Jamralnik v2
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Okoli funkcionalnosti najnovejših umotvorov arhitektov. Ali, kako naj bi "sodobna" hiša bila mnogo bolj funkcionalna. Naša bata iz 80ih. 3 etaže po 120kvadratov. Prva etaža v nivoju dvorišča ima 4x5 garažo, 4,5x5 kurilnico in kar 7x8 delavnico. Etaža ima še klet za shranjevanje mojega alkohola in kopalnico s tušem in straniščem. Ravno zaradi 3,5 metra dolgega ponka v delavnici stvar nebi menjal s hišami letnika 2026. Pri naš bajt imamo 4osebe 7 biciklov spravljenih v spodnji etaži. V spodnji etaži imam pod stopom (2,7m višine) spravljen napihnjen Red Paddle sup in Thule trugo. Tudi za eno sobo ribolovne oprema in za pol sobe plezalne/hribovske opreme imamo v spodnji etaži. En štuk višje je 4,7m dolg napihljiv kajak je shranjen napihnjen. Sodobna arhitektura najnovejših hiš veleva, da zaradi po celi etaži velike dnevne sobe potrebuješ odpret vhodna vrata, da pomoliš rit ven na plano, ko se skloniš da preobuješ čevlje v copate. Pa se ne zaebavam, nagrajena arhitektura to veleva. -
Je bil kdo na AMŠ 2026, Celje? Sem naredil nekaj slik 😀. Zacnimo z Ford. Slike so pomešane, ne po moji krivdi. 😁
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.