Grega_ Napisano 18. februar, 2011 Prijavi Napisano 18. februar, 2011 Na LJ obvoznici verjetno re?il kamionđiji tovornjak s tovorom...mater se mu je dimilo zadaj, smrdelo po za?gani gumi, folk pa mimo vozil kot da ni ni?...no pri njegovi kabini sem mu potrobil in nekako nakazal da zadaj nekaj ni ok...in je ?ez par 100m ustavil....je bil pa svak par minut za mano in je povedal da je ?e ratal zastoj in da se je nekaj zelooo kadilo ampak kamioni ni niti videl...samo kot ka?e je ?ofer to sam pogasil potem Citiraj
Z M A J Napisano 19. februar, 2011 Prijavi Napisano 19. februar, 2011 Kaj je u?er Zavec delu - huhu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
BOBI Napisano 19. februar, 2011 Prijavi Napisano 19. februar, 2011 koncno smo bli na probni voznji z ?trausovo raketo avtek gre super samo malo se ga je treba na fino nastavit luft pa vzig zaj je to vse na oko te pa pridema na kako srecanje :mi pijemoo: Citiraj MAZDA POWER
KAALman Napisano 20. februar, 2011 Prijavi Napisano 20. februar, 2011 ?e nikoli nisem imel enega avta tako dolgo... prejle sem gledal poraba.com, pa sem ugotovil, da 6ko vozim ?e ?ez 50k km... kar je najhuj?e, sploh ne ?utim potrebe po drugem avtu... ker ima 6ka vse kar rabim... Citiraj LP KAALman
Ploki Napisano 20. februar, 2011 Prijavi Napisano 20. februar, 2011 waw. js sm s prvo Fko naredu 100.000. z drugo pa 25.000 zdej.. Citiraj
Z M A J Napisano 20. februar, 2011 Prijavi Napisano 20. februar, 2011 U?eri smo ?li iskat Mazdamanovo makino, s katero se baje obeta ogromen projekt! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 20. februar, 2011 Prijavi Napisano 20. februar, 2011 U?eri smo ?li iskat Mazdamanovo makino, s katero se baje obeta ogromen projekt! bo predstavljena na forumu? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 20. februar, 2011 Prijavi Napisano 20. februar, 2011 ?e nikoli nisem imel enega avta tako dolgo... prejle sem gledal poraba.com, pa sem ugotovil, da 6ko vozim ?e ?ez 50k km... kar je najhuj?e, sploh ne ?utim potrebe po drugem avtu... ker ima 6ka vse kar rabim... Samo res,ej.Se vozim z "premium" makinami in so mi v?e?,samo,ko se vsedem v mojo 6-ko sem ?isto zadovoljen.Ni nekih bistvenih razlik;edino malo ve? hrupa je sli?ati v mojem. Citiraj
Z M A J Napisano 20. februar, 2011 Prijavi Napisano 20. februar, 2011 bo predstavljena na forumu? Tako je obljubu Peri?nik, konji pa naj bi krepko posko?ili s teh 90 ali pa celo manj, ker baje je 8v motor! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 20. februar, 2011 Prijavi Napisano 20. februar, 2011 Tako je obljubu Peri?nik, konji pa naj bi krepko posko?ili s teh 90 ali pa celo manj, ker baje je 8v motor! ?e bo dobu un 168KM motor pa eno pravo podvozje gor, bo prava zmaga Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 22. februar, 2011 Prijavi Napisano 22. februar, 2011 A je kej dobrih bab ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 22. februar, 2011 Prijavi Napisano 22. februar, 2011 Kosmata - pobrita ? ?tikle ? - Za labija Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 22. februar, 2011 Prijavi Napisano 22. februar, 2011 Pa slikaj kako pisda da se malo slinimo no Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 22. februar, 2011 Prijavi Napisano 22. februar, 2011 Sem ?ele pri?pel.... Je ne vem kaj se ?aka--- A K C I J A !!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 22. februar, 2011 Prijavi Napisano 22. februar, 2011 Jutri mam dopust! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
lesko Napisano 23. februar, 2011 Prijavi Napisano 23. februar, 2011 Jutri mam dopust! ?e ga bo? ponucau za delo se z tem ni za hvalt, za frise pokat pa svaka ?ast :mi pijemoo: Citiraj bit podgurc je luksuz! ni ga vitamina ?ez liter vina!
Z M A J Napisano 23. februar, 2011 Prijavi Napisano 23. februar, 2011 Otro?aja sm merku, k je bla neki malga bolna! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 23. februar, 2011 Prijavi Napisano 23. februar, 2011 Je ne vem kaj se ?aka--- A K C I J A !!! sej tam bojda vsaka druga da, sam klinc, ko sm vsako drugo spra?eval Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
iceman22 Napisano 23. februar, 2011 Prijavi Napisano 23. februar, 2011 kupu sem nov tel... Citiraj www.trziskisladoled.si
Gorjup13 Napisano 24. februar, 2011 Prijavi Napisano 24. februar, 2011 kupu sem nov tel... hmm, ne nm povedat kjerga Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 24. februar, 2011 Prijavi Napisano 24. februar, 2011 Da malo pohvalim ekipo, ker nam je uspelo posneti tale promo film?ek in seveda najve? zaslug gre plesalkam http://www.youtube.com/watch?v=d8A2maQgTwQ PS: Tam pi?e PROMO in ne kaj drugega!!! Citiraj
Z M A J Napisano 24. februar, 2011 Prijavi Napisano 24. februar, 2011 Z Dragotom sva mal zakurblala Mx5, verjetno zadnji? pred obujanjem iz Zimskega spanja! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 24. februar, 2011 Prijavi Napisano 24. februar, 2011 Da malo pohvalim ekipo, ker nam je uspelo posneti tale promo film?ek in seveda najve? zaslug gre plesalkam http://www.youtube.com/watch?v=d8A2maQgTwQPS: Tam pi?e PROMO in ne kaj drugega!!! Odli?no vsa ?ast vsem sploh ddencerkam - vidim pa da hla?e gredo spet v smeri MC Hammerja Citiraj
iceman22 Napisano 24. februar, 2011 Prijavi Napisano 24. februar, 2011 hmm, ne nm povedat kjerga sony erikson xperia x10 mini pro..aja pa prvic u lajfu mam eriksona,vzel sem ga sam zato k je ondroid hotu sem mal probat zadevo pa zato k je majhen... no pa da se spet mal pohvalim opral sem avto po dolgmu casu... Citiraj www.trziskisladoled.si
iceman22 Napisano 25. februar, 2011 Prijavi Napisano 25. februar, 2011 ej a ves da sem ga dubu od sponzorjev zdej gor ampak ga tud odprl nisem - a je za kej, predvsem me zanima kako dela GPS, in ?e dela z igo8?? Kako dela gps ne vem ker tudi probal nisem, za igo pa mas na mojblink. Meni je kr zanimljiva stvar. Citiraj www.trziskisladoled.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.