sportman333 Napisano 26. junij, 2025 Prijavi Napisano 26. junij, 2025 pred 2 urama je FuManchu napisal: Koliko € pride tak poseg, če ni skrivnost? za to sem se zdilal za 750€ in imel sem nadomestni avto 7 dni (tor-pon), "bruto" dela pa je v osnovi za 5.dni (ker mora en dan čakati, ko namaže da ven potegne rjo, itd....)...meni se je zdelo OK, sem mislil da bo bistveno dražje, ker npr. cel komplet (nov blatnik pride 750€).... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 27. junij, 2025 Prijavi Napisano 27. junij, 2025 Ti dnevi bi bili brez klime v mansardi popolnoma neznosni, vsa čast tej mašini, ki dela brez prestanka. 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Janez007 Napisano 28. junij, 2025 Prijavi Napisano 28. junij, 2025 Drugič sem menjal H7 na Cliotu. In kot prvič ni šlo brez demontaže odbijača, ... 🙃 Nisem dovolj spreten ... 2 1 1 Citiraj
dvorjan Napisano 28. junij, 2025 Prijavi Napisano 28. junij, 2025 pred 11 urami je Janez007 napisal: Drugič sem menjal H7 na Cliotu. In kot prvič ni šlo brez demontaže odbijača, ... 🙃 Nisem dovolj spreten ... Zdaj, prosim ne bodi užaljen, ampak moja mati, ki bo kmalu 70, jo uspe zamenjati sama ... 1 2 1 Citiraj
Z M A J Napisano 28. junij, 2025 Prijavi Napisano 28. junij, 2025 Popolno popoldne na Bloškem jezeru, odprta streha pa itaaak 6 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 28. junij, 2025 Prijavi Napisano 28. junij, 2025 Ne bi bilo te teme brez ZMAJ-Ja 1 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
skritikrt Napisano 29. junij, 2025 Prijavi Napisano 29. junij, 2025 pred 8 urami je Z M A J napisal: Popolno popoldne na Bloškem jezeru, odprta streha pa itaaak Lepo je tam...tudi okolica-fino za sprehode v naravi😃👍 2 1 Citiraj
FuManchu Napisano 29. junij, 2025 Prijavi Napisano 29. junij, 2025 pred 23 urami je Janez007 napisal: Drugič sem menjal H7 na Cliotu. In kot prvič ni šlo brez demontaže odbijača, ... 🙃 Nisem dovolj spreten ... Pri tem cliu pa res ne rabiš odbijača dol jemat🤣 Citiraj
Janez007 Napisano 29. junij, 2025 Prijavi Napisano 29. junij, 2025 pred 1 uro je FuManchu napisal: Pri tem cliu pa res ne rabiš odbijača dol jemat🤣 Drugič ga peljem k @dvorjan -ovi mami. 6 Citiraj
g.Wankel Napisano 29. junij, 2025 Prijavi Napisano 29. junij, 2025 pred 10 minutami je Janez007 napisal: Drugič ga peljem k @dvorjan -ovi mami. Citiraj
dvorjan Napisano 29. junij, 2025 Prijavi Napisano 29. junij, 2025 Tako. V 18 letih je pa že zamenjala nekaj žarnic. Pa še kavo in štruklje dobiš. 😃 2 1 1 1 Citiraj
Scr3am Napisano 29. junij, 2025 Prijavi Napisano 29. junij, 2025 Tako. Moja je tudi pred leti imela taksnega cliota pa sem vse normalno cez "haubo" zamenjal. Je bil pa 1.2 bencinar letnik 2004. 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 29. junij, 2025 Prijavi Napisano 29. junij, 2025 A pa je pol kej drugače svetila, kot, če bi jo vgradil na Janezov način? 2 Citiraj
Scr3am Napisano 29. junij, 2025 Prijavi Napisano 29. junij, 2025 pred 22 minutami je g.Wankel napisal: A pa je pol kej drugače svetila, kot, če bi jo vgradil na Janezov način? Ja. Svetila je kontra in sicer v voznika namesto na cesto, ampak zamenjal sem pa jo 3 1 1 Citiraj
Janez007 Napisano 29. junij, 2025 Prijavi Napisano 29. junij, 2025 (urejeno) Tale ima enak sistem (prvi 2 sliki iz videa), samo je brez napeljav klima cevi, ki rokam še dodatno otežuje dostop ... Sicer pa ven gre (zasuk v levo), nazaj pa je ne znam - ne morem privit/zataknit s prsti ... s tem da so moja ležišča žarnice še brez peresa, da bi ga lahko prijel in lažje zasukal (zadnja slika) ... Popravljeno 29. junij, 2025 od Janez007 Citiraj
dvorjan Napisano 29. junij, 2025 Prijavi Napisano 29. junij, 2025 Naš Clio Storia je isto bil 1.2i 60 KM in je imel klimo, pa ABS pa airbage in radio z mp3 ... 😃 Ampak, da ji zdaj rečeš, če gre nazaj iz EV nanj - ni šans - niti v sanjah. Citiraj
g.Wankel Napisano 29. junij, 2025 Prijavi Napisano 29. junij, 2025 Sprenevedanje je v genih pol? 🤪 Citiraj
skritikrt Napisano 30. junij, 2025 Prijavi Napisano 30. junij, 2025 (urejeno) Naročil...."it's a beast" Ko pride-poročam. ONKYO TX-RZ70 11.2-kanalni AV sprejemnik, 8K, črn WWW.TECHNOTOP.SI Onkyo TX-RZ 70: Najboljši Onkyo sprejemnik za domači kino z 11 kanali. Vgrajen ESS Sabre DAC in video z 8K... Popravljeno 30. junij, 2025 od skritikrt 2 1 Citiraj
Bini Napisano 30. junij, 2025 Prijavi Napisano 30. junij, 2025 (urejeno) Verjamem, da si odlično izbral kot ponavadi.... Popravljeno 30. junij, 2025 od Bini 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 30. junij, 2025 Prijavi Napisano 30. junij, 2025 Maksimum poraba štroma je 1600 W. Nisem prepričan da je pametno kurblat skupaj z induksijsko kuhalno ploščo. Špice porabe ... 5 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
skritikrt Napisano 30. junij, 2025 Prijavi Napisano 30. junij, 2025 pred 33 minutami je Mraušk Mčk napisal: Maksimum poraba štroma je 1600 W. Nisem prepričan da je pametno kurblat skupaj z induksijsko kuhalno ploščo. Špice porabe ... Tisto je ameriška verzija. EU zmore še cca. 100W več. Imam na mansardi eno od treh faz namensko rezervirano samo za štedilnik/indukcijo in Hi-Fi. Ostale dve pa za vse ostalo. Sem lih pred kratkim predelal glavne dve omarici z klasičnih na avtomatske varovalke,in povečal varovanje faz za mansardo z 3x16 na 3x20A. Samo,če bom zraben priklopil še Monrio MP5 (glej hifi temo-prva stran),pa zna spet biti premalo,k Monrio brez softstarta 2x zaporedoma vrže 16A avtomat ven preden se dovolj napolnijo močnostni kondenzatorji😲.. eh qurc...pa ne bomo kuhali...itak moram mal ahujšati😂🤣 Se razlaga zakaj nakup novega,če imam še Onkyo TX-RZ900? Ko še nismo imeli optiko je v blizini udarila strela,preko kabla iz centrale skurila zaščito na master/slave razdelilcu,skurila ruter,tv-vmesnik in preko HDMI kabla drugi HDMI vhod na Onkyu. Od takrat vsakih nekaj mesecev škripne naslednji. In do sedaj jih je šlo rakom žvižgat stiri od sedmih🥺....če crkne še en,sem "v riti"😬. Za silo bi bil še front-HDMI,a to je NOGO. Lahko bi šel preko TVja,a pri taksnih AV-centralah se tako izgubi prednost centrale...in RZ900 ima le ARC,ne pa eARC,torej TV kot centrala za HD-zvok odpade. Tako,da sem prisiljen v menjavo. Lahko bi HDMI board poizkušal popraviti oz. "pokvariti"...pa se tega ne grem,dokler nimam naslednjika. Bo pa imel RZ70 tudi nekatere druge prednosti poleg eARC-ja,USB podpora diskov večjih od 2TB (muske imam res k dreka), podpora obeh verzij DSDja,Dirac-Live (serijsko vključena verzija z celim frekvencnim obsegom za vse kanale),možnost nadgradnje za Dirac-Bass controll (dva neodvisna izhoda za subwoofer),Auro-3D,,11 koncnih stopenj,IMAX,4K,8K......ni,da ni. Moram pohvaliti Stojana Pacek-a iz Technotop-a...mi je dal tako noro ceno,da bi bilo nedostojno tukaj objaviti. Dost "klobase"😆 1 Citiraj
skritikrt Napisano 30. junij, 2025 Prijavi Napisano 30. junij, 2025 pred 11 minutami je jures napisal: Kateri predel Slovenije si, da vem ko bo blackout, da si musko poslušal...🤪 Centralni (Ljubljana)...pomeni,da znajo biti prizadete tudi sosednje regije😄. Ko bo v Lj. tisti mega-potres,ki ga že toliko let ",čakamo"...zna biti,da bo kdo mene obtožil😂🤣 Citiraj
FuManchu Napisano 2. julij, 2025 Prijavi Napisano 2. julij, 2025 Ford Fusion šel danes od hiše. 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 2. julij, 2025 Prijavi Napisano 2. julij, 2025 Verjamem, da je slavje. Cela ulica nori? 6 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
FuManchu Napisano 2. julij, 2025 Prijavi Napisano 2. julij, 2025 pred 10 minutami je Slivka napisal: Verjamem, da je slavje. Cela ulica nori? Samo pol vasi. Kupil ga je pa policaj😁 ne vem je to dobro al slabo🤔 1 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.