Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Eto razloga zakaj je moja mazda na de?ju in ne v gara?i :(

attachicon.gif024r.jpg

Motorizacija na vi?ku :notworth:

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Hahaha chariot rulez ?. Pa kar 2 ma??   

Najprej enosed, pol je pa ?e enkrat ratal in je bilo treba dvoseda kupt. (pa manj?i zobnik na biciklu spredaj gor montirat :blush: )

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

A bo? kaj prodajal? :D

Otroka sta stara 1 in 3 leta, tako da skoraj gotovo eno leto ?e ne bom prodajal, potem bo ?el prvi od hi?e dvosed. Tolk da ve? planirat ;) .

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Mah najraje bi kr sebe na gobec ruknil... to?no vem kaj moram narediti pol pa poslu?am nasvete drugih in se ope?em. 

33112_1.png

Napisano

Se me kot ka?e loteva nek prehlad, kar je o?itna posledica dana?njega bo?anskega vremena, ki naju je s kolegom pri sestopu celo z rahlim de?jem po?astil.  ^_^

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Se me kot ka?e loteva nek prehlad, kar je o?itna posledica dana?njega bo?anskega vremena, ki naju je s kolegom pri sestopu celo z rahlim de?jem po?astil.  ^_^

Jst sem dons kar doma ostal ker sem tud ?ist fertik :(

Napisano

Ej, fantje, ne ga srat...da ni kaka ebola...

V mojem primeru bi bila VISOKOGORSKA.  :hohoho:

Napisano

Naredi? veselje: a te lahko jaz?

ma lohk, sam obstaja nevarnost, da se mi odpelje pa te ruknem nazaj - si upa? reskirat ;)

33112_1.png

Napisano

Ni problema. Kogar sem jaz z lopato na gobec, ta je ruknil po tleh za lep ?as. Ponavadi so mi potem pri?li  :policaj: povedati, do kdaj je le?al... sramezljiv

Vsekakor si upam reskirati. Preden se pobere?, da bi me nazaj, se tudi jaz ?e poberem. :jezicek:

Torej, kdaj in kje?

Ali ima? raje presene?enja?

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Aja ti bi orodje uporabu... jaz sem mislil, da me bo? odkrito po mo?ko s pestjo ne pa s pripomo?kom.

33112_1.png

Napisano

Upam, da ker je Mazda predraga nebom na koncu kupil Mercedesa A

Mas kaj proti Mercedesu :) ... Tole stoji obcasno doma na dvoriscu (ce ni ravno hci z njim kam sla :) ) ...

skitched-20141008-142838.jpg

Bi pa kupil Mazdo 2... pa so res bile se malo predrage ... in je potem tole pristalo na dvoriscu :) ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Mas kaj proti Mercedesu :) ... Tole stoji obcasno doma na dvoriscu (ce ni ravno hci z njim kam sla :) ) ...

Bi pa kupil Mazdo 2... pa so res bile se malo predrage ... in je potem tole pristalo na dvoriscu :) ... 

No nakoncu je vseeno pri?la domov mazda6, ker so Aji ?e bolj rjsti kot Mazde

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Sam tole pa ma prostora notri...mama ima tazgale 01 letnik podalj?ana izvedba...uf, sedi? zadaj kot v fotelju, pa ?e noge lahko prekri?a?...sam ?koda, ker je mercedes...ima pa vsaj M...

Napisano

Res je prostorsko kar mali cudez ... :) ... Tale je letnik 98... in je nekaj centimetrov krajsi kot Toyota Yaris... pa ima notri veliko vec prostora.. tako v prtljazniku kot tudi na zadnji klopi ... 

Nadomestil pa je Cordobo letnik 95, ki je podlegla poskodbam prometne nesrece in se je ni splacalo postimat...

IMG_2102-20141008-151610.jpg

Je pa tole "raketa" proti Cordobi... tako po udobju voznje, kot tudi tehnicno (ABS, ESP, boljse ozvocenje,...). Pelko, ki ga je pregledal in tudi ze naredil servis, je rekel, da je bil dober nakup ... Rje prakticno nima ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Se danes dru?iva s h?erko, ki ima malo vro?ine, mene pa neki v plju?ih ba?e, kar je o?itno pridobitev vezana na nedavni pohod po KSA.  :ouje:

Napisano

?e 10 dni skor na obisku teta s Krvavca, a se lah ?e kon?a nooooooo -.- :vskalo:

Ko jo pa enkrat ne bo, bo pa panika. ?enskam pa res nikoli ni ni? prav...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.