FuManchu Napisano torek ob 19:03 Prijavi Napisano torek ob 19:03 pred 26 minutami je Z M A J napisal: Nabavil vse sestavine za ju3šnji praznični piknik Jaz tudi imam vse že. Meso in pivo 🍻 1 Citiraj
Bini Napisano torek ob 20:03 Prijavi Napisano torek ob 20:03 Jutri bo kurilo od spodaj in od zgoraj.... 🥵😉 1 Citiraj
g.Wankel Napisano torek ob 20:03 Prijavi Napisano torek ob 20:03 Jzt sm se tudi že prištimal, da grem jutri delat 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano torek ob 21:11 Prijavi Napisano torek ob 21:11 Pred eno uro je Bini napisal: Jutri bo kurilo od spodaj in od zgoraj.... 🥵😉 Žar party? 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano četrtek ob 04:54 Prijavi Napisano četrtek ob 04:54 dne 24. 6. 2025 ob 23:11 je Mraušk Mčk napisal: Žar party? Si se pa že precej postaral, da ob stavku "bo kurilo spodaj" najprej pomisliš na žar... 2 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano četrtek ob 06:51 Prijavi Napisano četrtek ob 06:51 pred 1 uro je Slivka napisal: Si se pa že precej postaral, da ob stavku "bo kurilo spodaj" najprej pomisliš na žar... Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
sportman333 Napisano četrtek ob 12:46 Prijavi Napisano četrtek ob 12:46 Evo, rjo na levem in desnem zadnjem blatniku saniral, na notranji rob so mi "nalepili" še dodatno gumi zaščito, tako da pravijo, da za naslednjih 10.let bi moralo zdržati (pol se bo pa verjeto tudi sin že naveličal starega avta :)), na koncu so mi avto celo generalno oprali in spucali znotraj, lepo in sem zadovoljen 👍 -> popravljal pri Avto Smole, Komenda.....(priporočam)..... 6 Citiraj
FuManchu Napisano četrtek ob 13:50 Prijavi Napisano četrtek ob 13:50 Koliko € pride tak poseg, če ni skrivnost? Citiraj
sportman333 Napisano četrtek ob 16:24 Prijavi Napisano četrtek ob 16:24 pred 2 urama je FuManchu napisal: Koliko € pride tak poseg, če ni skrivnost? za to sem se zdilal za 750€ in imel sem nadomestni avto 7 dni (tor-pon), "bruto" dela pa je v osnovi za 5.dni (ker mora en dan čakati, ko namaže da ven potegne rjo, itd....)...meni se je zdelo OK, sem mislil da bo bistveno dražje, ker npr. cel komplet (nov blatnik pride 750€).... 1 Citiraj
Z M A J Napisano petek ob 18:24 Prijavi Napisano petek ob 18:24 Ti dnevi bi bili brez klime v mansardi popolnoma neznosni, vsa čast tej mašini, ki dela brez prestanka. 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Janez007 Napisano včeraj ob 06:13 Prijavi Napisano včeraj ob 06:13 Drugič sem menjal H7 na Cliotu. In kot prvič ni šlo brez demontaže odbijača, ... 🙃 Nisem dovolj spreten ... 2 1 1 Citiraj
jures Napisano včeraj ob 15:55 Prijavi Napisano včeraj ob 15:55 pred 9 urami je Janez007 napisal: Drugič sem menjal H7 na Cliotu. In kot prvič ni šlo brez demontaže odbijača, ... 🙃 Nisem dovolj spreten ... Unto bi blo za moje XXL roke.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
dvorjan Napisano včeraj ob 17:16 Prijavi Napisano včeraj ob 17:16 pred 11 urami je Janez007 napisal: Drugič sem menjal H7 na Cliotu. In kot prvič ni šlo brez demontaže odbijača, ... 🙃 Nisem dovolj spreten ... Zdaj, prosim ne bodi užaljen, ampak moja mati, ki bo kmalu 70, jo uspe zamenjati sama ... 1 2 1 Citiraj
Z M A J Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami Popolno popoldne na Bloškem jezeru, odprta streha pa itaaak 6 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami Ne bi bilo te teme brez ZMAJ-Ja 1 Citiraj
skritikrt Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami pred 8 urami je Z M A J napisal: Popolno popoldne na Bloškem jezeru, odprta streha pa itaaak Lepo je tam...tudi okolica-fino za sprehode v naravi😃👍 2 1 Citiraj
FuManchu Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami pred 23 urami je Janez007 napisal: Drugič sem menjal H7 na Cliotu. In kot prvič ni šlo brez demontaže odbijača, ... 🙃 Nisem dovolj spreten ... Pri tem cliu pa res ne rabiš odbijača dol jemat🤣 Citiraj
Janez007 Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami pred 1 uro je FuManchu napisal: Pri tem cliu pa res ne rabiš odbijača dol jemat🤣 Drugič ga peljem k @dvorjan -ovi mami. 6 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami pred 10 minutami je Janez007 napisal: Drugič ga peljem k @dvorjan -ovi mami. Citiraj
dvorjan Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami Tako. V 18 letih je pa že zamenjala nekaj žarnic. Pa še kavo in štruklje dobiš. 😃 2 1 1 1 Citiraj
Scr3am Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami Tako. Moja je tudi pred leti imela taksnega cliota pa sem vse normalno cez "haubo" zamenjal. Je bil pa 1.2 bencinar letnik 2004. 1 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami A pa je pol kej drugače svetila, kot, če bi jo vgradil na Janezov način? 2 Citiraj
Scr3am Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami pred 22 minutami je g.Wankel napisal: A pa je pol kej drugače svetila, kot, če bi jo vgradil na Janezov način? Ja. Svetila je kontra in sicer v voznika namesto na cesto, ampak zamenjal sem pa jo 3 1 1 Citiraj
Janez007 Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami (urejeno) Tale ima enak sistem (prvi 2 sliki iz videa), samo je brez napeljav klima cevi, ki rokam še dodatno otežuje dostop ... Sicer pa ven gre (zasuk v levo), nazaj pa je ne znam - ne morem privit/zataknit s prsti ... s tem da so moja ležišča žarnice še brez peresa, da bi ga lahko prijel in lažje zasukal (zadnja slika) ... Popravljeno pred 6 urami od Janez007 Citiraj
dvorjan Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Naš Clio Storia je isto bil 1.2i 60 KM in je imel klimo, pa ABS pa airbage in radio z mp3 ... 😃 Ampak, da ji zdaj rečeš, če gre nazaj iz EV nanj - ni šans - niti v sanjah. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.