dpicul Napisano 9. maj, 2014 Prijavi Napisano 9. maj, 2014 ne vem ?e spada ravno med pohvale. Ok, grem spat, prijatelji mi delajo zunaj kolono, popoldne gre zares.. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 13. maj, 2014 Prijavi Napisano 13. maj, 2014 Neverjetno dober ob?utek, ko te nekdo posku?a osme?it, pa mu v znak hvale?nosti pritisne? LIKE! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dpicul Napisano 14. maj, 2014 Prijavi Napisano 14. maj, 2014 od sobote naprej nosim nekaj na levi roki. Citiraj
Slivka Napisano 14. maj, 2014 Prijavi Napisano 14. maj, 2014 od sobote naprej nosim nekaj na levi roki. Dokler te ne za?ne ?ulit je vse v redu... Citiraj
Boss Napisano 14. maj, 2014 Prijavi Napisano 14. maj, 2014 od sobote naprej nosim nekaj na levi roki. ura? Citiraj
Bossek Napisano 14. maj, 2014 Prijavi Napisano 14. maj, 2014 ?e ugibam bi reku prstan na prstancu 2 Citiraj
jures Napisano 14. maj, 2014 Prijavi Napisano 14. maj, 2014 ne ne, bolj resno.Aja torbico pol.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
dpicul Napisano 14. maj, 2014 Prijavi Napisano 14. maj, 2014 Aja torbico pol....ja, uno tamo?ko.. Citiraj
iceman22 Napisano 15. maj, 2014 Prijavi Napisano 15. maj, 2014 pedrta?na? ali pa pederu?ka.. 1 Citiraj www.trziskisladoled.si
YavarYe X6V6 Napisano 15. maj, 2014 Prijavi Napisano 15. maj, 2014 Morm pohvalt mazda?a Mazdaman-a, me je dons peljal na malco.Slika pove vse. 1 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 15. maj, 2014 Prijavi Napisano 15. maj, 2014 Mene je pa Simon Pelko proglasil za uradnega promotorja Avto Pelko d.o.o. in trenutno skupaj sestavljava cenik njegovih storitev, pa ga imam namen tudi objavit, kasneje pa ?e odpreti temo na forumu, kjer boste imeli mo?nost ob neki (avtomobilski) te?avi vpra?ati dr. Pelka za nasvet. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 16. maj, 2014 Prijavi Napisano 16. maj, 2014 Vglavnem ima Bossek prav V glavnem, kot sem ti ?e napisal: dokler te ne za?ne ?ulit, je vse v redu... Citiraj
jures Napisano 17. maj, 2014 Prijavi Napisano 17. maj, 2014 Se en vele vele super dan na morju. 25km bicikla po plazah s postanki... 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 19. maj, 2014 Prijavi Napisano 19. maj, 2014 Se en vele vele super dan na morju. 25km bicikla po plazah s postanki...Letos bomo tudi mi pre?iveli poletni dopust v Rovinju. 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 20. maj, 2014 Prijavi Napisano 20. maj, 2014 Po petih mesecih kon?al projekt zapri s.p.!!! 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 24. maj, 2014 Prijavi Napisano 24. maj, 2014 Real Madrid ?e 10. dobil Ligo prvakov, mi je pa velika ?koda tudi za Atletico, ki mi je zelo v?e?. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 27. maj, 2014 Prijavi Napisano 27. maj, 2014 Pohvalit moram Lumpija, ki mi je kljub stra?ni utrujenosti pomagal polep?ati Shitro?na! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 28. maj, 2014 Prijavi Napisano 28. maj, 2014 Kupu sm Samsung Galaxy Grand Duos Zdej sm pa ugotovu, da sploh nimam placa v avtu, za kej tazga Citiraj
Z M A J Napisano 29. maj, 2014 Prijavi Napisano 29. maj, 2014 Se trudim bit zadovoljen in se veselit ?e malenkosti, danes sem npr. Saxoju privo??il novo stre?no anteno, pa mi sedaj tudi po raznih zaselkih lovi moj najljub?i radio - SALOMON. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 31. maj, 2014 Prijavi Napisano 31. maj, 2014 No, po novem sm pa ?e stric in s tem se je kon?alo leto?nje ?irjenje familije. Tim je dobil bratranca Marka, narazen pa sta to?no 10 tednov, kar pomen da jima ne uide skupinsko razgrajanje 2 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.