Z M A J Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami pred 9 urami je Slivka napisal: Sodobni dizli nimajo več dometa preko 1000 km, odkar jim vgrajujejo 40-litrske rezervoarje... Kje si bil pred tedni, ko sem prodajal Snežinko (Corso Ecoflex CDTI), z deklarirano porabo 3.4, moje povprečje v 9000km je bilo 3,6l nafte na 100km. Šparovc, ki je bil kar odziven v prometu, preko 1000km pa z največjo lahkoto, itaaak Aja letnik je bila 2017, tako da sklepam, da je to dovolj sodobno za dizla? 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami pred 4 urami je Tilen5 napisal: Srebrno kožico se odreže dol prej kot daš meso v ponev cvret. Samo kot nasvet za naslednjič. Ne rabiš, to je staro 10 mes. in je vse mehko kot puter.... 👍😉 Ga ne vleče skup..... 🤗👌 Citiraj
Tilen5 Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami (urejeno) pred 6 urami je Bini napisal: Ne rabiš, to je staro 10 mes. in je vse mehko kot puter.... 👍😉 Ga ne vleče skup..... 🤗👌 Srebrna kozica je vezno tkivo in ostane zmeraj trdo/gumijasto(ta tip kolagena se ne razgrajuje kar tako + zorenje mesa vpliva na mišično tkivo) ni važno kolk je meso uležano oz starano. No konc koncev pa itak ti to kuhaš oz ješ, ne jaz 😅🤣 Popravljeno pred 4 urami od Tilen5 1 1 Citiraj
Bini Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Pred eno uro je Tilen5 napisal: Srebrna kozica je vezno tkivo in ostane zmeraj trdo/gumijasto(ta tip kolagena se ne razgrajuje kar tako + zorenje mesa vpliva na mišično tkivo) ni važno kolk je meso uležano oz starano. No konc koncev pa itak ti to kuhaš oz ješ, ne jaz 😅🤣 Hvala za razlago... 😉 Citiraj
Tilen5 Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 30 minutami je Bini napisal: Hvala za razlago... 😉 Samo hočem pomagat. Če že voziš premium avto, da tudi premium ješ. 1 Citiraj
Bini Napisano pred 22 minutami Prijavi Napisano pred 22 minutami pred 1 uro je Tilen5 napisal: Samo hočem pomagat. Če že voziš premium avto, da tudi premium ješ. Hvala ti, vem zakaj se gre in tudi teletina je bila premium.... 🤗😉 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.