Bini Napisano včeraj ob 14:11 Prijavi Napisano včeraj ob 14:11 (urejeno) Ne se preveč hecat, moj kolega iz Bovca se je dva dni nazaj smrtno ponesrečilz e-kolesom v Italiji. 😭 Popravljeno včeraj ob 14:12 od Bini 3 Citiraj
Alex Napisano včeraj ob 14:26 Prijavi Napisano včeraj ob 14:26 pred 15 minutami je Bini napisal: Ne se preveč hecat, moj kolega iz Bovca se je dva dni nazaj smrtno ponesrečilz e-kolesom v Italiji. 😭 Kaj se je zgodilo in kje? 🤔 Citiraj
Jest Napisano včeraj ob 16:35 Prijavi Napisano včeraj ob 16:35 A to je ta, ki je padel v prepad? V Italiji umrl slovenski kolesar, padel je v sto metrov globoko sotesko-Delo WWW.DELO.SI Na gozdni poti nad Ukvami v Kanalski dolini je izgubil nadzor nad električnim kolesom, zapeljal s poti in padel v sotesko. 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Scr3am Napisano včeraj ob 17:09 Prijavi Napisano včeraj ob 17:09 (urejeno) Jaz imam pa ravno obratno izkusnjo. Avstrijci in nemci naceloma vozijo hitreje od 130km/h in so ravno makaroni (italijani) tisti k se cjazijo in se ustavljajo na plocnikih, odstavnih pasovih, kriziscih itd. Zivim takoj zraven karavanskega predora tako, da imam vsakodnevno srecanje z avstrijci, nemci. Popravljeno včeraj ob 17:09 od Scr3am Citiraj
Bini Napisano včeraj ob 17:56 Prijavi Napisano včeraj ob 17:56 Pred eno uro je Jest napisal: A to je ta, ki je padel v prepad? V Italiji umrl slovenski kolesar, padel je v sto metrov globoko sotesko-Delo WWW.DELO.SI Na gozdni poti nad Ukvami v Kanalski dolini je izgubil nadzor nad električnim kolesom, zapeljal s poti in padel v sotesko. Ja, to je to.... 🥴 Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 18:09 Prijavi Napisano včeraj ob 18:09 pred 7 urami je Alex napisal: Nikamor se mi ne mudi imam pa rad dinamično vožnjo in ne concanja po cesti. Za umirjeno vožnjo imam e kolo. Kolikor lahko tistemu kar vozimo mi rečemo umirjeno. 😉 A na obali že sonce seka? Kot prvo: 130 km/h ni ravno cincanje. Kot drugo: če bi rad divjal, pojdi na Grobnik in prehitevaj vse po vrsti. Kot tretje: tudi če si @Alex in čeprav imaš premium rdečo barvo, nisi nad zakonom. Predpis je predpis in konec. A boš počasi začel, da lahko v krožiščih driftaš, ker rad voziš dinamično? Daj, umiri se. Zakon je zakon in takih Rožletov, ki mislijo, da zakon za njih ne velja, imam že poln ... ... ... ... Saj veš, kaj... 1 Citiraj
Boss Napisano včeraj ob 18:20 Prijavi Napisano včeraj ob 18:20 Ojej @Slivka ti pa tako pišeš kot bi bil bezmadežno spočet in nikoli v življenju nisi vsaj malo kršil zakona. Nikakor ne podpiram kršitev, ampak vseeno, če kršiš nekje v okviru razuma in s tem ne oviraš ali ogrožaš nikogar verjetno se te kršitve niti ne opazi. Če pa kršiš zakon in si s tem ovira na cesti ter vplivaš na vožnjo drugih vozil je pa pač egoistični način razmišljanja in poveličevanje samega sebe. Tudi to, sej se vozim 130km/h in ker se ne sme hitreje, se lahko vozim skos od KP do LJ po prehitevalnem, je pač razmišljanje arogantnih svinj, ki vidijo le sebe in uživajo v jebanju drugih. 3 2 Citiraj
samSimon Napisano včeraj ob 19:20 Prijavi Napisano včeraj ob 19:20 pred 59 minutami je Boss napisal: vozim skos od KP do LJ po prehitevalnem In tehnično gledano je tudi to prekršek 😄 Če so pa že koga kaznoval za to pa ne vem. 2 Citiraj
sportman333 Napisano včeraj ob 19:26 Prijavi Napisano včeraj ob 19:26 pred 2 minutama je samSimon napisal: In tehnično gledano je tudi to prekršek 😄 Če so pa že koga kaznoval za to pa ne vem. Yes, od Brezovice do Logatca po prehitevalnem, brez smernikov in vsaj 150 povprecje....za mano pa provida, mi je nastel x prekrškov....sem na koncu ok skozi pršu....od takrat uporabljam smernike in ne vozim samo po levi🤣🤓 1 1 Citiraj
Alex Napisano včeraj ob 19:27 Prijavi Napisano včeraj ob 19:27 (urejeno) Pred eno uro je Slivka napisal: A na obali že sonce seka? Kot prvo: 130 km/h ni ravno cincanje. Kot drugo: če bi rad divjal, pojdi na Grobnik in prehitevaj vse po vrsti. Kot tretje: tudi če si @Alex in čeprav imaš premium rdečo barvo, nisi nad zakonom. Predpis je predpis in konec. A boš počasi začel, da lahko v krožiščih driftaš, ker rad voziš dinamično? Daj, umiri se. Zakon je zakon in takih Rožletov, ki mislijo, da zakon za njih ne velja, imam že poln ... ... ... ... Saj veš, kaj... Se pravi, če sem te prav razumel. Ti voziš 130/uro, če sploh voziš toliko in se lahko pospraviš na prehitevalni pas, ker itak ne sme nihče hitreje vozit. Tam si ti gazda. Lepo. Zaradi takih nastajajo kolone od Ljubljane do Kopra. Ker vsak misli, da je kralj prehitevalnega oasu, ker vozi 130/ uro. In, da se razumemo. Sam ne divjam, nikoli v življenju nisem imel karambola niti nesreče, niti avta nisem opraskal. Vse, kar sem imel škode na avtu si mi naredili drugi. Tudi taki modeli, ki so imeli dioptrijo od dna od boce od pive, ki ni videl, kje sploh vozi. Pa se je komaj premikal. In ne, ni vozil prehitro. Komaj se je premikal. In ne, ne rabiš se sekirat zame. Ne boš ti plačal kazni za prehitro vožnjo, če jo dobim. Še enkrat pravim, bolj do nevarni cincarji, ki vozijo nevarno, kot dinamični vozniki, ki vozijo varno in v vsakem trenutki vedo, kaj počno. 😉 Popravljeno včeraj ob 19:28 od Alex 5 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 16 urami Prijavi Napisano pred 16 urami Eni tudi ne znajo sploh ocenit (sploh kakšni švabi z nalimano pedalko na 120km/h), s kakšno hitrostjo se jim nekdo zadaj približuje na prehitevalnem pasu. Jaz, če vidim potem vsaj malo potegnem, da prej prehitim ali pa sploh ne skočim na prehitevalni pas. Ampak ja, eni mislijo, da je AC samo za njih in potem konstantna hitrost 120km/h in čekaj ti mene, da prolazim. pred 12 urami je Scr3am napisal: Jaz imam pa ravno obratno izkusnjo. Avstrijci in nemci naceloma vozijo hitreje od 130km/h in so ravno makaroni (italijani) tisti k se cjazijo in se ustavljajo na plocnikih, odstavnih pasovih, kriziscih itd. Zivim takoj zraven karavanskega predora tako, da imam vsakodnevno srecanje z avstrijci, nemci. To je pa skoraj unikatna izkušnja 😀 Ne rečem, osebno so in Italijani in Avstrijci in Nemci vsi mečkači na primorki, ko se enkrat začne poletje. 4 1 Citiraj
jures Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami Balkanci smo dinamičnejši, pika. Avstrijci in Nemci so tudi mocno presrani in zdresirani. Kazni gor so neverjetne. Jaz pazim, mam gps z radarji ampak majo tud take na prikolci. Samo res ne norim, ampak ce pravi cas ne gres iz 130 na 110 na primer poka.... 107 na 100 70€ Pof... IGL 103 na 100 40€ 4 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
godlike Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami dne 30. 5. 2025 ob 7:07 je Alex napisal: Včeraj, ko se se vračal iz Lj proti Kopru sem ponorel. Avstrijci imajo baje nek praznik in si jih bile polne ceste. V čem je bil problem? Vem, da imajo oni doma en cel kup omejitev na avtocestah (110/uro kao nek eko prispevek naravi). Itak so na levem pasu kamioni in ko se oni lotijo prehitevanja je to never ending story. Vrže se ven pri 110/uro in potem se tako vozi dva kilometra, da prehiti kamion,ki vozi 100/uro. In valda se naredi kolona za njim. In spredaj prehitevata dva avtodoma in sta še počasnejša. Nato se vrže ven za prehitevat še avtobus in voziš 80/ uro. Pred njimi pa dva kilometra prost pas. No, tudi naši so cvetke. Model z teslo prehiteva z 130/ uro in se nato vozi kar naprej po prehitevalnem pasu. Mi hitrejši pa v koloni za njim. Misli, kako je hiter in da je prehitevalni pas njegov. In zopet pride do efekta, da zadaj vozijo vedno bolj počasi. In tako smo se cincali uro in pol do Kopra. 😬 In to smo zato, ker veliko folka ne zna vozit po teh naših kozjih stezah polnih delovišč. Če se ne motim, je do Graza IG-L ukinjen. Na zadnje sem za 1. 5. šel na Češko, do Linza in nazaj, ni bilo nikjer IG-La. 1 Citiraj
jures Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 1 uro je godlike napisal: Če se ne motim, je do Graza IG-L ukinjen. Na zadnje sem za 1. 5. šel na Češko, do Linza in nazaj, ni bilo nikjer IG-La. Pojdi spet...prizigajo in ugasajo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro https://mariborinfo.com/novica/globalno/konec-omejitve-ig-l-na-avtocesti-proti-gradcu-stajerske-oblasti-sporocile-kdaj-zacne-veljati/278803 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
trasher Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro On 5/29/2025 at 9:15 PM, Jaka32 said: Verjetno sem to pozabil, ja. Kilometre sem resetiral, olje pa (ocitno) ne. Pod kozolcem, pri s.p. mehaniku. Brez racuna zame. 😄 Če bi japonci vedli, kje vi servisirate svoje Mazde, bi selili proizvodnjo.... v Mehiko Citiraj
jstdoma Napisano pred 49 minutami Prijavi Napisano pred 49 minutami pred 21 minutami je trasher napisal: Če bi japonci vedli, kje vi servisirate svoje Mazde, bi selili proizvodnjo.... v Mehiko Če bi japonci vedeli kakšni serviserji so v Sloveniji (uraden ali ne) bi nehali prodajat Mazde pri nas 😂😁🤣😂😁 1 Citiraj
Alex Napisano pred 36 minutami Prijavi Napisano pred 36 minutami pred 12 minutami je jstdoma napisal: Če bi japonci vedeli kakšni serviserji so v Sloveniji (uraden ali ne) bi nehali prodajat Mazde pri nas 😂😁🤣😂😁 Res je. Vsi zaposleni na rednih servisih bi tekli, da bi se kadilo za njimi. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.