Alex Napisano četrtek ob 15:08 Prijavi Napisano četrtek ob 15:08 (urejeno) pred 1 uro je Bini napisal: Pri meni je že prispelo nacionalno opozorilo o močnem vetru do 140 km/h. 😲 Kdo pravi, da ne deluje.... Pri meni tudi. Sredi kosila v restavraciji, ko je začel alarm na telefonu. 😄 Vsi so gledali, za kaj se gre. Zanimivo pa je, da sva z ženo , ki sva na Telemachu, dobila istočasno obvestilo, sin in hči pa, ki sta na A1 pa sploh ne. Najbrž ga bodo dobili jutri.😄 Popravljeno četrtek ob 15:09 od Alex 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano četrtek ob 16:41 Prijavi Napisano četrtek ob 16:41 Isto kot kadar mrtvologi napovedo sneženje. Folk je zaradi alarma začel vozit 40. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano četrtek ob 19:26 Prijavi Napisano četrtek ob 19:26 Pravkar dobil nek alarm, da bo hudo pihal veter... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
sportman333 Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami ko vidiš, da cca.80kg oprema za agility poleti cca.50m in preskoči 1,20m ograjo (na sliki je to iz leve strani na desno), ki jo pri tem ne poškoduje, potem si zamisliš sunek vetra in to na Gorenjskem....kr na hard null 2 Citiraj
godlike Napisano pred 19 urami Prijavi Napisano pred 19 urami Pri nas je tak 2-3 leti nazaj rastlinjak preskočil 2m visoko živo mejo in letel po cesti ca. 100m. Tam ga je nekdo vlovil in odvlekel v stransko ulico. Citiraj
Boss Napisano pred 16 urami Prijavi Napisano pred 16 urami Trampolin so pa našli zagozden v ograjo na AC tam, kjer je letališče Lesce. Sreča, da ni v nobenega priletel. Citiraj
Bini Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Jp, vse te stvari so zelo nevarne za okolico, zato pa vedno opozarjajo vremenarji na te stvari, da jih dodatno pritrdite ali pospravite, če se le da.... Citiraj
Boss Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro ... sploh pa za unga, ki se je ravno takrat odločil, da bo skakal po trampolinu... Aladin je imel letečo preprogo za okrog se prevažat, sosedov tamal Mihec pa leteči trampolin. p.s. bom raje preventivno napisal, da je samo šala, ker danes je očitno dan, ko je "logical thinking" na najnižji možni ravni. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.