Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Lisica odnesla koko?...

Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...

Napisano

Tega dneva nisem najbols zastartal :P

Probaj se enkrat obrnit kljuc  :harhar:

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Probaj se enkrat obrnit kljuc  :harhar:

Ironija da je bla res tezava v kljucu, ki sem ga v brlogu pozabu, hehe

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Moral kupiti nov Akumulator za 6-tko ker mu ni bilo ve? do sodelovanja.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Zaspan k zmaaaaj! (2.caffe ?e na poti)  :zvizga:

Napisano

Jst tut u tri pm... Betaglukan pa ?e k?no ?udo bom stresu vase pa naj se pobijejo tm notr.

Echinaforce preverjeno pomaga. Plus tantum verde plus olynth in predvsem spanec... in moj najboljsi prijatelj berodual?

Napisano

Kolikor sem jaz ugotovil v vseh teh letih, je tako:

- ?e prehlad "zdravi?", je v 14ih dneh konec

- ?e prehlada "ne zdravi?", se vle?e cela dva tedna...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

?e pa neki cinca? in izbere? vmesno varianto bo bolehanje trajalo skoraj pol meseca.  :zvizga:

Napisano

Echinaforce preverjeno pomaga. Plus tantum verde plus olynth in predvsem spanec... in moj najboljsi prijatelj berodual?

Ma ja sej ?rem tut echina ja.. Tantum je za spiranje, kar lahk tut s soljo al pa kisom... 

Berodual prvi? sli?m. Bom po?ekiral. :D Thx. edit: to je kot flixotide? Bl za plju?a zadeva.

Za tale olynth sm pa sli?u, da je v bistvu kt konjski ?us verzija k?nga nasonexa in je res sam za najhuj?e primere in kratk ?as. Druga? si skuri? nos. :D

Ma ja, sej, sam ?e se ti rata dvakrat zapored prehladit kr se prvi? nis pozdravu, ti po?as za?ne zmankvat ?ivcev. :D Ke ste tabletki...

Napisano

Zastava Kragujevac, ?e uradni RIP.... :(

To je bilo samo ?e ime in dolgovi... proizvodnjo avtov so ?e davno preselili na drugo firmo.

33112_1.png

Napisano
Ma ja sej ?rem tut echina ja.. Tantum je za spiranje, kar lahk tut s soljo al pa kisom... 

Berodual prvi? sli?m. Bom po?ekiral. :D Thx. edit: to je kot flixotide? Bl za plju?a zadeva.

Za tale olynth sm pa sli?u, da je v bistvu kt konjski ?us verzija k?nga nasonexa in je res sam za najhuj?e primere in kratk ?as. Druga? si skuri? nos. :D

Tantum so tudi pastile, kao pri bolecem grlo. Isto kot neo angin, septolete/septabene ipd..

Sem pa vceraj prvic probal pastile Isla... priporocam. Men so super...

Olynth je isti smorn kot operil... v kapljicah ali razprsilu.. ja, izsusi/zmanjsa oteceno sluznico, zato ga ni priporocljivo jemati dlje casa. Sem pa zasledil, da obstaja olynth, ki naj bi bil primeren tudi za dolgotrajnejso uporabo. Najbolj zdravo je sigurno z fiziolosko raztopino, ampak... ko mam zabasan nos, razmisljam samo o tem kako mi bo na hitro nekaj pomagalo...

Berodual je pa zdravilo, ki se ga uporablja pri kronicnih boleznih (npr astma), bronhodilatator, ki na hitro razsiri dihalno pot. samo na recept seveda.

Napisano

Sam Olynth je zakon!  Ni bolj?ega ko ma? zabasan nos, zabasane sinuse, posledi?no glavobol in potem pred spanjem '?pric' v nos in ..lak?e se di?e..samo bez bronhija :D

Napisano

Za nos odma?iti je najbolj?i Nasivin, ki ima poleg razred?ila kakor operil tudi proti vnetne zadeve, a ?al se ga dobi samo v AUT, D,... Pri nas ve? ne pravijo v MB lekarnah

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Za nos odma?iti je najbolj?i Nasonex, ki ima poleg razred?ila kakor operil tudi proti vnetne zadeve, a ?al se ga dobi samo v AUT, D,... Pri nas ve? ne pravijo v MB lekarnah

kak te ne? ?e pa ga jaz redno dobivam. Sicer na recept, ker sem bil na operaciji nosu..

Napisano

Nope, tole ni normalno. To se ?e pri moji 13 let stari 6ki ne dogaja.. ?e te pa kej potola?i se je to dogajalo ?e pri drugi generaciji ?estk, vendar ni bilo nobenih problemov, da bi kej crknilo, pa? samo vizualno se vidi kar pa tudi ?ez ?as izgine, ko se posu?i :)

Napisano

Na registraciji vozil znajo mojs3 birokracije zadevo toliko zakomplicirati, da ?e vedno nimam regularno registriranega avta. Sem naletel kot ka?e ravno na neko teto, ki se ?ele privaja na tovrstne zadeve in ?e ne obvlada svojega posla. Iz tega razloga naj sedaj ?akam do srede, heh.  :zvizga:

Napisano

Tantum so tudi pastile, kao pri bolecem grlo. Isto kot neo angin, septolete/septabene ipd..

Sem pa vceraj prvic probal pastile Isla... priporocam. Men so super...

Olynth je isti smorn kot operil... v kapljicah ali razprsilu.. ja, izsusi/zmanjsa oteceno sluznico, zato ga ni priporocljivo jemati dlje casa. Sem pa zasledil, da obstaja olynth, ki naj bi bil primeren tudi za dolgotrajnejso uporabo. Najbolj zdravo je sigurno z fiziolosko raztopino, ampak... ko mam zabasan nos, razmisljam samo o tem kako mi bo na hitro nekaj pomagalo...

Berodual je pa zdravilo, ki se ga uporablja pri kronicnih boleznih (npr astma), bronhodilatator, ki na hitro razsiri dihalno pot. samo na recept seveda.

Pa js se kr z alkoholnim propolisom ?pricam pa zaenkrat deluje. :D Bom po?ekiral tole nosu prijazno verzijo olyntha, z berodualom pa se pomoje nebo treba igrat. :D

Sam Olynth je zakon!  Ni bolj?ega ko ma? zabasan nos, zabasane sinuse, posledi?no glavobol in potem pred spanjem '?pric' v nos in ..lak?e se di?e..samo bez bronhija :D

?e kolegica farmacevtka pravi, da je "behind the scene" konsenzus, da ni bolj?ega. :D Dokler pa? ne gre za kak?ne alergi?ne rinitise in podobno...

Pri nas v hribih zdravimo povsem naravno in brez kemije, pa smo bolj zdravi od "dolincev"...

To gotov dr?i do neke mere. Mi, ki smo od malega v tem klin?evem ljubljanskem zraku (no, vsaj ko je toplarna ?e obratovala na polno) smo malo nasrkali.

Za nos odma?iti je najbolj?i Nasonex, ki ima poleg razred?ila kakor operil tudi proti vnetne zadeve, a ?al se ga dobi samo v AUT, D,... Pri nas ve? ne pravijo v MB lekarnah

Dobi? nasonex na recept. Ponavad, ?e gre za kako vnetje al pa alergije.

Napisano

Hm, ko se sonce upre.... Normalno? a5965b19795097ae03f871c343b2a6a0.jpg

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

?e te kaj potola?i se tud meni zgodi - ampak to je samo rahla meglica, ki navadno zgine v kaki uri. Dale? od tega, da bi bilo vse mokro notri.

33112_1.png

Napisano

Prestavla se ura, sam zato da ja bla lohka ekstra ura, kjer je lahko ?lo vse narobe. Pono? sem se nekaj kregal sam s sabo in orenk prekladal in sevede zletu dol s pojstle (nova pojstla pa ?e orenk visoka).

Potem zmagovalno de?urstvo. In sevede je blo treba letet najbolj Bogu za hrbtom in to 2x. Ker se je blo treba vrnit v LJ in tam narest neko in?talacijo. Sevede pa center zaprt zaradi maratona...

Naklepal 450km ve? ali manj po lokalnih cestah, za 101 penzionistom, ki se je cjazil na nedeljski vo?nji in sanjaril okoli.

?ihtn avto pa tak kurac, ne gre nikamor in ropota in ?umi, kot da burjo vozi? v prtlja?niku.

Za kej pojest prakti?no ni blo ?asa...

Najbolj me pa jezi, da sem planiral skuhat kosilo za obiske in ne?akinjo, ki danes presenetljivo ni zbe?ala od strica ampak je zjutri celo pritekla v objem. In se glih za?neva fajn igrat, pa sem mogu letetl. 

Besn za popizdit...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.