SpEkTr Napisano 7. oktober, 2014 Prijavi Napisano 7. oktober, 2014 Hahaha chariot rulez ?. Pa kar 2 ma?? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 1 Citiraj
mazdaman Napisano 7. oktober, 2014 Prijavi Napisano 7. oktober, 2014 Eto razloga zakaj je moja mazda na de?ju in ne v gara?i 024r.jpgMotorizacija na vi?ku 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Mraušk Mčk Napisano 7. oktober, 2014 Prijavi Napisano 7. oktober, 2014 Hahaha chariot rulez ?. Pa kar 2 ma?? Najprej enosed, pol je pa ?e enkrat ratal in je bilo treba dvoseda kupt. (pa manj?i zobnik na biciklu spredaj gor montirat ) Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Mraušk Mčk Napisano 7. oktober, 2014 Prijavi Napisano 7. oktober, 2014 A bo? kaj prodajal? Otroka sta stara 1 in 3 leta, tako da skoraj gotovo eno leto ?e ne bom prodajal, potem bo ?el prvi od hi?e dvosed. Tolk da ve? planirat . Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
SpEkTr Napisano 7. oktober, 2014 Prijavi Napisano 7. oktober, 2014 I get it, I get it . Razen, ?e bo tamala ?e tok stara, da bomo samo enoseda rabli Citiraj
Boss Napisano 7. oktober, 2014 Prijavi Napisano 7. oktober, 2014 Mah najraje bi kr sebe na gobec ruknil... to?no vem kaj moram narediti pol pa poslu?am nasvete drugih in se ope?em. 1 Citiraj
Slivka Napisano 7. oktober, 2014 Prijavi Napisano 7. oktober, 2014 Naredi? veselje: a te lahko jaz? Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano 7. oktober, 2014 Prijavi Napisano 7. oktober, 2014 Se me kot ka?e loteva nek prehlad, kar je o?itna posledica dana?njega bo?anskega vremena, ki naju je s kolegom pri sestopu celo z rahlim de?jem po?astil. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 8. oktober, 2014 Prijavi Napisano 8. oktober, 2014 Se me kot ka?e loteva nek prehlad, kar je o?itna posledica dana?njega bo?anskega vremena, ki naju je s kolegom pri sestopu celo z rahlim de?jem po?astil. Jst sem dons kar doma ostal ker sem tud ?ist fertik Citiraj
Shrek Napisano 8. oktober, 2014 Prijavi Napisano 8. oktober, 2014 Ej, fantje, ne ga srat...da ni kaka ebola... Citiraj
Z M A J Napisano 8. oktober, 2014 Prijavi Napisano 8. oktober, 2014 Ej, fantje, ne ga srat...da ni kaka ebola...V mojem primeru bi bila VISOKOGORSKA. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 8. oktober, 2014 Prijavi Napisano 8. oktober, 2014 Naredi? veselje: a te lahko jaz?ma lohk, sam obstaja nevarnost, da se mi odpelje pa te ruknem nazaj - si upa? reskirat Citiraj
Slivka Napisano 8. oktober, 2014 Prijavi Napisano 8. oktober, 2014 Ni problema. Kogar sem jaz z lopato na gobec, ta je ruknil po tleh za lep ?as. Ponavadi so mi potem pri?li povedati, do kdaj je le?al... Vsekakor si upam reskirati. Preden se pobere?, da bi me nazaj, se tudi jaz ?e poberem. Torej, kdaj in kje?Ali ima? raje presene?enja? Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 8. oktober, 2014 Prijavi Napisano 8. oktober, 2014 Aja ti bi orodje uporabu... jaz sem mislil, da me bo? odkrito po mo?ko s pestjo ne pa s pripomo?kom. Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 8. oktober, 2014 Prijavi Napisano 8. oktober, 2014 va?n da bi vidva z pripomo?ki:)..hahahahah Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Boss Napisano 8. oktober, 2014 Prijavi Napisano 8. oktober, 2014 ejej... prehitro si razkrinkal foro... sem ga hotel ?e mal trolat Citiraj
Jest Napisano 8. oktober, 2014 Prijavi Napisano 8. oktober, 2014 Upam, da ker je Mazda predraga nebom na koncu kupil Mercedesa A Mas kaj proti Mercedesu ... Tole stoji obcasno doma na dvoriscu (ce ni ravno hci z njim kam sla ) ... Bi pa kupil Mazdo 2... pa so res bile se malo predrage ... in je potem tole pristalo na dvoriscu ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
mazdaman Napisano 8. oktober, 2014 Prijavi Napisano 8. oktober, 2014 Mas kaj proti Mercedesu ... Tole stoji obcasno doma na dvoriscu (ce ni ravno hci z njim kam sla ) ... Bi pa kupil Mazdo 2... pa so res bile se malo predrage ... in je potem tole pristalo na dvoriscu ... No nakoncu je vseeno pri?la domov mazda6, ker so Aji ?e bolj rjsti kot Mazde Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Shrek Napisano 8. oktober, 2014 Prijavi Napisano 8. oktober, 2014 Mas kaj proti Mercedesu ... Tole stoji obcasno doma na dvoriscu (ce ni ravno hci z njim kam sla ) ... Bi pa kupil Mazdo 2... pa so res bile se malo predrage ... in je potem tole pristalo na dvoriscu ... Sam tole pa ma prostora notri...mama ima tazgale 01 letnik podalj?ana izvedba...uf, sedi? zadaj kot v fotelju, pa ?e noge lahko prekri?a?...sam ?koda, ker je mercedes...ima pa vsaj M... Citiraj
Jest Napisano 8. oktober, 2014 Prijavi Napisano 8. oktober, 2014 Res je prostorsko kar mali cudez ... ... Tale je letnik 98... in je nekaj centimetrov krajsi kot Toyota Yaris... pa ima notri veliko vec prostora.. tako v prtljazniku kot tudi na zadnji klopi ... Nadomestil pa je Cordobo letnik 95, ki je podlegla poskodbam prometne nesrece in se je ni splacalo postimat... Je pa tole "raketa" proti Cordobi... tako po udobju voznje, kot tudi tehnicno (ABS, ESP, boljse ozvocenje,...). Pelko, ki ga je pregledal in tudi ze naredil servis, je rekel, da je bil dober nakup ... Rje prakticno nima ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Lava Napisano 10. oktober, 2014 Prijavi Napisano 10. oktober, 2014 ?e 10 dni skor na obisku teta s Krvavca, a se lah ?e kon?a nooooooo -.- Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Z M A J Napisano 10. oktober, 2014 Prijavi Napisano 10. oktober, 2014 Se danes dru?iva s h?erko, ki ima malo vro?ine, mene pa neki v plju?ih ba?e, kar je o?itno pridobitev vezana na nedavni pohod po KSA. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 10. oktober, 2014 Prijavi Napisano 10. oktober, 2014 ?e 10 dni skor na obisku teta s Krvavca, a se lah ?e kon?a nooooooo -.- Ko jo pa enkrat ne bo, bo pa panika. ?enskam pa res nikoli ni ni? prav... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Deeyan Napisano 10. oktober, 2014 Prijavi Napisano 10. oktober, 2014 ?e 10 dni skor na obisku teta s Krvavca, a se lah ?e kon?a nooooooo -.- jbg, n? nebo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.