Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Mal pa me noge bolijo od hribolazenja (sobota 6 ur, v?eraj 11 ur) + danes ?marna Gora (po pol?je)! :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Cajta mi zamankuje. :blush:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

n? ve? ni ob?asnega nedelovanja cilindra, zdej skoz lavfa sam po 5-ih (na cajte se mi zdi celo po 4-ih), zvok je pa skor tak, ko pri temle

Napisano

n? ve? ni ob?asnega nedelovanja cilindra, zdej skoz lavfa sam po 5-ih (na cajte se mi zdi celo po 4-ih), zvok je pa skor tak, ko pri temle

A si preveril elektriko Sve?ke, kabli, razdelilna kapa in prstan, so osnova, ki mora biti tip top ?e ho?e? da bo avto delal kot mora.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Dej?i, ?im cenej po?timaj, ker pet pa res ni neka fajna cifra, razen v ?oli morda pa ?e to le do faxa! :blush:

Napisano

Vro?e kot pras..

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Kaj pa je narobe da po 5 laufa, kabli al kj huj?

kabli so bli krivi, celindri delajo zej vsi tak ko treba, ?e vedn me pa zajebava pospe?ek na za?etku, ko gas zahodm do konca pa potegne ko pras... :D upam, da ?e ta tedn dobim sve?ke iz Anglije, ?e ne bo bolj?e pa i??emo naprej...

Napisano

Zmotil sem se pri napovedi (ko?arka), potrebno bo premagati Litvo, pa da vidmo zdej taktiko g. Maljkovi?a! <_<:P

Napisano

:( nazaj iz Frankfurta, je blo kr fajn, avti vredu ene par bab je blo pa res supr za napast in spo?it o?ke :)

zdej pa pocasi spravi par slij pod galerijo da se mi mal spocijemo oci. ok?

www.trziskisladoled.si

Napisano

Lih od veterinarja,..boga Tia je bla operirana, pa ?e Stella je koma ker je dobila narkozo da so ji zobek mle?n trmast vn uzel.

Pa novo igra?ko mam,..brener :D In mi je odnesl bombico ker zakaj brat navodila a ne? :D Po celmu dvori??u sm jo lovila,..?e dobr da sm kupla dve,..o?itno sm podzavestno vedla da jih bom rabla :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Pa novo igra?ko mam,..brener :D In mi je odnesl bombico ker zakaj brat navodila a ne? :DPo celmu dvori??u sm jo lovila,..?e dobr da sm kupla dve,..o?itno sm podzavestno vedla da jih bom rabla :D

:hohoho:

33112_1.png

Napisano

Z dana?njim dnem neham gledat ko?arko ZA ZMERI!!! :jupiii:

Napisano

Z dana?njim dnem neham gledat ko?arko ZA ZMERI!!! :jupiii:

ah ne, sej ma? boje, kjer na?i ne igrajo pa lahko gleda? samo lepoto tega ?porta in se ne sekira?... Matr sam letos ?e NBA-ja ne bo :angry:

33112_1.png

Napisano

Ma? prov, ker v telih zadnjih nekaj tekmah sem ugotovil, da nimam ravno neskon?ne zaloge potrpljenja in glede na to da ne grizem nohtov, ne jem pomirjeval, bi bilo hitro v nevarnosti da od jeze zalu?am daljinca u tla, da se v 200 ko??kov razleti, majkomila! :angry2::blush:

Napisano

Ma? prov, ker v telih zadnjih nekaj tekmah sem ugotovil, da nimam ravno neskon?ne zaloge potrpljenja in glede na to da ne grizem nohtov, ne jem pomirjeval, bi bilo hitro v nevarnosti da od jeze zalu?am daljinca u tla, da se v 200 ko??kov razleti, majkomila! :angry2::blush:

?e ga v tla je ?e uredu, v tv je slab? ;)
Napisano

:hohoho:

Ti se kr smej,..sam men tud na kraj pamet ni padl da se kej taga loh nardi,..psi so usi pobegnl, pa ?e tisto ?udo k je spodi da dr?i to na mestu je odnesl pod avto. No ampak sm pol usposobla in so prou zakon cupcakesi devils food s ?oko ganachom in meringo zape?eno,..yummy,..

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

V?eraj padel s strehe skozi stre?no okno in pri tem prelomil novo alu lojtro za 54? :( Res mi je ?al za lojtro, je bila super.

A nebi bil raj? vesel da nisi polomu sebe? :)

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

A nebi bil raj? vesel da nisi polomu sebe? :)

Sre?al z rebri rob kuhinjskega pulta, ki je na sre?o ?e starega dizajna - zaobljen. Tako kot moje trupelce, ki se v nose?nosti pridobljenega ?laufa okoli pasu nikakor ne more znebiti. Ampak v tem primeru je ?lauf pri?el prav - sem vedno trdil, da mora ?lovek dat tudi kaj vase, ne samo nase.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.