Pohvalite se,...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
a pride do tega samo takrat ko šaltaš 3-4? men tole ne sliči na menjalnik ampak na neko resonanco nekje drugje
-
Ko bo elektrika dražje boste tut EV "pospeševanja" pozabli xD Sploh pa ko bo EV mel krivuljo, se lahk pogovarjamo, meni so že turboti dolgočasni ker imajo preveč ravne krivulje v večini.
-
Ne moreš. Razen če ugasneš telefon, ga daš na "aviončka" ipd. To bazna postaja pošlje obvestilo na vse naprave v njenem dosegu. Saj takšnih obvestil ne bo veliko - jaz sem jih v tujini doživel le trikrat - poplave, pogrešan otrok pa še nekaj ...
-
Saj smo napisali. Telefon daš na ponk in parkrat z macolo gor udariš. Zakaj imaš drugače telefon? Meni ne zapiska skoraj nikoli čez dan za nepotrebno stvar. Se da vse izklopiti, če hočeš. Drugače pa brez heca. Tole prileti na vse telefone z namenom - poplave, evakuacije, onesnaženje, itd. Mogoče si boš kdaj v prihodnosti ob nepriliki želel imeti kakšno hitro informacijo več. Jebogabog, kam smo prišli. Družba, ki zavrača napredek. Anarhija in ludizem.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.