Če začasno obeh avtov ne boš mogel imeti zavarovanih s polnih bonusom, bi jaz Škodo prevzel, vendar registriral potem, ko bi Mazdo prodal. 14 dni bi se mogel voziti še z Mazdo ter zraven gledati nov avto doma, bi pa to bila najcenejša varianta. Edini dodatni strošek bi bile preizkusne tablice, da Škodo pripelješ domov.
Nekateri prodajalci pa gredo tudi toliko na roko, da s predajo avto nekaj dni počakajo.
Ta chinesium display plastika je znana po tem, da se spraska samo ob pogledu. Poskusi čistiti s komprimiranim zrakom(samo ne s pištolo iz delavnice, da ne nastane luknja na displayu) . Jaz se s krpo ne bi dotikal. Osebno uporabljam penzl za čiščenje leč in strelnega daljnogleda, pa še to samo parkrat na leto.
Na tvoj način, boš plačal ca. 2000€ in kasneje zahteval vračilo. Ampak na koncu je to kot prekinitev in nova polica s popusti.
Moj način je finančno manj brutalen.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.