Jamralnik v2
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
- "Kaj počneš?" - "Vadim potrpežljivost." - "In kako ti gre?" - "Marš u tri PM!!!"
-
Kralj je s kraljico hotel na ribolov in je svojega meteorologa vprašal, kakšno vreme se obeta za nekaj naslednjih ur. Meteorolog mu je zagotovil, da bo sončno, brez dežja. Tako sta se kralj in kraljica odpravila na ribolov. Na poti je srečal moškega z ribiško palico, ki je jahal na oslu in ga je vprašal, ali ribe prijemljejo. Ribič je rekel: - "Vaše veličanstvo, vrnite se v palačo! V kratkem času pričakujem veliko neurje!" Kralj je odgovoril: - "Svojega vremenarja zelo cenim. Je izobražen in izkušen strokovnjak. Poleg tega mu izplačujem zelo visoko plačo. Zagotovil mi je povsem drugačno vreme. Zaupam mu." Kralj in kraljica sta nadaljevala pot, vendar ju je v kratkem času ujela nevihta. Bila sta popolnoma premočena. Besni kralj se je vrnil v palačo in ukazal, naj meteorologa nemudoma odpustijo. Nato je poklical ribiča in mu ponudil prestižno mesto kraljevega napovedovalca vremena. Ribič je rekel: - "Vaše veličanstvo, o napovedovanju vremena ne vem ničesar. Podatke dobim pri svojem oslu. Če vidim, da se ušesa mojega osla povesijo, potem bo zagotovo deževalo." Kralj je torej najel osla. In tako se je začela praksa najemanja oslov za delo na vplivnih položajih. Praksa do danes še ni prekinjena...
-
Bolj je to da se pripraviš na to kje boš stal. Jaz imam cilj nastavljen tudi Ljubljana Koper ceprav sem bil ze stokrat in znam pridet brez samo zaradi prometnih informacij in casa prihoda in obarvanja ceste, zapor itn... Nimam pa cilja kadar se vozm v okolici ljubljane normalno
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.