Slivka Napisano 23. september, 2014 Prijavi Napisano 23. september, 2014 Je biu pa zdraviu kr neki druzga Dvakrat dvojni viski, potem pa ?e en ?nop?ek, pa ?tamprle slivovke, potem ti je pa malo mar ker si zamudila vlak, pa ker je de?evalo, pa ker se je sendvi? ohladil, pa ker so ?evlji premo?ili,.... Citiraj
Lava Napisano 23. september, 2014 Prijavi Napisano 23. september, 2014 ja kaj pa drujga Ne povem Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
jures Napisano 24. september, 2014 Prijavi Napisano 24. september, 2014 Sex ne prezene viroze....tried it for few days....snops je boljsi Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 24. september, 2014 Prijavi Napisano 24. september, 2014 Sex ne prezene viroze....tried it for few days....snops je boljsi Je pa zato tak, da po njem oba oble?ita... Citiraj
jures Napisano 24. september, 2014 Prijavi Napisano 24. september, 2014 Po snopcu tud sam da sta na koncu se vedno samo 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 24. september, 2014 Prijavi Napisano 24. september, 2014 Sta pa zato dva dvojna... Citiraj
Z M A J Napisano 25. september, 2014 Prijavi Napisano 25. september, 2014 Pa se nam je spet de? prikazal. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
MazdaBoy Napisano 25. september, 2014 Prijavi Napisano 25. september, 2014 Pa se nam je spet de? prikazal. Samo za 1dan. 1 Citiraj
jures Napisano 27. september, 2014 Prijavi Napisano 27. september, 2014 Bravo apple, sfookal so se OS. Popravek popravka povRoci da moram vsak dan resetirat telefon da dobim zvok nazaj.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 27. september, 2014 Prijavi Napisano 27. september, 2014 :-) Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Citiraj
Z M A J Napisano 27. september, 2014 Prijavi Napisano 27. september, 2014 Ko predolgo odla?a? z nekim p-opravilom, se tudi Hyundai upre in pove, da ni ve?en, pa ga je Viper pomagal potisnit po klancu, da je zalaufal. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 27. september, 2014 Prijavi Napisano 27. september, 2014 Je imel vsaj enkrat zadi pogon 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Jest Napisano 28. september, 2014 Prijavi Napisano 28. september, 2014 Bravo apple, sfookal so se OS. Popravek popravka povRoci da moram vsak dan resetirat telefon da dobim zvok nazaj....Bi prej rekel, da ti to anomalijo povzroca kaksen od namescenih programov... Ki ni zdruzljiv z iOS 8.0.2 ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 28. september, 2014 Prijavi Napisano 28. september, 2014 Ni res je bug ki ze ima workaround n googlu.Ko se to zgodi morS v settings sounds in izkljuciti key sound in lock sound in vkljuciti nazaj....Glej zlomka ne gre vec na mute sam... Bugov za popizdit Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 28. september, 2014 Prijavi Napisano 28. september, 2014 Mislim da sem zasvojen s fitnesom....po celodnevnem delu sem se v soboto ob 22:00 spravil na trening....prvi? v ?ivljenju tolk pozn. No samo ni bilo tolk bad ker je blo kar nekaj lu?tnih deklic gor bo treba ponovit tak no?ni trening. Citiraj
Slivka Napisano 29. september, 2014 Prijavi Napisano 29. september, 2014 Tole je pa Telekom: http://youtu.be/CkNEK8NDzxE Konec januarja je ?led odtrgal in uni?il telefonsko linijo. Po ?tirinajstih dneh so se pricingali neki delavci GVOja, ki so nato potegnili dve ?ici in po?tukali toliko, da je nekaj delalo. Po sedmih mesecih je linija ?e vedno taka. Ker je pred vrati nova zima, se bojim, da bo prvi sneg tole potrgal. Ima kdo kak?no idejo, kako jih pripravit, da dvignejo svoje lene riti in pridejo tole spravit v red? Ker se s Telekomom ni dalo ni? dogovoriti, sem zadevo predal na Agencijo za nadzor telekomunikacij. Dodal sem ?e nekaj fotografij, besedilo in lepo poslal po elektronski po?ti. Nekaj dni kasneje dobim pisno po po?ti obvestilo, da moji prijavi manjka lastnoro?ni podpis... Zdaj grem iskat kanto vodikovega peroksida, da se polijem po glavi in ko bom blond, bom ?e enkrat natipkal sporo?ilo, se na ekran podpisal in pritisnil "po?lji"... Ali pa bi moral monitor poslati po po?ti... Evo, sem ?e blond! 1 Citiraj
Boss Napisano 29. september, 2014 Prijavi Napisano 29. september, 2014 Hehe... to samo zavla?ujejo. Probi jih malce trolat in sicer se podpi?i in poskeniraj ali poslikaj podpis ter ga kot slikico prilimi k tekstu. Pol pa zraven napi?i, da je to sicer tvoj lastnoro?en analogni podpis, ki je sicer ra?unalni?ko digitaliziran za potrebe potrebne signacije dokumenta in je za vizualno percepcijo verjetno dovolj ali je bil za podpis mi?ljen pravi digitalni podpis (certifikat) s katerim bi lahko za??itil tako dokument kot samo elektronsko sporo?ilo po standardi S/MIME ali PGP. 1 Citiraj
Slivka Napisano 29. september, 2014 Prijavi Napisano 29. september, 2014 Ja pa menda ni mi?ljen digitalni podpis... Saj gre samo za prijavo Agenciji za nadzor telekomunikacij, ne pa za pismo Baracku Obami. Me ima, da bi res to naredil. Pozvali so me, naj dopolnim prijavo in da manjka moj lastnoro?ni podpis. Torej se bom podpisal na listek, ga poskeniral in poslal kot prilogo - dopolnilo predhodne "nepopolne" prijave. Poleg tistega film?ka in ?e dodatnih fotografij potrebujejo ?e moj podpis... Pa mislim, no! Dobili bodo lopato ?ez hrbet ne pa podpis... Ta birokracija nas bo pokopala... Citiraj
Z M A J Napisano 29. september, 2014 Prijavi Napisano 29. september, 2014 Ja pa menda ni mi?ljen digitalni podpis... Saj gre samo za prijavo Agenciji za nadzor telekomunikacij, ne pa za pismo Baracku Obami. Me ima, da bi res to naredil. Pozvali so me, naj dopolnim prijavo in da manjka moj lastnoro?ni podpis. Torej se bom podpisal na listek, ga poskeniral in poslal kot prilogo - dopolnilo predhodne "nepopolne" prijave. Poleg tistega film?ka in ?e dodatnih fotografij potrebujejo ?e moj podpis... Pa mislim, no! Dobili bodo lopato ?ez hrbet ne pa podpis... Ta birokracija nas bo pokopala...Lahko se gre? pa osebno tistemu, ki je spodaj podpisan, ?e ti podpisat in to na ?elo (Z LOPATO). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 30. september, 2014 Prijavi Napisano 30. september, 2014 O?itno povozil neko sranje in mi je postopama spu??ala, tako da je tole najnovej?a pridobitev. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gustav Napisano 2. oktober, 2014 Prijavi Napisano 2. oktober, 2014 Bolj gledam avtonet dra?je se mi zdi vse skupaj..... 1 Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
mazdaman Napisano 2. oktober, 2014 Prijavi Napisano 2. oktober, 2014 Bolj gledam avtonet dra?je se mi zdi vse skupaj..... Poglej za kakim fiatom pa ni ve? tako drago Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Gelipter Napisano 3. oktober, 2014 Prijavi Napisano 3. oktober, 2014 Ej da malo pojamram ..ta wikend me ?aka delo v volilni komisiji..bo zelo zanimivo in pestro..posebno v novi nastali Ob?ini -Ankaran.he he. Lp ale? 1 Citiraj
Shrek Napisano 3. oktober, 2014 Prijavi Napisano 3. oktober, 2014 Uf, tole je pa zanimivo...lahko tudi nevarno... Citiraj
Boss Napisano 3. oktober, 2014 Prijavi Napisano 3. oktober, 2014 Ej da malo pojamram ..ta wikend me ?aka delo v volilni komisiji..bo zelo zanimivo in pestro..posebno v novi nastali Ob?ini -Ankaran.he he. Lp ale?emmmm .. .a zaslu?it neobdav?en denar je za v jamralnik?!?!? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.