Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

Naročil...."it's a beast"

Ko pride-poročam.

WWW.TECHNOTOP.SI

Onkyo TX-RZ 70: Najboljši Onkyo sprejemnik za domači kino z 11 kanali. Vgrajen ESS Sabre DAC in video z 8K...

Popravljeno od skritikrt
  • Všeč 1
  • Ljubim 1
Napisano (urejeno)

Verjamem, da si odlično izbral kot ponavadi.... :bravo:

Popravljeno od Bini
Napisano

Maksimum poraba štroma je 1600 W. Nisem prepričan da je pametno kurblat skupaj z induksijsko kuhalno ploščo. Špice porabe ...

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
pred 33 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Maksimum poraba štroma je 1600 W. Nisem prepričan da je pametno kurblat skupaj z induksijsko kuhalno ploščo. Špice porabe ...

Tisto je ameriška verzija. EU zmore še cca. 100W več.

Imam na mansardi eno od treh faz namensko  rezervirano samo za štedilnik/indukcijo in Hi-Fi. Ostale dve pa za vse ostalo.

Sem lih pred kratkim predelal glavne dve omarici z klasičnih na avtomatske varovalke,in povečal varovanje faz za mansardo z 3x16 na 3x20A.

Samo,če bom zraben priklopil še Monrio MP5 (glej hifi temo-prva stran),pa zna spet biti premalo,k Monrio brez softstarta  2x zaporedoma vrže 16A avtomat ven preden se dovolj napolnijo močnostni kondenzatorji😲.. eh qurc...pa ne bomo kuhali...itak moram mal ahujšati😂🤣 

Se razlaga zakaj nakup novega,če imam še Onkyo TX-RZ900?

Ko še nismo imeli optiko je v blizini udarila strela,preko kabla iz centrale skurila zaščito na master/slave razdelilcu,skurila ruter,tv-vmesnik in preko HDMI kabla drugi HDMI  vhod na Onkyu.

Od takrat vsakih nekaj mesecev škripne naslednji. In do sedaj jih je šlo rakom žvižgat stiri od sedmih🥺....če crkne še en,sem "v riti"😬. Za silo bi bil še front-HDMI,a to je NOGO.

Lahko bi šel preko TVja,a pri taksnih AV-centralah se tako izgubi prednost centrale...in RZ900 ima le ARC,ne pa eARC,torej TV kot centrala za HD-zvok odpade. Tako,da sem prisiljen v menjavo.

Lahko bi HDMI board poizkušal popraviti oz. "pokvariti"...pa se tega ne grem,dokler nimam naslednjika.

Bo pa imel RZ70 tudi nekatere druge prednosti poleg eARC-ja,USB podpora diskov večjih od 2TB (muske imam res k dreka), podpora obeh verzij DSDja,Dirac-Live (serijsko vključena verzija z celim frekvencnim obsegom za vse kanale),možnost nadgradnje za Dirac-Bass controll (dva neodvisna izhoda za subwoofer),Auro-3D,,11 koncnih stopenj,IMAX,4K,8K......ni,da ni.

Moram pohvaliti Stojana Pacek-a iz Technotop-a...mi je dal tako noro ceno,da bi bilo nedostojno tukaj objaviti.

Dost "klobase"😆

Napisano

Pred eno uro je skritikrt napisal:

Tisto je ameriška verzija. EU zmore še cca. 100W več.

Imam na mansardi eno od treh faz namensko  rezervirano samo za štedilnik/indukcijo in Hi-Fi. Ostale dve pa za vse ostalo.

Sem lih pred kratkim predelal glavne dve omarici z klasičnih na avtomatske varovalke,in povečal varovanje faz za mansardo z 3x16 na 3x20A.

Samo,če bom zraben priklopil še Monrio MP5 (glej hifi temo-prva stran),pa zna spet biti premalo,k Monrio brez softstarta  2x zaporedoma vrže 16A avtomat ven preden se dovolj napolnijo močnostni kondenzatorji😲.. eh qurc...pa ne bomo kuhali...itak moram mal ahujšati😂🤣 

Se razlaga zakaj nakup novega,če imam še Onkyo TX-RZ900?

Ko še nismo imeli optiko je v blizini udarila strela,preko kabla iz centrale skurila zaščito na master/slave razdelilcu,skurila ruter,tv-vmesnik in preko HDMI kabla drugi HDMI  vhod na Onkyu.

Od takrat vsakih nekaj mesecev škripne naslednji. In do sedaj jih je šlo rakom žvižgat stiri od sedmih🥺....če crkne še en,sem "v riti"😬. Za silo bi bil še front-HDMI,a to je NOGO.

Lahko bi šel preko TVja,a pri taksnih AV-centralah se tako izgubi prednost centrale...in RZ900 ima le ARC,ne pa eARC,torej TV kot centrala za HD-zvok odpade. Tako,da sem prisiljen v menjavo.

Lahko bi HDMI board poizkušal popraviti oz. "pokvariti"...pa se tega ne grem,dokler nimam naslednjika.

Bo pa imel RZ70 tudi nekatere druge prednosti poleg eARC-ja,USB podpora diskov večjih od 2TB (muske imam res k dreka), podpora obeh verzij DSDja,Dirac-Live (serijsko vključena verzija z celim frekvencnim obsegom za vse kanale),možnost nadgradnje za Dirac-Bass controll (dva neodvisna izhoda za subwoofer),Auro-3D,,11 koncnih stopenj,IMAX,4K,8K......ni,da ni.

Moram pohvaliti Stojana Pacek-a iz Technotop-a...mi je dal tako noro ceno,da bi bilo nedostojno tukaj objaviti.

Dost "klobase"😆

Tebi bi lahko ze subvencijo 7000€ dal kot darilo pri porabi....

Kateri predel Slovenije si, da vem ko bo blackout, da si musko poslušal...🤪

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
pred 11 minutami je jures napisal:

Kateri predel Slovenije si, da vem ko bo blackout, da si musko poslušal...🤪

Centralni (Ljubljana)...pomeni,da znajo biti prizadete tudi sosednje regije😄.

Ko bo v Lj. tisti mega-potres,ki ga že toliko let ",čakamo"...zna biti,da bo kdo mene obtožil😂🤣

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.