KAALman Napisano 19. februar, 2012 Prijavi Napisano 19. februar, 2012 purpen? ne upam... Citiraj LP KAALman
jures Napisano 19. februar, 2012 Prijavi Napisano 19. februar, 2012 me zanima, kje je meja te avtoindustrije... novi civic dizel 150KM = 26.100?........................................ Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 19. februar, 2012 Prijavi Napisano 19. februar, 2012 kdo pa ma hitrejse prste Za enkrat tudi ?e jaz...bomo videli,koliko ?asa ?e. Citiraj
jures Napisano 19. februar, 2012 Prijavi Napisano 19. februar, 2012 Za enkrat tudi ?e jaz...bomo videli,koliko ?asa ?e. misli? da je labi mislil kitaro..............? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 19. februar, 2012 Prijavi Napisano 19. februar, 2012 itak da dzitra alex btw, mam nov pedal, hardwire (digitech) valve distortion sc2...ful lep clean naredi (ceprav ni to njegov namen, sam ce dam gain na 0, rata clean res lep) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 19. februar, 2012 Prijavi Napisano 19. februar, 2012 itak da dzitraalex btw, mam nov pedal, hardwire (digitech) valve distortion sc2...ful lep clean naredi (ceprav ni to njegov namen, sam ce dam gain na 0, rata clean res lep) Se pravi,da je dobra stvar.Dve stvari v enem. Jaz sem pa odkril en moj star booster ( v kleti) in dobim ven zvok kot aldrich-za ritem in solo. misli? da je labi mislil kitaro..............? pa valjda ne, kdo je bolj?i zmikavt in ima "hitrej?e prste" Citiraj
Z M A J Napisano 20. februar, 2012 Prijavi Napisano 20. februar, 2012 Ceste so danes prov nevarne, drsi k marija! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 20. februar, 2012 Prijavi Napisano 20. februar, 2012 a vidva prav oba kitaro igrata? Citiraj
Alex Napisano 20. februar, 2012 Prijavi Napisano 20. februar, 2012 a vidva prav oba kitaro igrata? Ne vem, ?e jo igrava prav ampak se trudiva. Citiraj
Ploki Napisano 20. februar, 2012 Prijavi Napisano 20. februar, 2012 hehe jst mam maturo iz kitare narejeno... sem pa na klin obesil klasi?no kitaro in zdj sam ?e ?gem. Lih pred kratkim dobu v menjavah enga lu?nega CIJ telecasterja. Citiraj
Alex Napisano 20. februar, 2012 Prijavi Napisano 20. februar, 2012 hehe jst mam maturo iz kitare narejeno... sem pa na klin obesil klasi?no kitaro in zdj sam ?e ?gem. Lih pred kratkim dobu v menjavah enga lu?nega CIJ telecasterja. Lepo.Jaz nimam klasi?ne izobrazbe iz kitare ampak le "uli?no". Fajn,da si si omislil telecaster, ?eprav meni osebno ni v?e?-mogo?e edino za kak?ne clean zvokove. Raje imam Stratocasterje-imel sem enega letnik 70. ampak sem ga prodal. Citiraj
Deeyan Napisano 21. februar, 2012 Prijavi Napisano 21. februar, 2012 kaj bi dal, da bi znal vsej klasiko ?pilat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 21. februar, 2012 Prijavi Napisano 21. februar, 2012 Deeyan vse se da, samo ?e se ho?e. Cca pol leta nazaj sm tut js prvi? akustiko v roke vzel in ?e ima? veselje se nekaj nau?it, gre kar hitro. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
rendy Napisano 21. februar, 2012 Prijavi Napisano 21. februar, 2012 prjatu je kupu mazdo 6 karavan in sedaj prai da pono?i ni? ne vidi, ma pa ksenon not. a bi blo potrebmo sam spolirat le?e al bo terba zamenat kompletne lu?i? qwerti, jures, kdorkoli?? Citiraj
uklopko Napisano 21. februar, 2012 Prijavi Napisano 21. februar, 2012 prjatu je kupu mazdo 6 karavan in sedaj prai da pono?i ni? ne vidi, ma pa ksenon not. a bi blo potrebmo sam spolirat le?e al bo terba zamenat kompletne lu?i?qwerti, jures, kdorkoli?? le? nima? kaj polirat. zamenja naj ?arnice ...me pa ?udi da slabo svetijo ?? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 21. februar, 2012 Prijavi Napisano 21. februar, 2012 le? nima? kaj polirat. zamenja naj ?arnice ...me pa ?udi da slabo svetijo ?? znan problem, samo kdaj so bile ?arnice nazadnje menjane, naj za?ne s tem....... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 21. februar, 2012 Prijavi Napisano 21. februar, 2012 znan problem, samo kdaj so bile ?arnice nazadnje menjane, naj za?ne s tem....... Problem je v projektorjih znamke Bosch, kiso vgrajeni v mazde 6.Le-te (enak model) so pri audiju skenslali, ker so se prito?evali nad slabo vidljivostjo.Poglejte, kako svetijo xenonke pri ta novih olimpijcih. Tudi, ?e montira? ne vem kak?ne xenon ?arnice not, bo malo bolj?e kot navadna ?arnica.Zdej ne vem, ?e so to kaj popravili pri ta novih 6-kah. Za moje pojme so xenonke najslab?i ?len pri prvi generaciji 6-k. Citiraj
Ploki Napisano 21. februar, 2012 Prijavi Napisano 21. februar, 2012 Lepo.Jaz nimam klasi?ne izobrazbe iz kitare ampak le "uli?no". Fajn,da si si omislil telecaster, ?eprav meni osebno ni v?e?-mogo?e edino za kak?ne clean zvokove. Raje imam Stratocasterje-imel sem enega letnik 70. ampak sem ga prodal. drga? mam same ibaneze kitara je grda. sam ga lepo ?aga ?ez moj mesa boogie Deeyan: over-rated, pa ?e bejbe se ne lepijo js sm sicer pristal na Akademiji sam klasi?ne kitare ne primem ve? v roko.to da sm na AG pravzaprav spada pod jamralnik, piece of shit school.se tepem po glavi zakaj nism na kak?ni fiziki.kaj ve? mogo?e mi pa znese kdaj Citiraj
rendy Napisano 21. februar, 2012 Prijavi Napisano 21. februar, 2012 jures: jah pomoje ni blo ?e nikoli menano, tko da je original uklopko: jah qwerti se je neki hvalu, da dela to, pa sm tut na to pomislu kaj bi blo pol najbol?, da se pri ajvarju naro?im pa da probamo komplet ksenon zamenat, al bo treba lu?i menat? Citiraj
Z M A J Napisano 21. februar, 2012 Prijavi Napisano 21. februar, 2012 jures: jah pomoje ni blo ?e nikoli menano, tko da je originaluklopko: jah qwerti se je neki hvalu, da dela to, pa sm tut na to pomislukaj bi blo pol najbol?, da se pri ajvarju naro?im pa da probamo komplet ksenon zamenat, al bo treba lu?i menat? Predlagam da ?e 1 let po?aka? in kupi? stroja ki ima fabr?ki ksenon ne neke home made sisteme! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 21. februar, 2012 Prijavi Napisano 21. februar, 2012 Predlagam da ?e 1 let po?aka? in kupi? stroja ki ima fabr?ki ksenon ne neke home made sisteme! ?e se ne motim to ima.... druga?e pa moje xenonke za par 10? delajo ko ?us Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
rendy Napisano 22. februar, 2012 Prijavi Napisano 22. februar, 2012 ?e se ne motim to ima.... druga?e pa moje xenonke za par 10? delajo ko ?us ja ima. kdaj se lahko oglasim? Citiraj
Baby Viper Napisano 22. februar, 2012 Prijavi Napisano 22. februar, 2012 Na upravno bo treba dat delat nove tablice.. ve? v sliki in besedi kmalu v razpizdniku Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 22. februar, 2012 Prijavi Napisano 22. februar, 2012 @Ga?per, to pa ni ravno dobra novica! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 22. februar, 2012 Prijavi Napisano 22. februar, 2012 toti Maribor.. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.