jstdoma Napisano 22. oktober, 2011 Prijavi Napisano 22. oktober, 2011 Kupu olje, oljni filter, kolesni le?aj, naro?u zimske gume! Drug teden pa akcija! Citiraj
iceman22 Napisano 22. oktober, 2011 Prijavi Napisano 22. oktober, 2011 Kupu sm nov tel. Stari je ze bil tok zjeban da joj. Citiraj www.trziskisladoled.si
uklopko Napisano 23. oktober, 2011 Prijavi Napisano 23. oktober, 2011 kupil ni? in tako pro?paral veliko denarja Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
tauko Napisano 23. oktober, 2011 Prijavi Napisano 23. oktober, 2011 Prenova spalnice skorskor kon?ana Citiraj
Z M A J Napisano 23. oktober, 2011 Prijavi Napisano 23. oktober, 2011 Nabavu 15" ALU plati??a in solidne Eskimo S3 gor dobil! @Tauko - Javar te bo vpra?al ?e je blo kej akcije! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 24. oktober, 2011 Prijavi Napisano 24. oktober, 2011 Prenova spalnice skorskor kon?ana A si jo pol tud stestiral ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Ploki Napisano 24. oktober, 2011 Prijavi Napisano 24. oktober, 2011 X6 V6 je super. evo, zj sm gospod. Citiraj
Gorjup13 Napisano 24. oktober, 2011 Prijavi Napisano 24. oktober, 2011 Ko ?lovek dobi na test pa ?eprav samo za par dni takole stvar upa da ne pride kmalu dan ko jo more vrnt in se vrne na zaslon za smrtnike je pa res da je med zaslonoma skoraj 6 kratna razlika v ceni Citiraj
Ploki Napisano 24. oktober, 2011 Prijavi Napisano 24. oktober, 2011 a ni en za zadnega pisu da neki rja ven udarja? na da se ?e na dolgo pohvalim: Tempomat dela v nulo, sede?i se fletno ogrejejo, avtomatska klima je poezija, ogledala se super zlagajo... Edino meglenko rabim. Usnje je odli?no ohranjeno, za 240.000km pravzaprav NEVERJETNO ohranjeno. Avto je tih kot mi?ka, potegne blazno lepo.. Edino to ?e kdo ve: lu?ke ni na regulatorju osvetlitve, vi?ine lu?i, in tistemu kje vse piha... A je to "feature" al bo treba odpret pa menjat? ?e bo poraba na mestu mislim da tega ne bom prodajal. komaj ?akam vikend da po?im gor 5krake od GTjke. Citiraj
Ploki Napisano 24. oktober, 2011 Prijavi Napisano 24. oktober, 2011 lu?kah osvetlitve! tist ko je ozna?eno kam piha je kul stikalo za smernike?? tist za vse 4? Citiraj
Ploki Napisano 24. oktober, 2011 Prijavi Napisano 24. oktober, 2011 superca. bomo mal ?raufali. Citiraj
Z M A J Napisano 25. oktober, 2011 Prijavi Napisano 25. oktober, 2011 Dans mam 15 let (uradnih) vozni?kih izku?enj! :mi pijemoo: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 25. oktober, 2011 Prijavi Napisano 25. oktober, 2011 Jest bom pr 11-ih januarja... eh leta ?ibajo... bencin pa tut. Citiraj
Boss Napisano 25. oktober, 2011 Prijavi Napisano 25. oktober, 2011 Jaz tud januarja sam, da jih bo 21 Citiraj
Dejan.P Napisano 25. oktober, 2011 Prijavi Napisano 25. oktober, 2011 10 let ve? kot jaz +1... kak smo ?e mladi Citiraj
Deeyan Napisano 25. oktober, 2011 Prijavi Napisano 25. oktober, 2011 pri men bo pa 4,5 leta Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 25. oktober, 2011 Prijavi Napisano 25. oktober, 2011 Dans mam dopust in sm s h?erko, ki je pridna in dojemljiva tolk, da kej tacga si nisem predstavlju za starost 22 mes., potem ?e 2x delat in sledi od petka dalje par dni Ju?nih krajev, ne vem ?e to?no kam - morda Dubrovnik, Mljet al kej podobnega, odvisno pa? od interesa ostalih udele?encev, ker nisem neki totalni diktator! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 25. oktober, 2011 Prijavi Napisano 25. oktober, 2011 Dans mam dopust in sm s h?erko, ki je pridna in dojemljiva tolk, da kej tacga si nisem predstavlju za starost 22 mes. Citiraj
Z M A J Napisano 25. oktober, 2011 Prijavi Napisano 25. oktober, 2011 Ima? prov, moja pa pozna ?e prakti?no vse ?ivali in kake zvoke spu??ajo, razen ko me pra?a kako se ogla?a riba ji ne vem odgovorit, hihi Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 25. oktober, 2011 Prijavi Napisano 25. oktober, 2011 Jaz bom imel novembra 17 let uradnih vozi?kih izku?enj mater sem ?e star Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 25. oktober, 2011 Prijavi Napisano 25. oktober, 2011 js sm bil ?ist isti pri teh letih sam, da jih nism razbiru iz revij ampak, po cesti kir se je mim vozu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 25. oktober, 2011 Prijavi Napisano 25. oktober, 2011 Prodal kamero v dobre pol ure. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 25. oktober, 2011 Prijavi Napisano 25. oktober, 2011 Prodal kamero v dobre pol ure. Sem prepri?an, da bojo s to kamero narejeni zelo kul posnetki, tudi driftanja kak?ne Silvie, mogo?e kak M3.... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. oktober, 2011 Prijavi Napisano 25. oktober, 2011 Sem prepri?an, da bojo s to kamero narejeni zelo kul posnetki, tudi driftanja kak?ne Silvie, mogo?e kak M3.... To je pa odvisno od modela ki je to kupil. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.