Pohvalite se,...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Sem mislil da je tems o CX30. No očitno bom naprej v tej temi pisal o... Krompirju ali pa o kolerabi. Očitno se tukaj ne sme nič slabega rečt o avtu ali kakšno napako povedat. Zakaj obstaja ta forum? Aja za takšne kot je Alex ki ima ocitno poseben avto brez napak in tudi ni možno da bi jih imel. Sem mislil, da ste na tem forumu ok pa očitno takoj ko kritiko napišeš izpadeš anti... Se bom umaknil iz tega foruma. Bo še najboljše očitno. Za vsak svoj avto sem napisal kakšno kritiko pa bom tudi za tega. Ampak ker je Mazda je itak popoln in brez napak. Sorry amoak s takimi odgovori... Nima smisla zapravljati časa. Sem mislil da bo tukaj kdo pripravljen pomagati in svetovati pa sem očitno naletel na grupo... Takih odgovorov ne rabim...
-
No to je moje, kar je ulovilo vadb do novembra,nekaj kilometorv manjka. Bi upal na kaj več,..ma glede na to, da sem do 6. meseca imel faks in ga zaključeval je kar solidno. Višinci na kolesu so se vstavili pri 31,632 m.
-
Kaj pa, ko bi začel počasi kje objavljati te tvoje dnevne ugotovitve? Naslov bi se lahko glasil :"Moj avto ,moj križ " Dnevno objavljaš dogodivščine na kaki platformi in služiš s tem. Začete pa bi bil lahko tak :" Ko sem tistega sončnega dne vesel stopil v prodajalno Mazda, si nisem mislil, da se bo moje življenje spremenilo v nočno moro....😉
-
Sem si privoščil 3 nove parfume oz. EDT, no cenovno gledano, bi lahko šel tudi v Jamralnik, ampak že dolgo sem si močno želel; Chanel Allure, Carolina Herrera Bad boy in Armani code
-
Malo že... Ne pa da pade za pol ali več hoda pedala... To se mi je enkrat ali dvakrat zgodilo .. Danes je bilo tudi glasno okrog bremz... Ne vem kaj je.. Škripanje obupno... Drugače pa tisti ki ne verjamete... Danes sem tankal... Doseg slabih 580 po tankanju. Od pumpe do parkinga naredil 1.7km. Ustavil. Poslikal. Ugasnil avto in za minuto nazaj prižgal... Ko sem ustavil in ugasnil je bil range 580. Ko sem ga nazaj prižgal je takoj padlo na 570. Torej se ne izmišljujem in tega nisem doživel še v nobenem do sedaj. Me zanima kaj bo jutri zjutraj. Spremljam.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.