Jest Napisano 22. oktober, 2014 Prijavi Napisano 22. oktober, 2014 Moderatorji? Kaj moderatorji? Napisana beseda ni nujno, da je kletvica >> http://goo.gl/uitYBi ... Vcasih ni treba vsega tako dobesedno vzeti... Saj smo vec ali manj vsi polnoletni... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 22. oktober, 2014 Prijavi Napisano 22. oktober, 2014 Lep esej. Zdej pa to?no citiraj, kje je navedeno da gre denar iz cestnin v prora?un S?ja. Potem te bom pa popravil z dokazi Pa da ?e malo pomagam s ?tevilkami:TRR od Letnih dajatev:a ) 01100-8450169874 "Letna dajatev za uporabo vozil v cestnem prometu od pravnih oseb" inb ) 01100-8450169971 "Letna dajatev za uporabo vozil v cestnem prometu od fizi?nih oseb in zasebnikov" TRR od Slovenskih ?eleznic:02923-0019346887 A ti tud delas na zeleznicah, da jih tako zagovarjas? Vem da casi niso ravno roznati... vem pa tudi, da na SZ niso ravno najbolj racionalni, kar se denarja tice... Sem vcasih kar nekaj delal z njimi... in verjamem, da se od takrat do danes ni spremenilo nic na bolje... kvecjemu na slabse ... Mene si kregu Zato obstaja funkcija ignore, zato tud ne vem zakaj se gre....vem samo da Me Slivka pobere na poti v toplice Nisem "kregu"... podobno sem napisal... ker eni so res ko otroci... in znajo samo jokcat, ko mislijo, da se jim godi krivica ... Forum ni kaj dosti moderiran... samo v primerih, da res ne gre drugace... In prav je tako... ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
g.Wankel Napisano 22. oktober, 2014 Prijavi Napisano 22. oktober, 2014 @Jest, ne delam na S?. Sem pa delal oz. ?e delam neposredno v povezavi z letnimi dajatvami. Niti mi nista tuja JU in dr?avni prora?un, zato me pa zmoti, ko se o teh dveh stvareh kaj govori ''na pamet''. Citiraj
Jest Napisano 22. oktober, 2014 Prijavi Napisano 22. oktober, 2014 @Jest, ne delam na S?. Sem pa delal oz. ?e delam neposredno v povezavi z letnimi dajatvami. Niti mi nista tuja JU in dr?avni prora?un, zato me pa zmoti, ko se o teh dveh stvareh kaj govori ''na pamet''. Samo od nekod so mogli tudi mediji pobrati te informacije, da gre veliko prevec denarja, ki je namenjen vzdrzevanju cest v druge zadeve... med drugim menda tudi v zakelj brez dna SZ ... Ali si mediji take zadeve kar izmisljujejo in lazejo? Tudi nisem bral, da bi se te zadeve kaj dosti demantirale oz. da bi se taksna nesogalsja resevala na sodiscu.... Ce po pravici povem, sem tukaj prvic bral o tem, da to, da denar namenjen vzdrzevanju cest NE gre v SZ... Situacija pa je vidna... denarja se pobere precej... rezultatov pa ni videti... oz. so videti rezultati nevzdrzevanja. Se tisto, kar se naredi, se naredi izredno nekakovostno... pa to velja tako za avtoceste kot tudi za regionalne in lokalne ceste... torej tako DARS, kot DRSC in ostali, ki so odgovorni za vzdrzevanje, ocitno ne opravljajo svojega dela... Najvecji absurd pa so razne zapore dotrajanih mostov, kot je recimo tisti v Mednem... po drugi strani pa tudi dolgotrajna zapora, semaforji, fizikalci z lizikami in policisti, ki urejajo promet tam ob konicah niso zastonj... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Dejan Pavlovic Napisano 22. oktober, 2014 Prijavi Napisano 22. oktober, 2014 Pa samo neki ?e da povem, nikakor nism simpatizer S?-ja, ker sami delamo z njimi in vem kako se vse komplicira, vle?e in tako, denarja pa itak nikoli ni. Vse kar sm pisal v tej temi je izklju?no blo mi?ljeno na ?eleznico kot objekt in ne podjetje. bi blo pa zelo zanimivo debato v tej smeri poslu?ati/brati, med ljudmi ki dejansko vedo za kaj se gre. Ker ?al, mi ne bomo temu nikoli pri?li do konca:) Z tem pa tud zaklu?ujem to debato, ker neki je debatiranje, da sem pa ko omenim svoje mnenje (ki ga nisem ne razglablal, ampak samo posplo?eno na?teval) ozna?en kot parkratni bedak, potem pa Slivka, nisi vreden ve? nobene moje besede. Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
YavarYe X6V6 Napisano 22. oktober, 2014 Prijavi Napisano 22. oktober, 2014 Ni me odnesl, ne boste se oddahnl pred mano !!!!! 1 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Mraušk Mčk Napisano 22. oktober, 2014 Prijavi Napisano 22. oktober, 2014 Ni me odnesl, ne boste se oddahnl pred mano !!!!! Baje ma tvoj avto sedaj pred zra?nim ?e ribji filter. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
YavarYe X6V6 Napisano 22. oktober, 2014 Prijavi Napisano 22. oktober, 2014 Baje ma tvoj avto sedaj pred zra?nim ?e ribji filter. pa ribji ?ar nad ma?ino....All in one ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 23. oktober, 2014 Prijavi Napisano 23. oktober, 2014 V?eri naredil pomemben izpit, obenem pa ?e prostvoljno prepe?a?il preko 10km, ko je glih debata kaj je najbolj kamot, jaz prav rad uporabljam noge in to ne le za kick boks. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Katjaa Napisano 23. oktober, 2014 Prijavi Napisano 23. oktober, 2014 Moji najnovej?i pridobitvi P.S.: v rokah imam papir, da sem diplomirala 4 Citiraj
Z M A J Napisano 23. oktober, 2014 Prijavi Napisano 23. oktober, 2014 ?ESTITKE! 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 23. oktober, 2014 Prijavi Napisano 23. oktober, 2014 ja vse ?estitke - iz ?esa pa si diplomirala? Citiraj
Katjaa Napisano 23. oktober, 2014 Prijavi Napisano 23. oktober, 2014 Zdej sem dipl.vzgojiteljica Citiraj
Deeyan Napisano 24. oktober, 2014 Prijavi Napisano 24. oktober, 2014 ?estitke! 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gelipter Napisano 24. oktober, 2014 Prijavi Napisano 24. oktober, 2014 Ej..?estitke pa znana mi je lokacija slike..lp 1 Citiraj
Slivka Napisano 24. oktober, 2014 Prijavi Napisano 24. oktober, 2014 Zdej sem dipl.vzgojiteljica O,ja... ?e so tako lu?tne vzgojiteljice v vrtcu, bom pa ?e jaz ?el kdaj na govorilne... In, ja, seveda, ?estitke! 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Katjaa Napisano 24. oktober, 2014 Prijavi Napisano 24. oktober, 2014 Ej..?estitke pa znana mi je lokacija slike..lpJa, sem ?tudirala v Kp. Smo ?li po tortice k Popovi?u:) Hvala za ?estitke. Citiraj
Gelipter Napisano 24. oktober, 2014 Prijavi Napisano 24. oktober, 2014 Ja, sem ?tudirala v Kp. Smo ?li po tortice k Popovi?u:) Hvala za ?estitke.ej..to je super to je pravi mo? na obali ..lp Citiraj
rLipan Napisano 24. oktober, 2014 Prijavi Napisano 24. oktober, 2014 Od jutri naprej bom ponosni lastnik MX-5 ... Samo se ena noc slabega spanja. 3 Citiraj
Baby Viper Napisano 24. oktober, 2014 Prijavi Napisano 24. oktober, 2014 Pa ne potem pozabit odpret nove teme in predstavit voza :prst gor: Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Dejan Pavlovic Napisano 24. oktober, 2014 Prijavi Napisano 24. oktober, 2014 supr.. ?estitam:) v nedeljo je pa ?e zadnji leto?nji miata trip.. ?e te zanima:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
rLipan Napisano 24. oktober, 2014 Prijavi Napisano 24. oktober, 2014 supr.. ?estitam:) v nedeljo je pa ?e zadnji leto?nji miata trip.. ?e te zanima:)hvala za cestitke, spremljam temo, mogoce uletim, ce nebom letu na stajersko po hardtop ... :-) Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 24. oktober, 2014 Prijavi Napisano 24. oktober, 2014 hardtop bo po?aku:).. haha.. le uleti ?e lah.. da spozna? svojo novo ''familijo'':) 1 Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Z M A J Napisano 24. oktober, 2014 Prijavi Napisano 24. oktober, 2014 Sem dans opazu, da imam ?e preko 200 forumskih "v?e?kov", ki mi sicer ne igrajo neke ve?je vloge, ampak se vam pa vseeno zahvaljujem za podeljevanje le-teh. No, ?elim vam super wikend, kakr?nega bom imel verjetno tudi sam. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.