Ja… je novo… Kickstarter projekt… Kolikor vem, je trenutno edina, ki ima “taprave” nože in ne tistih malih žiletk… Sem gledal Lubo 2, pa zna v breg menda smo do 36 stopinj… tale gelte menda do 45. Pa še Luba se rada “zakoplje” s kolesi, če je tak teren. Sicer nisem nobene še videl v živo… Lubo 2 imajo na vikendu pro hčerinem partnerju… samo odkar jo imajo še nisem bil tam… Je pa tam pretežno ravninsko… z nekaj blagimi klančinami… Pri nas je pa pol parcele pod hišo kar konkreten breg…
Zgleda kar besno, to je neka nova zadeva očitno, glede na promo ceno? Sem že čekiral Husquarno enkrat, pa sem bil malo skeptičen, tista ima rez nekih 20cm, tole pa zgleda tank 👌
Jaz sem jih ogrmno videl letos, posebej iz Podnanos na Nanos. Pa iz Eko koče do razcepa za Vojkovo kočo. nazadnje sem eno črnico preskočil. Na tej poti.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.