Alex Napisano 4. november, 2022 Prijavi Napisano 4. november, 2022 Pravkar je Janez007 napisal: Za torek spet slabo kaže😏 Dokler je toliko avtov na avtocestah in zastojev, kjer stojiš po dve uri, je gorivo še vedno poceni, verjemi mi. 😉 1 Citiraj
Jest Napisano 4. november, 2022 Prijavi Napisano 4. november, 2022 Ne želi si časov, ko bodo ceste prazne… 🤔 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 4. november, 2022 Prijavi Napisano 4. november, 2022 Sicer se že skoraj 2 leti ne vozim na LPG avtoplin, a vseeno se mi zdi cena precej zasoljena, ko vidim okrog 1€ za liter. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 4. november, 2022 Prijavi Napisano 4. november, 2022 pred 11 minutami je Z M A J napisal: Sicer se že skoraj 2 leti ne vozim na LPG avtoplin, a vseeno se mi zdi cena precej zasoljena, ko vidim okrog 1€ za liter. Res je,meni se na plin skoraj ne splača več voziti. 1 Citiraj
DonFelipe Napisano 4. november, 2022 Prijavi Napisano 4. november, 2022 Plin se je v dveh letih podražil oziroma je še enkrat dražji (prej 0,6€/l, sedaj pa skoraj 1,1€/l). Kaj te je še razočaralo? Citiraj
Z M A J Napisano 4. november, 2022 Prijavi Napisano 4. november, 2022 pred 16 minutami je Nejc1986 napisal: Res je,meni se na plin skoraj ne splača več voziti. Kapelca še obratuje pod tvojo komando? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
MazdaBoy Napisano 4. november, 2022 Prijavi Napisano 4. november, 2022 Plin gor, pa še servisiranje plina....vprašanje ja, kolk se splača plin. Jaz zdaj ne vozim na plin tri leta. 1 Citiraj
DonFelipe Napisano 4. november, 2022 Prijavi Napisano 4. november, 2022 A misliš motorja in pogonskih delov? Hudič je ker imaš tudi prepoved parkiranja v večini garaž(nih hiš) in pod podvozi. 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 5. november, 2022 Prijavi Napisano 5. november, 2022 pred 10 urami je Z M A J napisal: Kapelca še obratuje pod tvojo komando? Seveda. 195000km. 2 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 5. november, 2022 Prijavi Napisano 5. november, 2022 pred 23 minutami je DonFelipe napisal: Se bliža generalna? Ne da bi vedel velik servis bo čez kakih 40t km 2 Citiraj
Bini Napisano 5. november, 2022 Prijavi Napisano 5. november, 2022 pred 4 minutami je Nejc1986 napisal: Ne da bi vedel velik servis bo čez kakih 40t km Brez skrbi, ti avti grejo in grejo, sicer bolj počasi a zanesljivo.... 😊😉👍 1 Citiraj
Slivka Napisano 7. november, 2022 Prijavi Napisano 7. november, 2022 Pa ravno danes sem moral po nafto... https://www.24ur.com/novice/gospodarstvo/cenejsa-bosta-dizelsko-gorivo-in-kurilno-olje-nekoliko-drazji-bencin.html Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Alex Napisano 7. november, 2022 Prijavi Napisano 7. november, 2022 Pred eno uro je Slivka napisal: Pa ravno danes sem moral po nafto... https://www.24ur.com/novice/gospodarstvo/cenejsa-bosta-dizelsko-gorivo-in-kurilno-olje-nekoliko-drazji-bencin.html Ko grem na črpalko in polnem rezervoar, vmes plešem, ker plešejo vsi. Pa udarimo eno kolo, se izljubimo, plačamo gorivo in gremo vsak svojo pot. 😊 2 Citiraj
Bini Napisano 7. november, 2022 Prijavi Napisano 7. november, 2022 Sem se zadnjič malo pohecal, da se bom začel ogrevat na bencin, ker je cenejši od olja pa so vodilni zares vzeli in evo ti ga na, olje pocenili pa bencin podražili🥴😟😂 1 Citiraj
FuManchu Napisano 7. november, 2022 Prijavi Napisano 7. november, 2022 pred 29 minutami je Alex napisal: Ko grem na črpalko in polnem rezervoar, vmes plešem, ker plešejo vsi. Pa udarimo eno kolo, se izljubimo, plačamo gorivo in gremo vsak svojo pot. 😊 Kateri ples pa si vžgal sedaj? Jaz pa bom jutri mal poplesaval. Citiraj
Tilen5 Napisano 7. november, 2022 Prijavi Napisano 7. november, 2022 Jaz pa plešem jezni ples ker sem 3dni nazaj tankal 🤣 2 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Bini Napisano 7. november, 2022 Prijavi Napisano 7. november, 2022 Jaz pa plešem, ko mi žena špila... 🤣 3 Citiraj
Alex Napisano 7. november, 2022 Prijavi Napisano 7. november, 2022 pred 18 minutami je FuManchu napisal: Kateri ples pa si vžgal sedaj? Jaz pa bom jutri mal poplesaval. Tokrat je bila na sporedu "na juriš, juhej". A v speed metal verziji. 🤘 Jutri pa bo baje "je šivala zvezdo rdečo"...je pa jutri raggae day, tako, da bo kar Kordiš osebno & kompany tankal gorivo. 😊 2 Citiraj
FuManchu Napisano 7. november, 2022 Prijavi Napisano 7. november, 2022 pred 58 minutami je Alex napisal: Tokrat je bila na sporedu "na juriš, juhej". A v speed metal verziji. 🤘 Jutri pa bo baje "je šivala zvezdo rdečo"...je pa jutri raggae day, tako, da bo kar Kordiš osebno & kompany tankal gorivo. 😊 Hahaha dobr si me nasmejal 🤣 Citiraj
DonFelipe Napisano 7. november, 2022 Prijavi Napisano 7. november, 2022 Kot vem se v Zokilandu pleše Nutrijaški ples. V kolikor je kdo od vas še na obali pa Fiona časti Gaynor in Fiona Johnson: Dovolj je stagniranja, premaknimo se! 365.RTVSLO.SI Fiona in Gaynor Johnson sta plesni koreografinji, mentorici, učiteljici in še mnogo več, dejavni v plesni šoli Fiona v Kopru. Sestri, obe izredno energični in pozitivni, sta že od malih nog povezani z glasbo in s plesom. Citiraj
TBA Napisano 8. november, 2022 Prijavi Napisano 8. november, 2022 pred 13 urami je Bini napisal: Jaz pa plešem, ko mi žena špila... 🤣 Ena resnična😂. Srečna žena, srečno življenje 2 Citiraj
Bini Napisano 8. november, 2022 Prijavi Napisano 8. november, 2022 pred 47 minutami je TBA napisal: Ena resnična😂. Srečna žena, srečno življenje Tako se to dela pa maš mir... 😉👌 2 Citiraj
DonFelipe Napisano 8. november, 2022 Prijavi Napisano 8. november, 2022 pred 2 urama je Bini napisal: Tako se to dela pa maš mir... 😉👌 Na kakšen način? A si to poješ ? danes sem jo slišal tudi na harmoniko .... ali pa si prepevaš .... 1 1 Citiraj
FuManchu Napisano 8. november, 2022 Prijavi Napisano 8. november, 2022 (urejeno) Natočil do roba in plesal zraven malo Popravljeno 8. november, 2022 od FuManchu 1 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.