Ja, če se res cijaziš pod omejitvami, potem ja. In so tem, da res gledaš stalno na števec hotrosti, ker pri tem motorju si takoj krepko prehiter. Takoj, ko na avtocesti malo pohodiš plin, se poraba drastično poveča. Cx 30 je čisto drugi tip motorja. Deluje čisto drugače, nima turbine, je nekaj vmes med benzinarjev in dizlom. Zato tudi, ko ga priganjaš, še vedno ne pije toliko.Ugotovil sem ,da je podobna poraba pri cx 30 za enako pot, kot je poraba na moji Mazdi 6 dizel. Sam veš, da imajo tudi naše 6-ke večjo porabo na avtocesti,čim jo hitreje voziš. Sicer pa,za kar se boš odločil in kar boš kupil, to boš vozil. In tankal.😉
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.