Aktualni dogodki!
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Tole je bil verjetno kak DeSUS Mazdilakar (sklepa po tipu vozila) in da dela neumnosti po cesti? V trčenju je motorista je vrglo v jarek WWW.KAMNIK.INFO V prometni nesreči pri Šmartnem v Tuhinju, do katere naj bi prišlo zaradi nepravilnega prehitevanja,...
-
Jaz običajno sabo vzamem še kako piksno pene za čiščenje klime...k ostane not kakih 20%...pogosto v kakšni namenoma pustim malce ostanka,da je za na dopust...za prvo silo dovolj,toliko,da klima več ne smrdi...ker,če kaj sovražim,je to plesniva klima. Vzamem sabo še prazno špricko od avtokozmetike,za splakniti,in na destinaciji v smeti...sem že parkrat tako naredil. Za tiste,ki si za "majčkene" Knipexe mislijo,da so igrače.... Zelo zanimivo🧐
-
Tudi jaz sem letos v Italiji dve klimi pucal. Ker sta 18°C (minimum) komaj hladili in malo pihali. Na srečo sem za pralnim strojem našel lojtro, ker je bil res visok strop. Filter pa tak zabasan, da je izgledal kot sivi tepih. Ceta na debelo gor, pa v bano. Drugi dan nam je že bilo prijetno sveže.
-
Amazon.de AMZN.EU https://amzn.eu/d/0gn7si2H To imam skoz sabo v službeni torbi...na dopust pa tudi. Nebi si nikoli mislil,kako praktično je. Set klešč je to že zelo lepa cena,a če te ne moti velikost ...je le malenkost večji po gabaritih...bolj oriporočam ta set. Amazon.de AMZN.EU Set bitov z t.i Stubby-jem je pa nekaj posebnega...bit-i so dvostranski,tako da je v setu 14 različnih nastavkov...je pa res,da biti za to niso kompatibilni z običajnimi sistemi za vpetje,in za to jih v držalu drži krogljica na vzmet. Res nekaj posebnega....jaz sem ga leta 2023 dobil za 14€😃 Vse skupaj ni poceni,a je absolutno vrhunska kvaliteta👍 Za na dopust,kampiranje itd ..jep🤔-mora biti.
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Nekoč v času naših staršev pred pol stoletja in več se je rekreacija dogajala spotoma - bicikli so bili osnovno, velikokrat edino prevozno sredstvo. Posledično je imela vsaka bajta pumpo za kolo, kos stare zračnice za flike delat in pa gumilezngo. Takrat niso rabli s seboj vozit vse to, ob predrtju so preprosto potrkali pri prvi hiši. Tri leta nazaj je sin s sošolcem odšel na 15km oddaljen pumptrack. Tam je sošolcu spustila guma, sredstva za flikanje sta neuspešno iskala pri mojem bratu ki živi tam, potem je šel brat v akcijo, povprašal pri ene 3 sosedih, nazadnje pa pri kolegu ki ima servis mopedov in skuterjev. Nikjer gumileznge in flik. Nazadnje je moral oče od sinovega sošolca z avtom priti ponj.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.