Janez007 Napisano petek ob 17:38 Prijavi Napisano petek ob 17:38 (urejeno) Iz katerega področja? Popravljeno petek ob 17:41 od Janez007 Citiraj
Tilen5 Napisano petek ob 18:07 Prijavi Napisano petek ob 18:07 pred 28 minutami je Janez007 napisal: Iz katerega področja? A misliš doktoriral? Ja iz področja dizlskih mazd in okvar. 3 Citiraj
Janez007 Napisano petek ob 18:20 Prijavi Napisano petek ob 18:20 Jajo ... 😀 👍 Zmaj me je zmedel ... To je super, samo na koncu naj pacientka ne konča v krasni hčeri planin ... 3 Citiraj
godlike Napisano sobota ob 17:56 Prijavi Napisano sobota ob 17:56 dne 30. 5. 2025 ob 12:22 je Z M A J napisal: Danes prestal svojo 1. operacijo v lajfu in sicer dentalne narave, zaenkrat kar OK. Moram pa pohvalit hči, ki je včeraj z ocenami zaključila OŠ in njen rezultat je idealen oz. maksimalen Kaj si trpel? Jaz sem dentalne 3 preživel. Zadnjo dobre 3 tedne nazaj. Tokrat je bil odprti sinus lift. Citiraj
Z M A J Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami pred 13 urami je godlike napisal: Kaj si trpel? Jaz sem dentalne 3 preživel. Zadnjo dobre 3 tedne nazaj. Tokrat je bil odprti sinus lift. Nek začetek paradontitisa, heh. Se moram pohvalit z včerajšnjim luštnim izletom na Jezersko, brez strehe itak, danes pa v smeri Logarske. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
etcho Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami Danes lišpanje prevoznih sredstev (da me ne bo @Alex okaral). 😁 7 1 Citiraj
Alex Napisano pred 19 urami Prijavi Napisano pred 19 urami pred 2 urama je etcho napisal: Danes lišpanje prevoznih sredstev (da me ne bo @Alex okaral). 😁 Lepo. Včeraj pa avto in kolo neoprana.😉 Citiraj
etcho Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami pred 2 minutama je Alex napisal: Včeraj pa avto in kolo neoprana Kje je lanski sneg... 😁 Citiraj
Z M A J Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami Odlično izkoriščen wikend, danes med drugim na Potočki zijalki. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami pred 2 urama je Z M A J napisal: Odlično izkoriščen wikend, danes med drugim na Potočki zijalki. Super, je še tko kot je blo.... 🤔😉 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.